Τρίτη 3 Αυγούστου 2010

Θ. Νικολόπουλος: "Φιλικός με όλους ο Ντεμόλ"












Είναι ένας από τους μικρούς ηλικιακά ποδοσφαιριστές του ΠΑΣ Γιάννινα, σύμφωνα όμως με τα όσα έχει δείξει στις προπονήσεις το τελευταίο διάστημα, αποτελεί παρακαταθήκη για το μέλλον του "Άγιαξ" της Ηπείρου.

Ο λόγος για τον 21χρονο Θανάση Νικολόπουλο, ο οποίος άνοιξε την καρδιά του στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου και αναφέρθηκε στις πρώτες εβδομάδες της προετοιμασίας και πώς βιώνει τη συγκεκριμένη εμπειρία, μίλησε για τους στόχους του ΠΑΣ Γιάννινα στο ερχόμενο πρωτάθλημα της Λίγκας καθώς και για τις προπονητικές ικανότητες του Στεφάν Ντεμόλ, ενώ δεν παρέλειψε να σχολιάσει τις σχέσεις που έχει αναπτύξει με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του. Αναλυτικά όσα δήλωσε στο pasgiannina.gr:

Για τη δουλειά που γίνεται στην προετοιμασία: "Όλα είναι πάρα πολύ ωραία στην ομάδα. Είμαι πολύ ικανοποιημένος που θα έχω τη δυνατότητα να αγωνιστώ σε μια ομάδα όπως είναι ο ΠΑΣ Γιάννινα. Η προετοιμασία που γίνεται στο Ελατοχώρι μπορεί να είναι κουραστική για τον κάθε ποδοσφαιριστή, ωστόσο είναι σημαντική για εμάς αφού δουλεύουμε σε πολλούς τομείς και θα μας βοηθήσει ώστε να παρουσιαστούμε έτοιμοι όταν ξεκινήσει το πρωτάθλημα. Σε κάθε προετοιμασία πρέπει να μοχθήσεις και να δώσεις όλες σου τις δυνάμεις προκειμένου να ανταποκριθείς στις δυσκολίες και τις απαιτήσεις της νέας χρονιάς".

Για τους στόχους της ομάδας τη νέα σεζόν: "Φυσικά στόχος είναι η γρήγορη επάνοδος στη Super League. Ο ΠΑΣ Γιάννινα έχει πάντα ως στόχο να κάνει πρωταθλητισμό. Είναι τέτοια η δυναμική που έχει σαν ομάδα που είναι υποχρεωμένη να πρωταγωνιστεί. Πιστεύω ότι έχουμε πολύ καλό σύνολο για να μπορέσουμε να είμαστε οι κυρίαρχοι της κατηγορίας. Θεωρώ ότι το πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής είναι δύσκολο και έχει πολύ καλές ομάδες, αλλά εμείς από την πλευρά μας αν κοιτάμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα".

Για τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα: "Όλοι μας ξέρουμε πού αγωνίζονταν πριν αυτοί οι παίκτες που ήρθαν. Ο Σκούφαλης, ο Πάντος, ο Κυριάκος και ο Κηπουρός είναι ποδοσφαιριστές που έχουν τρομερή εμπειρία από το ελληνικό πρωτάθλημα και γνωρίζουν από πρώτο χέρι τις δυσκολίες και τις καταστάσεις μια τέτοιας κατηγορίας. Θα βοηθήσουν την ομάδα πολύ".

Για τις σχέσεις με τους συμπαίκτες του: "Έχω με όλους πολύ καλές σχέσεις. Το κλίμα που επικρατεί στην ομάδα είναι πολύ καλό, οικογενειακό και αυτό μας βοηθάει ώστε να προσηλωνόμαστε στο στόχο μας και να πραγματοποιούμε καλές προπονήσεις. Είναι πολύ σημαντικό για μια ομάδα να έχει ηρεμία και καλά αποδυτήρια".

Για τον Στεφάν Ντεμόλ: "Είναι ένας προπονητής που γνωρίζει πολλά πράγματα για το ποδόσφαιρο. Είναι φιλικός με όλους τους παίκτες και αυτό είναι πολύ σημαντικό. Δεν ξεχωρίζει κανέναν και ενδιαφέρεται για όλους τους ποδοσφαιριστές".

Για το αν το όνειρό του κάποια στιγμή είναι να αγωνιστεί σε ομάδα του εξωτερικού: "Πιστεύω ότι το όνειρο κάθε παίκτη είναι να αγωνιστεί στο εξωτερικό. Φυσικά και εγώ δεν αποτελώ εξαίρεση. Ξέρω ότι είναι δύσκολο να πραγματοποιηθεί το όνειρό μου, ωστόσο εγώ θα δουλέψω σκληρά όλα αυτά τα χρόνια και αν έρθει η πρόταση έχει καλώς".

Φιλικό με Παναχαϊκή

Στο μεταξύ, διπλή προπόνηση περιλαμβάνει το σημερινό πρόγραμμα των ποδοσφαιριστών του ΠΑΣ Γιάννινα. Το πρωί οι παίκτες πραγματοποίησαν ασκήσεις με βάρη και τρέξιμο, ενώ στην απογευματινή προπόνηση το πρόγραμμα θα αναλωθεί σε ασκήσεις στην κυκλοφορία της μπάλας και δίτερμα.

Το ευχάριστο για τον Στεφάν Ντεμόλ είναι ότι δεν αντιμετωπίζει προβλήματα τραυματισμών, πλην αυτά των Λάμπρου Βαγγελή και Κώστα Παππά που συνεχίζουν πρόγραμμα αποθεραπείας. Εξάλλου, αύριο (18.00) ο ΠΑΣ Γιάννινα θα δώσει το τρίτο κατά σειρά φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας με αντίπαλο την Παναχαϊκή στο γήπεδο της Ρητίνης.