Πέμπτη 2 Δεκεμβρίου 2010

Football League 2 : Παράταση... στο λουκέτο!



Ούτε αυτή την αγωνιστική θα γίνει η αποχή των ομάδων του Βορρά από το πρωτάθλημα της Football League 2, καθώς αποφασίστηκε να συνεχιστεί κανονικά, τουλάχιστον μέχρι το τέλος Δεκεμβρίου.

Τεταμένο το κλίμα στον Εθνικό!



Η τελευταία θέση που βρίσκεται ο Εθνικός στην βαθμολογία της Football League δεν είναι το μόνο πρόβλημα για τους Πειραιώτες. Οι ποδοσφαιριστές του Σάββα Παντελίδη έχουν να πολύ καιρό να πληρωθούν και οι σχέσεις τους με τον πρόεδρο της ομάδας, Νίκο Πηρούνια δεν περνούν και τις καλύτερές τους μέρες.

Τιμές Εισιτηρίων 12ης αγων. του Πρωταθλήματος Ο.Π.Α.Π. της FOOTBALL LEAGUE




Οι τιμές των εισιτηρίων των αγώνων της 12ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Ο.Π.Α.Π. της FOOTBALL LEAGUE είναι οι εξής:

Δήλωση για έκτιση ποινών ποδοσφαιριστών σύμφωνα με το άρθρο 7 παρ. 4 του Πειθαρχικού Κώδικα




ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗΣ
Π.Α.Ε.
ΑΓΩΝ. ΗΜΕΡΑ
ΑΓΩΝΑΣ
TARACHULSKI BARTOSZ
ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΓΣ
12Η
ΒΕΡΟΙΑ – ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΓΣ
ΜΙΝΓΚΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
ΤΡΙΚΑΛΑ
12Η
ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - ΤΡΙΚΑΛΑ
LOPEZ LOPEZ ISMAEL
ΠΙΕΡΙΚΟΣ
12Η
ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ - ΠΙΕΡΙΚΟΣ
ΣΥΡΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΕΘΝΙΚΟΣ
12Η
ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΣΤΗΡ - ΕΘΝΙΚΟΣ
KALI CYRIL
ΒΕΡΟΙΑ
12Η
ΒΕΡΟΙΑ – ΔΙΑΓΟΡΑΣ
ΜΕΛΑΜΠΙΑΝΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΙΩΝΙΚΟΣ
12Η
ΑΝΑΓΕΝ. ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ – ΙΩΝΙΚΟΣ

Μουντιάλ σε… άλλο πλανήτη! - Ρωσία 2018-Κατάρ 2022! (vid+pics)


Σε δύο χώρες που δεν έχουν διοργανώσει ποτέ ένα Παγκόσμιο Κύπελλο αποφάσισε να αναθέσει τα δύο επόμενα Μουντιάλ, η FIFA. Αυτό του 2018 θα πραγματοποιηθεί στη Ρωσία, ενώ τέσσερα χρόνια αργότερα, το Κατάρ θα γίνει η πρώτη αραβική χώρα που θα φιλοξενήσει την κορυφαία ποδοσφαιρική διοργάνωση του πλανήτη. Δείτε πώς το Κατάρ ετοιμάζεται να αφήσει άφωνο ολόκληρο τον κόσμο! Ο Πούτιν το ισχυρό χαρτί των Ρώσων.

Αναστόπουλος: Πανέτοιμοι για τη νίκη με Πανθρακικό


Στην επικείμενη αναμέτρηση εναντίον τού Πανθρακικού, αλλά και στο ντέρμπι με τον Παναιτωλικό στο οποίο ο ΟΦΗ ηττήθηκε, αναφέρθηκε στη σημερινή, προγραμματισμένη συνέντευξη Τύπου, ο Νίκος Αναστόπουλος.
 Ο τεχνικός των Κρητικών αναφέρθηκε γενικότερα στην εμφάνιση της ομάδας του στο Αγρίνιο, στο ενδεχόμενο μεταγραφικής ενίσχυσης τον προσεχή Γενάρη, σχολιάζοντας ότι όσες φορές κι αν ξαναπαίξει ο ΟΦΗ με τον Παναιτωλικό δεν θα ξανακάνει το ίδιο πράγμα. 

