Κυριακή 20 Μαρτίου 2011

Έπιασε κορυφή ο Παναιτωλικός - Αγχώθηκε αλλά νίκησε ο ΟΦΗ


Στην κορυφή της βαθμολογίας έστω και προσωρινά είναι πλέον ο Παναιτωλικός. Η ομάδα του Αγρινίου νίκησε εύκολα με 3-1 την Αναγέννηση Καρδίτσας και έφτασε έτσι τους 61 βαθμούς, όσους έχει και ο ΠΑΣ Γιάννινα, ο οποίος αγωνίζεται την Δευτέρα.

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία για τον αυριανό αγώνα με τον Ιωνικό – Η αποστολή


Με μια πρωινή προπόνηση ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΠΑΣ Γιάννινα για τον αυριανό αγώνα κόντρα στον Ιωνικό.

Ποιο θα είναι φέτος το όριο της απευθείας ανόδου στη σούπερ λίγκα;


Απέμειναν ακόμα 8 παιχνίδια πριν από το τέλος του πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής και πολλοί φίλαθλοι του ΠΑΣ κάνουν τους υπολογισμούς μέχρι που μπορεί να φτάσει φέτος το όριο ανόδου στη σούπερ λίγκα.

Εκτίμηση αγώνα: ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ – ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ


*Η Αναγέννηση σε πέντε επισκέψεις της στο Αγρίνιο έχει βρει δίχτυα μία φορά.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Το αήττητο σερί έχει φτάσει αισίως τις οκτώ αγωνιστικές και η ομάδα του Αγρινίου βλέπει ότι το όνειρο της απευθείας ανόδου στη Σούπερ Λίγκα είναι πολύ κοντά στην υλοποίησή του. Δείχνει σοβαρότητα, αλλά παράλληλα είναι αποφασισμένη να κυνηγήσει και τον πρωτοπόρο ΠΑΣ Γιάννινα, τον οποίο, έστω προσωρινά μπορεί να πιάσει στην 1η θέση.

Εκτίμηση αγώνα: ΟΦΗ – ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ


*Ο ΟΦΗ είναι αήττητος στα έξι τελευταία παιχνίδια κόντρα στον Εθνικό Αστέρα.

ΟΦΗ: Χωρίς τον Νίκο Αναστόπουλο στον πάγκο οι Κρητικοί θα προσπαθήσουν να δώσουν συνέχεια στο αήττητο σερί και να ξεφύγουν έξι βαθμούς από την 4η θέση. Ο έμπειρος προπονητής δεν πλήρωσε μία παλιά οφειλή στην πρώην του ομάδα την Καλλιθέα και έτσι θα βρίσκεται στην εξέδρα στο εντός έδρας παιχνίδι με τον Εθνικό Αστέρα.

Εκτίμηση αγώνα: ΚΑΛΛΙΘΕΑ – ΒΕΡΟΙΑ


ΚΑΛΛΙΘΕΑ: Τον προγραμματισμό της για την επόμενη σεζόν έχει ξεκινήσει η αθηναϊκή ομάδα. Η διαφορά των 11 βαθμών από τα πλέι άουτ, εξάλλου, δεν καλύπτεται και η τεχνική ηγεσία είναι δεδομένο ότι θα αρχίσει να δίνει ευκαιρίες σε νεαρούς. Αυτό, πάντως, δεν σημαίνει ότι οι «κυανόλευκοι» δεν θα παλέψουν για να πέσουν τουλάχιστον με ψηλά το κεφάλι.
Στα Γιάννενα η Καλλιθέα κυνήγησε την έκπληξη και παρότι ισοφάρισε, τελικά έφυγε ηττημένη. Ηταν το αουτσάιντερ και είχε να αντιμετωπίσει πολλά προβλήματα απουσιών παρότι οι πρωτοπόροι έπαιζαν κεκλεισμένων των θυρών. Το εντός έδρας παιχνίδι με την Καλλιθέα δίνει στην αθηναϊκή ομάδα το δικαίωμα να ελπίζει στην 4η νίκη της σεζόν, αν και η αποστολή της θα είναι εξαιρετικά δύσκολη.

Εκτίμηση αγώνα: ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ – ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ


ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ: Με ένα τρίποντο σε 15 εκτός έδρας παιχνίδια, σίγουρα, δεν μπορεί να ελπίζει σε πολλά πράγματα. Από τη στιγμη, όμως που η ακριτική ομάδα παίζει στο γήπεδό της, τότε οφείλει να επικρατήσει της Δόξας Δράμας και να κάνει αποφασιστικό βήμα για την κατάκτηση της 7ης θέσης, η οποία κάτω από προϋποθέσεις μπορεί να δώσει το εισιτήριο για τα μπαράζ ανόδου.
Οι «πράσινοι» στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Θρασύβουλο και με ανεβασμένη την ψυχολογία έπειτα από τη νίκη επί του Λεβαδειακού, σκόραραν δύο φορές για δεύτερη φορά φέτός. Δεν πήραν, όμως ούτε τον βαθμό και δεν εκμεταλλεύτηκαν την ήττα της Δόξας από τον ΟΦΗ. Ετσι βρίσκονται δύο πόντους πίσω από τους «μαυραετούς» και αν επιστρέψουν στις επιτυχίες θα τους περάσουν στη βαθμολογία.

Εκτίμηση αγώνα: ΕΘΝΙΚΟΣ – ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΣ


*Κεκλεισμένων των θυρών.

ΕΘΝΙΚΟΣ: Βήμα για την αποφυγή των πλέι άουτ θέλουν να κάνουν οι Πειραιώτες, αλλά στο ντέρμπι με τον Θρασύβουλο δεν μπορούν να υπολογίζουν στη συμπαράσταση των οπαδών τους. Η διοίκηση της πειραϊκής ομάδας δεν κατάφερε να σφραγίσει εισιτήρια και έτσι το ματς θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών. Παρόλα αυτά οι «κυανόλευκοι» είναι αποφασισμένοι να παλέψουν για την επιστροφή στα θετικά αποτελέσματα μετά από τέσσερις αγωνιστικές.