Πέμπτη 23 Ιουνίου 2011

Αναλυτικά όλοι οι διάλογοι από το σκάνδαλο


Διαβάστε όλους τους "καυτούς" που διαλόγους που εμπλέκουν τους κορυφαίους παράγοντες του ελληνικού ποδοσφαίρου. Το στήσιμο της σέντρας κι οι σπαρταριστοί διάλογοι Μαρινάκη, Μπέου, Ψωμιάδη και Πατέρα!

Διάλογοι... απείρου κάλλους

Το κείμενο ανανεώνεται συνεχώς!

"Πες του αν δεν παίξεις Ξάνθη σε γαμ..."

Βαριά κατηγορία για Μαρινάκη!


Ο Βαγγέλης Μαρινάκης εμπλέκεται στην υπόθεση των στημένων αγώνων και η εισαγγελέας Πόπη Παπανδρέου έχει ζητήσει άσκηση ποινικής δίωξης (η οποία ασκήθηκε) για συνέργεια σε σύσταση εγκληματικής οργάνωσης" και "δωροδοκίας για αλλοίωση αποτελέσματος".

Τα 15 ονόματα, κατηγορίες μέχρι και ισόβια!


Το μεσημέρι της Πέμπτης (23/6) δόθηκαν η άδεια για να δημοσιοποιηθούν τα ονόματα των 10 συλληφθέντων σε όλα τα ΜΜΕ και παράλληλα έγιναν γνωστά τα ονόματα 5 ατόμων για τα οποία εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης.

Μάκης Ψωμιάδης, Γιάννης Παπακώστας στη λίστα με τα στημένα!


Η Εισαγγελία έδωσε στη δημοσιότητα τα ονόματα των 10 συλληφθέντων αλλά και άλλων 5 που αναζητούνται, στους οποίους περιλαμβάνονται οι Μάκης Ψωμιάδης και Γιάννης Παπακώστας. Αδιαθεσία Μπέου, που αποχώρησε για το νοσοκομείο.

Η εισαγγελέας ζήτησε να ασκηθεί δίωξη στον πρόεδρο της μεγάλης ΠΑΕ!


Η εισαγγελέας, Πόπη Παπανδρέου, ζήτησε να ασκηθεί δίωξη εις βάρος του προέδρου της μεγάλης ΠΑΕ της Super League που φέρεται να εμπλέκεται στην υπόθεση με τα στημένα παιχνίδια.

Ενδιαφέρον έδειξε η Παναχαϊκή να αποκτήσει τον επιθετικό του ΠΑΣ Γιάννινα, Ιμπραχίμα Μπακαγιόκο


Δυναμικό μπάσιμο αναμένεται να κάνει η Παναχαϊκή στις μεταγραφές. Οι Αχαιοί περιμένουν τις αποφάσεις της Επιτροπής Ιδιότητας Μεταγραφών και εφόσον δικαιωθούν, σκοπεύουν να κινηθούν αρκετά... δυνατά για την ενίσχυση του ρόστερ, ώστε ο Ηλίας Φυντάνης να παρουσιάσει μια ανταγωνιστική ομάδα στη Football League.

Κοκκαλάκης:"Συνεχίζεται η έρευνα" - «Θα γίνουν κι άλλες συλλήψεις»


Σοβαρότατες χαρακτήρισε με δηλώσεις του στο NovaΣΠΟΡ FM 94,6 τις ενδείξεις συμμετοχής των δέκα συλληφθέντων σε κακουργηματικές πράξεις, που αφορούν στοιχηματική απάτη, ξέπλυμα χρήματος και σύσταση εγκληματικής οργάνωσης, ο εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛ.ΑΣ, Θανάσης Κοκκαλάκης.

«Περίπου, άλλοι 70 αυτοί που εμπλέκονται», τόνισε, ενώ πρόσθεσε: «Η έρευνα συνεχίζεται».

