Κυριακή 30 Ιανουαρίου 2011

Αποτελέσματα 20ης αγωνιστικής - Πήρε τον βαθμό ο ΠΑΣ (+Video)


Με γκολ του Φουρτάδο ο ΠΑΣ Γιάννινα έσωσε την παρτίδα και πήρε τον βαθμό στην Ηλιούπολη (1-1). Συνεχίζει την ανοδική του πορεία ο Εθνικός ο οποίος νίκησε με 2-1 την Βέροια. Ακάθεκτος και ο Διαγόρας έπιασε τον Παναιτωλικό στην δεύτερη θέση (1-0 την Δόξα Δράμας). Όλα μηδέν στη Νεάπολη για Ιωνικό και Εθνικό Αστέρα.
Με γκολ στο τέλος ο ΠΑΣ Γιάννινα κατάφερε να πάρει τον βαθμό στην Ηλιούπολη στο πλαίσιο της 20ης αγωνιστικής της Football Legaue. Οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες με 1-1 με τον ΠΑΣ να συνεχίζει να οδηγεί την κούρσα της βαθμολογίας με 49 βαθμούς.

Εκτίμηση αγώνα: ΔΙΑΓΟΡΑΣ – ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ (+Video)


1ος   ΓΥΡΟΣ: Δόξα Δράμας – Διαγόρας 2-0

ΔΙΑΓΟΡΑΣ: Για πρώτη φορά στο φετινό πρωτάθλημα οι Ροδίτες φλερτάρουν με την 2η θέση, αφού αγωνίζονται μία ημέρα νωρίτερα από τον Παναιτωλικό που θα δοκιμαστεί στη Λιβαδειά. Οι «κυανέρυθροι» βλέπουν ως πρόκληση τον αγώνα με τη Δόξα Δράμας, ποντάρουν στο αήττητο της έδρας τους και θεωρούν ότι μπορούν να συνεχίσουν την ανοδική τους πορεία.

Κυκλοφορεί ξανά η εφημερίδα ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ



Σήμερα 30-1-2011 το βράδυ, αναμένεται να επανακυκλοφορήσει η αθλητική γνώμη.
Η εφημερίδα μετά από 11 μήνες διακοπής της κυκλοφορίας της θα βρεθεί ξανά στα περίπτερα.
Εκδότης διευθυντής είναι ο κ. Μπάμπης Τζέκας, του ομίλου «Ε» ενώ την αρχισυνταξία της έκδοσης έχει ο κ. Νίκος Σκούμπος.

Εκτίμηση αγώνα: ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (+Video)


1ος  ΓΥΡΟΣ: ΠΑΣ Γιάννινα – Ηλιούπολη 3-0

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ: Σε συνήθεια έχει εξελιχθεί για τον Αλέξη Αλεξίου να ανακοινώνει 16μελή αποστολή. Το ίδιο, λοιπόν, έγινε και για το εντός έδρας παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα στο οποίο οι «κυανέρυθροι» είναι υποχρεωμένοι να κάνουν την έκπληξη για να μην μπλέξουν σε περιπέτειες. Ωστόσο, οι επιλογές και πάλι θα είναι περιορισμένες.