Σάββατο 29 Ιανουαρίου 2011

Τρίκαλα- Θρασύβουλος 1-0 (+Video)


Με γκολ του Κοντογουλίδη τα Τρίκαλα νίκησαν με 1-0 τον Θρασύβουλο στο ματς που άνοιξε την αυλαία της 20ης αγωνιστικής της Football League και πλησίασαν στις θέσεις που οδηγούν στα πλέι οφ
Ένα γκολ ήταν αρκετό για τα Τρίκαλα προκειμένου να πάρουν το "τρίποντο" κόντρα στον Θρασύβουλο, στο ματς που άνοιξε την αυλαία της 20ης αγωνιστικής της Football League.

Η αποστολή του ΠΑΣ για τον αυριανό αγώνα κόντρα στην Ηλιούπολη


Πανέτοιμος για να πάρει ακόμα μια νίκη στην προσπάθεια που κάνει για να επιστρέψει στην Super League, θα παραταχθεί αύριο το μεσημέρι (15:00) ο ΠΑΣ Γιάννινα κόντρα στην Ηλιούπολη. Ο ΠΑΣ θέλει να βάλει στο σακούλι... του την 7η σερί νίκη, απέναντι σε μια ομάδα η οποία διαθέτει ούτως ή άλλως δυνατή έδρα. Η ψυχολογία στο στρατόπεδο της ομάδας βρίσκεται στο καλύτερο δυναμό σημείο και οι ποδοσφαιριστές είναι αποφασισμένοι να κάνουν το καθήκον τους σε μια ακόμη αναμέτρηση.

Η «μάχη» της Λιβαδειάς


Το παιχνίδι του Λεβαδειακού με τον Παναιτωλικό είναι αυτό που «κλέβει» την παράσταση στην 20ή της Football League. Οι «πράσινοι» θέλουν να πλησιάσουν ακόμα περισσότερο την κορυφή, ενώ τα «καναρίνια» ευελπιστούν να συνεχίσουν να καταδιώκουν τον ΠΑΣ. Οι Ηπειρώτες δοκιμάζονται στην έδρα της Ηλιούπολης. Τέλος ο ΟΦΗ αντιμετωπίζει την Καλλιθέα «Ελ Πάσο».

Ανησυχία στον ΟΦΗ ότι τα πράγματα δεν πάνε καλά με την απόφαση


Στην Football League έχουν πάρει την απόφαση τους για τα όσα συνέβησαν στην αναμέτρηση μεταξύ του ΠΑΣ Γιάννενα και του ΟΦΗ. Σύμφωνα με πληροφορίες: