Παρασκευή 11 Φεβρουαρίου 2011

Ανδρέας Φάκος – Αθλητικός Εισαγγελέας : «Τα γήπεδα δεν είναι εκκλησίες»!


Στην πρώτη του συνέντευξη σε Μ.Μ.Ε, ο κ. Φάκος μίλησε για το όραμα του όσον αφορά το σημερινό του λειτούργημα:

Πανέτοιμος ο ΑΟΤ – Με απουσίες στα Τρίκαλα ο Εθνικός Αστέρας


Πανέτοιμος είναι ο ΑΟ Τρίκαλα, ο οποίος ολοκλήρωσε την Παρασκευή την προετοιμασία του, ενόψει της αναμέτρησης του Σαββάτου με αντίπαλο τον Εθνικό Αστέρα στο Δημοτικό Στάδιο της πόλης.

Ρουτζιέρης: "Δεν υπάρχει φόβος"


Στον Διαγόρα σέβονται τον ΟΦΗ, αλλά σε καμία περίπτωση δεν τον φοβούνται, σύμφωνα με τον Πέτρο Ρουτζιέρη. Επιστρέφει ο Μαρσέλο Γκούτμαν.

Η ΕΠΟ γνωστοποίησε με ανακοίνωσή της ότι περιμένει την απάντηση της FIFA για την παράταση μεταγραφής ελεύθερων


Ανακοίνωση εξέδωσε η ΕΠΟ, με αφορμή το θέμα που προέκυψε με την παράταση της μεταγραφής ελεύθερων ποδοσφαιριστών. Οπως αναφέρει, περιμένει απάντηση από τη FIFA σχετικά με τη συμβατότητα ή όχι στους κανονισμούς. Κατ' επέκταση, από αυτό θα εξαρτηθούν τα πάντα.

Συγκεκριμένα αναφέρει στην ανακοίνωση:

Η 22η αγωνιστική και η «μάχη» συνεχίζεται…


Μια αγωνιστική πριν από την μεταξύ τους αναμέτρηση ΠΑΣ Γιάννινα και Παναιτωλικός φεύγουν μακριά από τις έδρες τους για την 22η αγωνιστική της Football League. Παράλληλα ο Διαγόρας υποδέχεται τον ΟΦΗ στο πιο ενδιαφέρον παιχνίδι της αγωνιστικής.

Αναλυτικά η 22η αγωνιστική:

Περνάει στην αντεπίθεση ο ΟΦΗ


Για "ηθικό ξεπεσμό που επέλεξε ο ΠΑΣ Γιάννενα" κάνει λόγο σε ανακοίνωση του ο ΟΦΗ μην αφήνοντας αναπάντητα όλα όσα καταγγέλλονται από την Ηπειρωτική ΠΑΕ.
Ο ΟΦΗ δεν άργησε να αντιδράσει απέναντι σε όσα καταμαρτυρούσε ο ΠΑΣ Γιάννενα με τις ανακοινώσεις που είχαν την απαίτηση για άσκηση ποινικής δίωξης εις βάρος του Πολυχρόνη Βεζυρίδη.
Με μια ανακοίνωση που αναδεικνύει, σε μείζον θέμα την επίθεση που δέχτηκε ο Βεζυρίδης, από την διοίκηση του ΠΑΣ Γιάννενα ενώ αφήνει "ανοικτό παράθυρο" για μετέπειτα δικαστικές ενέργειες.
                         
Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΟΦΗ:

«Επικίνδυνες αποστολές» για ΠΑΣ και Παναιτωλικό


Εκτός έδρας δοκιμασίες περιλαμβάνει το πρόγραμμα της 22ης αγωνιστικής της Football League για τους πρωτοπόρους. Ο ΠΑΣ Γιάννινα καλείται να περάσει αλώβητος από την Κατερίνη απέναντι στον πάντα υπολογίσιμο -ειδικά εντός έδρας- Πιερικό, προκειμένου να διατηρήσει ή ενδεχομένως να αυξήσει τη διαφορά των επτά βαθμών που τον χωρίζουν από τη δεύτερη θέση.

Πιερικός: Γκουγκούλιας - "Θα τα δώσουμε όλα"


Ο Γιώργος Γκουγκούλιας σε συνεντευξή του στα "Αθλητικά Νέα" τόνισε τις δυσκολίες που έχει η κυριακάτικη αναμέτρηση στην Κατερίνη κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννενα αλλά επισήμανε, πως αν ο Πιερικός δείξει καλό πρόσωπο δεν θα απογοητεύσει τον κόσμο του.

Στην τελική ευθεία η προετοιμασία του ΠΑΣ για τον αγώνα με τον Πιερικό


Με μια πρωινή προπόνηση που διεξήχθη στο ΠΕΑΚΙ, συνεχίστηκε η προετοιμασία του ΠΑΣ Γιάννινα, εν όψει του Κυριακάτικου αγώνα με τον Πιερικό στα πλαίσια της 22ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Football League. Οι ποδοσφαιριστές πραγματοποίησαν ασκήσεις τακτικής, ενώ προς το τέλος της προπόνησης οι παίκτες έπαιξαν και δίτερμα.

Τιμές Εισιτηρίων 22ης αγων. του Πρωταθλήματος Ο.Π.Α.Π. της FOOTBALL LEAGUE


Οι τιμές των εισιτηρίων των αγώνων της 22ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Ο.Π.Α.Π. της FOOTBALL LEAGUE είναι οι εξής: