Παρασκευή 15 Οκτωβρίου 2010

Πίστη για νίκη












Το ντέρμπι με τον Παναιτωλικό πλησιάζει (18/10, 19.00) και στον ΠΑΣ Γιάννινα δε λείπει η αισιοδοξία για τη νίκη που θα τον φέρει στην κορυφή της βαθμολογίας αφήνοντας στη δεύτερη θέση την ομάδα του Αγρινίου.

«Θεωρώ ότι είμαστε το φαβορί του αγώνα, αρκεί να το δείξουμε και στον αγωνιστικό χώρο» τόνισε ο Πάρης Ανδράλας, σκόρερ στον αγώνα της περασμένης Δευτέρας με τον Πιερικό και πρόσθεσε: «Πρέπει το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό να το δούμε σαν όλα τα άλλα ματς. Αν εμείς αποδώσουμε αυτά που μπορούμε, πιστεύω και είμαι σίγουρος ότι μπορούμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς της νίκης. Χρειάζεται να έχουμε νοοτροπία νικητή».

Στο 18ο Δημοτικό αντιπροσωπεία του ΠΑΣ

Στο μεταξύ, το καθιερωμένο ραντεβού με τους λιλιπούτειους φίλους τους είχαν σήμερα δύο ακόμη ποδοσφαιριστές του ΠΑΣ Γιάννινα, οι οποίοι επισκέφθηκαν το 18ο Δημοτικό Σχολείο Ιωαννίνων στο πλαίσιο της μαθητικής κερκίδας.

Πιο συγκεκριμένα, οι Πάρης Ανδράλας και Γιάννης Στάθης, συνοδευόμενοι από την υπεύθυνη Marketing, Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων, Μαίρη Πεζοδρόμου και το μέλος του Δ.Σ., Φώντα Βρόσγο, μοίρασαν εισιτήρια στους μαθητές για τον αγώνα της Δευτέρας με αντίπαλο τον Παναιτωλικό.

Οι δύο παίκτες υπέγραψαν δεκάδες αυτόγραφα, φωτογραφήθηκαν με τους μικρούς τους φίλους και στο τέλος αποχώρησαν με τις καλύτερες εντυπώσεις από την υποδοχή που τους επεφύλαξαν τα παιδιά του σχολείου.

Στο «φουλ» οι μηχανές

Λίγες ημέρες απέμειναν για το μεγάλο παιχνίδι της Δευτέρας κόντρα στον Παναιτωλικό και η προετοιμασία του ΠΑΣ Γιάννινα έχει μπει στην τελική ευθεία.

Το σημερινό πρόγραμμα προπόνησης περιελάμβανε το πρωί ασκήσεις δύναμης, με τους παίκτες να πραγματοποιούν βάρη στο γυμναστήριο, ενώ το απόγευμα δόθηκε έμφαση στην τακτική και στις ασκήσεις με μπάλα.

Κυριακή με Καρδίτσα

Τις εξαιρέσεις αγώνων από το ΠΡΟ-ΠΟ και ΠΡΟΠΟ ΓΚΟΛ της 8ης αγωνιστικής σε Football League και Football League 2 ανακοίνωσε η Ένωση Β' και Γ' Εθνικής κατηγορίας.

Βάσει αυτών, ο ΠΑΣ Γιάννινα θα υποδεχθεί την Αναγέννηση Καρδίτσας την Κυριακή 31/10, ενώ θυμίζουμε ότι Κυριακή ορίστηκε και ο αγώνας της 7ης αγωνιστικής με τη Βέροια.

Δευτέρα 1/11 θα γίνουν οι αναμετρήσεις Βέροια-Παναιτωλικός και Λεβαδειακός-Πανθρακικός και Σάββατο 30/10 το παιχνίδι του Αγροτικού Αστέρα με τον Ιωνικό. Προς το παρόν δεν έγινε γνωστή κάποια εξέλιξη με την ανάληψη τηλεοπτικών δικαιωμάτων και από την ΕΤ-3.

1500 ευρώ το πρώτο πρόστιμο

Το πρώτο πρόστιμο για τη νέα σεζόν επιβλήθηκε στην ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα για τα μπουκάλια που πετάχτηκαν στον Εύοσμο εντός αγωνιστικού χώρου. Φυσικά, τα νούμερα δεν έχουν καμία σχέση με τα περσινά εξοντωτικά πρόστιμα και η ΠΑΕ τιμωρήθηκε με 1.500 ευρώ.