Παρασκευή 17 Δεκεμβρίου 2010

Ορισμός διαιτητών Football League στη 15η αγωνιστική


Από την Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας ανακοινώνονται οι διαιτητές, βοηθοί διαιτητές και παρατηρητές διαιτησίας που ορίστηκαν να διευθύνουν τους αγώνες των πρωταθλημάτων ΟΠΑΠ Football League  στις 19 & 20/12/2010 στη 15η αγωνιστική.

Δήλωση ΠΑΕ/ΤΑΠ για έκτιση ποινών ποδοσφαιριστών


Δήλωση ΠΑΕ/ΤΑΠ για έκτιση ποινών των ποδοσφαιριστών σύμφωνα με το άρθρο 7 παρ. 4 του Πειθαρχικού Κώδικα

Αφαίρεση βαθμών σε Καλλιθέα, Νίκη Βόλου και Αγία Παρασκευή


Παλιότερες οφειλές στέλνουν στο γκρεμό Καλλιθέα, Νίκη Βόλου και Αγία Παρασκευή. Την Πέμπτη (16/12) το τακτικό διαιτητικό δικαστήριο της ΕΠΟ, δέχθηκε τυπικά και ουσιαστικά τις αιτήσεις που κατέθεσαν οι Μαρκομιχάλης, Χατζηλιάδης και Μπανιάς αντίστοιχα κι έτσι επιβλήθηκαν ποινές αφαίρεσης δύο βαθμών από κάθε ομάδα, ενώ επίσης αποφασίστηκε μέχρι οι ομάδες ν' αποπληρώσουν το χρέος τους να χάνουν και τα παιχνίδια τους από δω και πέρα!

Τέλος οι Σάντσες και Βούλγαρης από τη Βέροια

Παρελθόν από το δυναμικό της Βέροιας αποτελούν οι Ερνέστο Σάντσες και Νίκος Βούλγαρης.
Οι δύο ποδοσφαιριστές έμειναν ελεύθεροι, λίγες ώρες μετά την αποδέσμευση του Τριάντου, ενώ δανεικοί σε άλλους συλλόγους αναμένεται να παραχωρηθούν πέντε παίκτες.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση:

Τιμές Εισιτηρίων 15ης αγων. του Πρωταθλήματος Ο.Π.Α.Π. της FOOTBALL LEAGUE


Οι τιμές των εισιτηρίων των αγώνων της 15ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Ο.Π.Α.Π. της FOOTBALL LEAGUE είναι οι εξής: 

Κεφαλαιοποιεί τα κέρδη της Φυλής την Κυριακή ο ΠΑΣ


Η νίκη επί του Θρασύβουλου επανέφερε τα χαμόγελα στις τάξεις της ομάδας του ΠΑΣ Γιάννινα, αλλά και των οπαδών της, που είδαν ξανά μία νίκη απ' αυτές που εδραιώνουν τον ΠΑΣ στις προνομιούχες θέσεις της βαθμολογίας. Για να κεφαλαιοποιήσει, όμως, τα κέρδη της αυτά η «κυανόλευκη» ομάδα καλείται να ξεπεράσει ένα αρκετά δύσκολο εμπόδιο, αυτό της Δόξας Δράμας που έχει ως στόχο την παραμονή της στην εξάδα και έστω και ένας βαθμός θα ήταν επιτυχία γι' αυτήν.

Με Εθνικό Αστέρα, Πανθρακικό θα είναι απών ο Κειτά- Σε κυκλοφορία τα εισιτήρια με Δόξα Δράμας


Απών από τις εκτός έδρας αναμετρήσεις με Εθνικό Αστέρα (5/1) και Πανθρακικό (16/1) θα είναι ο Πολ Φαντιάλα Κειτά.

Τι πρέπει να προσέξει ο ΠΑΣ στο ματς με τη Δόξα Δράμας


Στο στάδιο «Ζωσιμάδες» επιστρέφει και πάλι ο ΠΑΣ Γιάννινα, μετά τα δύο εκτός έδρας παιχνίδια με Λεβαδειακό και Θρασύβουλο. Όπως είναι γνωστό την Κυριακή στις 3 το μεσημέρι θα υποδεχτεί τη Δόξα Δράμας, για την 15η αγωνιστική του πρωταθλήματος Β’ Εθνικής. Είναι το τελευταίο ματς του 2010 πρωταθλήματος, αφού μετά θα υπάρξει διακοπή λόγω των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς και το πρωτάθλημα θα ξαναρχίσει την Τετάρτη 5 Ιανουαρίου 2011 με τον αγώνα Εθνικός Αστέρας – ΠΑΣ Γιάννινα.