Παρασκευή 12 Αυγούστου 2011

«Ένοχος πρόεδρος, αθώα ομάδα; Δεν γίνεται!»


Ποια είναι τα κριτήρια που διαφοροποίησαν την απόφαση της UEFA από εκείνη της Σούπερ Λιγκ;

Στην  UEFA ήταν ξεκάθαροι για τον Ολυμπιακό Βόλου: «Υπήρχε... ενοχή»!

Φουντώνουν τα σενάρια αναβολής πρωταθλήματος


Μετά το άνοιχτο εδεχόμενο να μην αρχίσει στην ώρα του το πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας που με δηλώσεις τους άφησαν οι Γ. Νικητιάδης και Π. Μπιτσαξής, χωρίς να αναφέρουν κάτι περισσότερο, ο υφυπουργός προστασίας του πολίτη Μ. Όθωνας άφησε αιχμές για την απόφαση της ΕΠΟ για τους Ολυμπιακό Β. και Καβάλα και εξέφρασε τον προβληματισμό του για την ομαλή διεξαγωγή του πρωταθλήματος με τις συνθήκες που έχουν δημιουργηθεί.

Ειδικότερα υποστήριξε: 

Από το σκάνδαλο με τα στημένα, στη θλίψη!


Η υπόθεση του ποδοσφαιρικού σκανδάλου πήγαινε για κουκούλωμα -και σας το είχα γράψει όταν, πολύ νωρίς, είχα τις πρώτες ενδείξεις.

Επικίνδυνα τα μαχαίρια αν δεν ξέρεις να τα χειρίζεσαι


Τα όπλα πάνω στο τραπέζι μπορεί να αποτελέσουν εν δυνάμει προϊόντα απειλής, προειδοποίησης ή ακόμη και χλεύης. Αναλόγως ποιος τα βάζει...

Η τιμωρία της ΕΠΟ από την κυβέρνηση


ΕΝΟΧΛΗΜΕΝΟΙ είναι στην κυβέρνηση από την Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ. Τι να κάνουµε, σου λέει, εµείς; Μπρίκια κολλάµε; Τρεις µήνες έγραφε ο κοριός της ΕΥΠ. Η εισαγγελέας κ. Παπανδρέου έχει τυλίξει σε µια κόλλα χαρτί κάπου ενενήντα νοµαταίους. Η έρευνα συνεχίζεται. Τσακογιάννης και Μπέος είναι φυλακή. Κι έρχεται µια Επιτροπή της ΕΠΟ και τα κάνει όλα µπουρδέλο.

ΣΧΟΛΙΑΝΑ 11/8/2011


Έγινε μεγάλη φασαρία με τα προηγούμενα Σχολιανά…

Ο Σχολιανός στην αρχή στενοχωρήθηκε …όμως για αυτές τις περιπτώσεις έχω τα χάπια!!! Παίρνω ένα και είμαι …ΝΙΡΒΑΝΑ.