Αναλυτικά, μίλησε:

ΟΦΗ: Ξεκαθαρίζει το θέμα Χούτου μες στη βδομάδα



Μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται να τελειώσει, είτε αρνητικά, είτε θετικά, η υπόθεση του Λάμπρου Χούτου για τον ΟΦΗ.

Ανάκαμψη βλέπει ο Ντεμόλ


Μπορεί ο ΠΑΣ Γιάννινα να έμεινε για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι στο 0-0, ωστόσο, αντίθετα με τους αγώνες με Καλλιθέα και Ιωνικό, ο Στεφάν Ντεμόλ  εκτιμά ότι η εικόνα της ομάδας κόντρα στον Διαγόρα υποδεικνύει ανάκαμψη.

ΟΦΗ : Χωρίς Μπούρμπο με Ηλιούπολη


Σε δύο γκρουπ έγινε η χθεσινή προπόνηση των παικτών τού ΟΦΗ, στο αθλητικό κέντρο.
Ο Νίκος Αναστόπουλος έδωσε έμφαση στη κυκλοφορία της μπάλας σε μικρούς χώρους. Παράλληλα έκαναν ατομική προπόνηση οι τερματοφύλακες με το Κώστα Χανιωτάκη.
Ο Χρήστος Μπούρμπος συμπλήρωσε 4 κίτρινες και τιμωρείται με μια αγωνιστική. Μετά από απόφαση του Νίκου Αναστόπουλου, θα εκτίσει την ποινή που θα του επιβληθεί στον αγώνα που θα δώσει ο ΟΦΗ με την Ηλιούπολη.

Κούσας : Προσηλωμένοι στον στόχο τής ανόδου - Πέρασα πάρα πολύ καλά στα Γιάννενα


Προσηλωμένος στον στόχο τής ανόδου στη Σούπερ Λίγκα είναι ο Γιώργος Κούσας και οι συμπαίκτες του, όπως σχολίασε ο πεπειραμένος τεχνικός στο επίσημο περιοδικό τού Παναιτωλικού.
Ακόμα, ο Γ. Κούσας ανέφερε, μεταξύ άλλων, ότι θα ήθελε να παίξει ακόμα και στην Ευρώπη με τη φανέλα των 'καναρινιών'.

Αναλυτικά:

"Θα παρατήσουμε τις ομάδες..."


Με την παρουσία των εκπρόσωπων των ομάδων της Γ’ Εθνικής που απειλούν με λουκέτο, διεξήχθη την Τρίτη 30 Νοέμβριου το Δ.Σ. της Ένωσης Β' Γ’ Εθνικής. Οι εκπρόσωποι ζήτησαν την στήριξη από τον ΟΠΑΠ αλλά από την συζήτηση φάνηκε ότι τα περιθώρια είναι ελάχιστα και αποφασίστηκε να ξεκινήσει ένας κύκλος επαφών με ΟΠΑΠ και ΕΠΟ μέχρι το τέλος του χρόνου.

Ηλιούπολη: Με Αρβανίτη στη Δράμα


Συνεχίζεται η αναζήτηση του αντικαταστάτη του Γιώργου Βαζάκα στον πάγκο της Ηλιούπολης από τους διοικούντες της ομάδας, χωρίς μέχρι στιγμής να έχει επέλθει συμφωνία με κάποιον τεχνικό.
Το σίγουρο πάντως είναι πως στο εκτός έδρας ματς της Δευτέρας (6/12, 15:00GR) κόντρα στη Δόξα Δράμας, αυτός που θα κάθεται στον πάγκο της Ηλιούπολης, θα είναι ο προπονητής της ομάδας Νέων, Κώστας Αρβανίτης.