Αναλυτικά, ο κ. Κοκκαλάκης είπε:

Στην εισαγγελία με χειροπέδες! (+photos)


Κάτω από πρωτοφανή μέτρα ασφαλείας και φορώντας χειροπέδες οι δέκα συλληφθέντες για κακουργηματικές πράξεις που αφορούν στοιχηματική απάτη, ξέπλυμα χρήματος, σύσταση εγκληματικής οργάνωσης οδηγήθηκαν στην εισαγγελία λίγο μετά τις 12:00. Όλοι τους ήταν εμφανώς καταβεβλημένοι από τη διανυκτέρευσή τους υπό κράτηση στη ΓΑΔΑ και σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση.

"Όλα στημένα στη Β' Εθνική"!


Το gazzetta.gr αποκαλύπτει τι περιλαμβάνει η δικογραφία και τι λένε οι αστυνομικές αρχές για την υπόθεση. Ειδικά για τη Β' Εθνική, τονίζουν ότι όλα τα ματς ήταν στημένα!

Ονόματα που καίνε στις 93.000 σελίδες!


Στη μεγαλύτερη επιχείρηση όλων των εποχών που αφορά τον χώρο του ποδοσφαίρου προχώρησε χθες η ελληνική αστυνομία συλλαμβάνοντας δέκα άτομα και προσάγοντας περίπου 25.

Εργα και ημέρες του Τσακογιάννη!

Νονός της νύχτας και ηθικός αυτουργός της δολοφονίας του Νίκου Γρηγοράκου, ήταν κατά την αστυνομία ο Γιώργος Τσακογιάννης, που φέρεται ότι είχε πρωταγωνιστικό ρόλο στην υπόθεση των στημένων αγώνων και των παράνομων στοιχημάτων.

Η εισαγγελέας «αποκάλυψη»...


Είναι μόλις 32 ετών. Οχι ψηλή, το αντίθετο μάλιστα. Αν και γυναίκα - κι ας με συγχωρέσει για την έκφραση - έχει πολύ βαριά... καρύδια.

Και γνωστοί παίκτες στο κόλπο!


Εκτός από τον πρόεδρο, και πολλοί γνωστοί ποδοσφαιριστές φέρονται αναμεμειγμένοι στο κόλπο με τα στημένα. Διεθνής ποδοσφαιριστής φέρεται να στοιχηματίζει μεγάλα ποσά. «Σκιές» στο ΑΕΚ-Ολυμπιακός Βόλου 0-4!

«Κρίθηκε ύποπτος φυγής ο Μπέος!»


Ο συνήγορος του Αχιλλέα Μπέου, Νίκος Κακκαβάς, μίλησε στον «Sentra 103,3» για τη σύλληψη του προέδρου του Ολυμπιακού Βόλου για την υπόθεση των «στημένων» αγώνων.

Ισόβια και υποβιβασμός ομάδων για τα στημένα!


Ποινές που φτάνουν στην ισόβια κάθειρξη αντιμετωπίζουν όσοι καταδικαστούν, με τις ομάδες τους να φλερτάρουν με τον υποβιβασμό! Πρόβλημα και για τους "ευρωπαίους".

Τα 41 ύποπτα παιχνίδια


Το κουβάρι με τους στημένους αγώνες στην Ελλάδα έχει αρχίσει να ξετυλίγεται, με ελληνικό μέσο να παρουσιάζει τη λίστα με τους 41 αγώνες που μπήκαν στο μικροσκόπιο της UEFA και στη συνέχεια των ελληνικών εισαγγελικών αρχών.

10 οι συλλήψεις, 90 οι εμπλεκόμενοι!


Και ήταν μόνο η αρχή... «Τσουνάμι» συλλήψεων αναμένεται τις επόμενες ώρες για το μεγάλο σκάνδαλο του ελληνικού ποδοσφαίρου!
Μετά τους 20 που προσήχθησαν στη ΓΑΔΑ και τους 10 που θα παραστούν ως κατηγορούμενοι την Πέμπτη (23/6) το πρωί ενώπιον του εισαγγελέα, ακολουθούν κι άλλες βόμβες που ενδεχομένως να προκαλέσουν πάταγο!

