Κυριακή 28 Νοεμβρίου 2010

Για τη νίκη κόντρα στον ΠΑΣ ο Διαγόρας

Ολοκληρώθηκε την Κυριακή (28/11) η προετοιμασία του Διαγόρα ενόψει του ντέρμπι της Δευτέρας (29/11, 18:00GR) κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα.
Ο Πέτρος Ρουτζιέρης ξέρει τις δυσκολίες που θα αντιμετωπίσει η ομάδα του απέναντι στον πρωτοπόρο της κατηγορίας και έχει προετοιμάσει τους παίκτες του ανάλογα.

Υποψήφιος για Τρίκαλα ο Βαζάκας


Φαίνεται πως δεν θα μείνει για πολύ καιρό άνεργος ο Γιώργος Βαζάκας, ο οποίος πριν από λίγες ώρες έλυσε την συνεργασία του με την Ηλιούπολη. Αυτή την στιγμή φαντάζει το πρώτο φαβορί για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία των Τρικάλων. Ο έμπειρος τεχνικός έχει δεχθεί πρόταση και σύμφωνα με πληροφορίες αναμένεται στην πόλη της Θεσσαλίας προκειμένου να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας.

ΟΦΗ: Πανέτοιμος για το διπλό στο Αγρίνιο


Στο Αγρίνιο βρίσκεται από το απόγευμα της Κυριακής (28/11) η αποστολή του ΟΦΗ, που τη Δευτέρα (29/11, 15:00GR) αντιμετωπίζει τον Παναιτωλικό, στο μεγάλο ντέρμπι της 11ης αγωνιστικής της Football League.

Παρελθόν ο Βαζάκας από την Ηλιούπολη


Η ΠΑΕ Ηλιούπολη και ο Γιώργος Βαζάκας εντελώς αιφνιδιαστικά έλυσαν κοινή συναινέσει την συνεργασία τους.

Αποτελέσματα λίγο πριν τα ντέρμπι


Ο Λεβαδειακός επιβλήθηκε εκτός έδρας του Αγροτικού Αστέρα, όπως κα ο Εθνικός Αστέρας του Πανθρακικού. Δεύτερη νίκη της Καλλιθέας στο πρωτάθλημα. Κι όλα αυτά μια ημέρα πριν τα δυο ντέρμπι κορυφής.

Συνοπτικά το πρόγραμμα, τα αποτελέσματα και οι σκόρερ:

Νοκ άουτ ο Σκούφαλης, στην αποστολή ο Βαγγελής


Με μια πρωινή προπόνηση που διεξήχθη στο Εθνικό Στάδιο "Ζωσιμάδες" ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΠΑΣ Γιάννινα για την αυριανή εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Διαγόρα.
Εκτός αποστολής έμεινε ο Μανώλης Σκούφαλης ο οποίος ένιωσε την τελευταία στιγμή κάποιες ενοχλήσεις στο πίσω μέρος του γονάτου του και κρίθηκε σκόπιμο να μην ταξιδέψει στην Ρόδο. Έπειτα από αρκετό καιρό, ο Λάμπρος Βαγγελής επιλέχθηκε να βρίσκεται στην αποστολή του ΠΑΣ ύστερα από το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπισε στον μηνίσκο. 

Ολοκληρώνεται η προετοιμασία του ΠΑΣ

Ολοκληρώνεται σήμερα η προετοιμασία του ΠΑΣ Γιάννινα η οποία διεξήχθη καθ όλη την διάρκεια της εβδομάδας κάτω από δύσκολες καιρικές συνθήκες. Εν συνεχεία ο κ Ντεμόλ θα ανακοινώσει την αποστολή που θα ταξιδέψει στο νησί της Ρόδου και οδικός η ομάδα του ΠΑΣ θα ταξιδέψει στην Θεσσαλονίκη και από εκεί αεροπορικώς στην Ρόδο.

Πρώτο ταμείο στο Αγρίνιο

Στο Αγρίνιο θα κληθεί ο ΟΦΗ να δώσει τις πρώτες σοβαρές εξετάσεις της φετινής σεζόν, αντιμετωπίζοντας έναν βασικό αντίπαλο στη μάχη της ανόδου.

Έτοιμοι ξανά προς επιβίβαση οι οπαδοί του ΟΦΗ


Η απόφαση του Λιμεναρχείου Ηρακλείου να επιτρέψει τον απόπλου των πλοίων με φορτίο παρά τη νέα 48ωρη απεργία των ναυτεργατών, αναπτέρωσε τις ελπίδες των οργανωμένων οπαδών του ΟΦΗ για την πραγματοποίηση της εκδρομής προς Αγρίνιο.