Παρασκευή 29 Οκτωβρίου 2010

Και τώρα η Καρδίτσα!












Μπορεί η πρόκριση σε βάρος του Εργοτέλη στους «16» του κυπέλλου να δημιούργησε κλίμα ευφορίας στο στρατόπεδο του ΠΑΣ και να εκτίναξε τον ενθουσιασμό στα ύψη, το πρωτάθλημα ωστόσο συνεχίζεται το Σαββατοκύριακο με τους αγώνες της 8ης αγωνιστικής και ο Στεφάν Ντεμόλ φρόντισε να επαναφέρει τους παίκτες του στην πεζή πραγματικότητα.

Έτσι, μετά το ρεπό της Πέμπτης, οι «κυανόλευκοι» επέστρεψαν σήμερα στις προπονήσεις και ξεκίνησαν την προετοιμασία τους για τον κυριακάτικο (31/10, 15.00) αγώνα με την Αναγέννηση Καρδίτσας. Το πρόγραμμα περιλάμβανε τρέξιμο, ασκήσεις με μπάλα και τελειώματα φάσεων, ενώ το ευχάριστο για το Βέλγο τεχνικό είναι ότι δεν αντιμετωπίζει- πλην Μπουχάν- προβλήματα τραυματισμών.

Στο μεταξύ, ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Γιώργος Χριστοβασίλης, υποσχέθηκε στους ποδοσφαιριστές πριμ για την πρόκρισή τους επί του Εργοτέλη, το οποίο θα πιστωθεί προσεχώς στους τραπεζικούς τους λογαριασμούς.

Εισιτήρια σε σχολεία

Το 1ο Δημοτικό Σχολείο Ανατολής επισκέφθηκαν σήμερα το πρωί οι Τόμας Ντε Βινσέντι και Σάκης Κουβεντάρης.

Οι δύο ποδοσφαιριστές συνοδευόμενοι από τον Υπεύθυνο Marketing, Νίκο Ουλάσογλου και την Υπεύθυνη Marketing και Επικοινωνίας, Μαίρη Πεζοδρόμου, μοίρασαν εισιτήρια για την κυριακάτικη αναμέτρηση με την Αναγέννηση Καρδίτσας στο πλαίσιο της μαθητικής κερκίδας, ενώ υπέγραψαν και αρκετά αυτόγραφα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το «εν λόγω» εγχείρημα, που έχει ξεκινήσει εδώ και ενάμιση μήνα από την ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα, έχει μεγάλη ανταπόκριση αφού μέσα από τη συγκεκριμένη διαδικασία γαλουχείται η νέα γενιά φιλάθλων της ομάδας.

*Σε απολογία αναμένεται να κληθεί η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα για τα πανό που αναρτήθηκαν στους «Ζωσιμάδες» στον αγώνα με τον Εργοτέλη, καθώς ο διαιτητής κατέγραψε το περιεχόμενο όσων θεώρησε ότι μπορεί να ήταν επιλήψιμο.

*Δευτέρα 15 Νοεμβρίου ενδέχεται να γίνει ο αγώνας Καλλιθέας-ΠΑΣ Γιάννινα, ωστόσο στην ΠΑΕ περιμένουν την επίσημη ενημέρωση από την ΕΕΠ.

Σικαλιάς: «Αξίζουμε Superleague»












Ο τερματοφύλακας του ΠΑΣ Γιάννινα, Γιώργος Σικαλιάς, μίλησε στον Sentra 103,3 για την πρόκριση του ΠΑΣ στην επόμενη φάση του κυπέλλου και τη νίκη με 1-0 επί του Εργοτέλη:

«Οι πιθανότητες πριν τον αγώνα ήταν μοιρασμένες. Έχουμε ισχυρή έδρα και το έχουμε δείξει σε όλα τα ματς. Για εμάς το κίνητρο ήταν να αποδείξουμε ότι είμαστε ομάδα Superleague. Η πρόκριση μας χαροποιεί. Το κύπελλο το κοιτάμε και θέλουμε να φτάσουμε μακριά. Τα Γιάννενα είναι ομάδα που αξίζει να είναι στη Superleague». Μίλησε επίσης για...

Για τους παίκτες του ΠΑΣ: «Κάποιοι παίκτες είναι πολυτέλεια για την κατηγορία.

Για τον επόμενο αγώνα: «Υπολογίσιμη ομάδα η αναγέννηση Καρδίτσας. Θέλει ιδιαίτερη προσοχή».

Για την παράδοση που έχει ο ΠΑΣ στο Κύπελλο: «Μου έχει μείνει ο περσινός αποκλεισμός του ΠΑΟΚ. Μου έχει χαραχθεί στη μνήμη».

Για το γήπεδο: «Είναι σημαντικός παράγοντας το ότι έγινε καλή δουλειά στο γήπεδο το καλοκαίρι. Ο χλοοτάπητας είναι πολύ καλός και παρά τη βροχή διατηρείται σε πολύ καλή κατάσταση».

Για τις πιθανότητες ανόδου: «Πέρυσι έγιναν κάποια λάθη από όλους μας. Πιστεύω ότι φέτος θα ανέβουμε και αν τα καταφέρουμε αυτό θα συμβεί διότι δε θα γίνουν τα ίδια λάθη, ενώ θα καταφέρουμε να μείνουμε και στην κατηγορία».