Παρασκευή 15 Ιουλίου 2011

Football League: Την Τρίτη (19/07) το ΔΣ


«Καυτή» αναμένεται να είναι η επόμενη εβδομάδα για την Football League.

Την Τρίτη (19/07) αναμένεται να διεξαχθεί το ΔΣ της διοργανώτριας αρχής, από το οποίο θα εξαρτηθούν τα πάντα. Καταρχήν, θα πρέπει να επικυρωθεί η βαθμολογία του πρωταθλήματος και κατά συνέπεια να προκύψουν οι ομάδες που δικαιούνται να αγωνιστούν στα play off.

Κλείνουν τη πλατεία οι «Σακαφλιάδες»


Είδαν και απόειδαν με την κατάσταση που επικρατεί στην ομάδα τους και αποφάσισαν να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους. Ο λόγος για τους οργανωμένους οπαδούς των Τρικάλων, τους «Σακαφλιάδες», οι οποίοι αποφάσισαν να κλείσουν την κεντρική πλατεία της πόλης τους.

Ντάσιος: «Ευχή όλων μας, η καθιέρωση στην Σουπερ Λίγκα»


Την καθιέρωση στην Σουπερ Λίγκα ευχήθηκε ο πιο παλιός ποδοσφαιριστής και αρχηγός του ΠΑΣ Γιάννινα, Γιώργος Ντάσιος. Ο έμπειρος δεξιός μπακ τόνισε πως οι Γιαννιώτες έχουν τα εφόδια έτσι ώστε να πραγματοποιήσει μια καλή χρονιά και να παραμείνει στην κατηγορία ενώ ζήτησε την στήριξη του κόσμου για να πετύχει η προσπάθεια τους.

Αναλυτικά όσα είπε ο Γιώργος Ντάσιος στην επίσημη ιστοσελίδα του ΠΑΣ Γιάννινα:

Πειθαρχική δίωξη σε Ψωμιάδη


Κουράστηκε να… περιμένει μάταια την παράδοση του Μάκη Ψωμιάδη ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας. Έτσι προχώρησε σε ποινική δίωξη εναντίον του για παραβάσεις περί δωροδοκίας, στοιχήματος και ντόπινγκ. Παράλληλα δίωξη ασκήθηκε και κατά της ομάδας της Καβάλας ως συνυπεύθυνης, καθώς κρίθηκε πως ο Μάκης Ψωμιάδης είναι το ουσιαστικό «αφεντικό» της ΠΑΕ, παρότι χρέη προέδρου εκτελεί ο γιος του Σταύρος.

Απορρίφθηκε η έφεση της Αναγέννησης Καρδίτσας


Άκαρπες αποδείχθηκαν οι προσπάθειες που έκαναν οι άνθρωποι της Αναγέννησης Καρδίτσας, προκειμένου να διαγραφεί η ποινή της ανάκλησης των δελτίων από την ΕΙΜ.

ΑΕΛ: Ανακοινώθηκαν Σαϊτιώτης, Γκονσάλεθ


Τις μεταγραφές των Γιώργου Σαϊτιώτη και Τόνι Γκονσάλεθ ανακοίνωσε η Λάρισα.

Και οι δυο παίκτες υπέγραψαν συμβόλαιο συνεργασίας με τους “βυσσινί” για ένα χρόνο.