Ασφαλιστικά μέτρα κατά της ΕΠΟ ο Ιωνικός!


«Βράζει» κατά της ΕΠΟ ο Ιωνικός μετά την σημερινή (22/6) απόφαση για υποβιβασμό των «κυανολεύκων».
Οι νικαιώτες εξέδωσε ανακοίνωση, σύμφωνα με την οποία, γνωστοποιούν την πρόθεσή τους να καταθέσουν ασφαλιστικά μέτρα κατά της ΕΠΟ κάνοντας ειδικά αναφορά στους Πιλάβιο, Κουρίδη και Καραγκιόζη

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ιωνικός:

ΕΛΑΣ: "Εγκληματική οργάνωση διεθνικού χαρακτήρα"!


Αργά το βράδυ η ΕΛΑΣ έβγαλε Δελτίο Τύπου για τις συλλήψεις που προηγήθηκαν σύμφωνα με την οποία η εγκληματική οργάνωση είχε διεθνικό χαρακτήρα και οι κατηγορίες ξεκινούν από απάτες, εκβιάσεις, δωροδοκία και δωροληψία, φτάνοντας σε νομιμοποίηση εσόδων από παράνομες πράξεις!

Νέες συλλήψεις και φήμες για στημένο ντέρμπι


Εν αναμονή νέων συλλήψεων και εν μέσω έντονης φημολογίας για "στημένο ντέρμπι ομάδων της Αττικής", οι 10 συλληφθέντες θα περάσουν σήμερα από την Εισαγγελία. Φήμες και για εμπλοκή σπουδαίου ποδοσφαιριστή.

Ο πρόεδρος ήταν "σίγουρος" για το ντέρμπι


Μια νέα πτυχή της υπόθεσης των "στημένων" αγώνων αποκάλυψε η ιστοσελίδα tovima.gr σύμφωνα με την οποία πρόεδρος μεγάλης ΠΑΕ, ακούγεται σε συνομιλία που έχει με μάνατζερ και η οποία έχει υποκλαπεί να δηλώνει σίγουρος για τη νίκη της ομάδας του.

Αποφάσεις Επιτροπής Ιδιότητας Μετεγγραφών


Η ΕΠΟ ανακοίνωσε μετά από απόφαση της Επιτροπής Ιδιότητας Μετεγγραφών τα δελτία των ποδοσφαιριστών που ανακαλούνται από τις ομάδες της Football League και Football League 2. Πρόβλημα για την Αναγέννηση Καρδίτσας.

Απορρίφθηκε η Έφεση του Ιωνικού


Απορρίφθηκε η Έφεση του Ιωνικού από την αρμόδια Επιτροπή της ΕΠΟ για τον αγώνα με την Αναγέννηση Καρδίτσας και η ομάδα της Θεσσαλίας κερδίζει οριστικά το ματς στα χαρτιά με 3-0 και ο Ιωνικός υποβιβάζεται.

ΠΑΣ: Πρόταση σε Κίλι Γκονσάλες


Η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα θέλει να κάνει το μεγάλο "μπαμ" και να ντύσει στα "κυανόλευκα" τον Κίλι Γκονσάλες.

Υποβιβάζονται Εθνικός και Ιωνικός


Μετά από ομόφωνη απόφαση της Πειθαρχικής Επιτροπής της Football League και Football League 2, οι Εθνικός και Ιωνικός υποβιβάζονται για την υπόθεση με τις πλαστές φορολογικές και ασφαλιστικές ενημερότητες. Καταθέτουν Έφεση οι δυο ομάδες.

Μήνυσε η Βέροια υπάλληλο της ΠΑΕ


Η ΠΑΕ Βέροια μήνυσε την υπάλληλο γραμματέως των γραφείων της για πλαστογραφία εγγράφου, το οποίο εντοπίστηκε στον φάκελό της.