Τετάρτη 23 Μαρτίου 2011

ΠΑΣ: Επιστροφή στις προπονήσεις


Με μια μεσημεριανή προπόνηση ξεκίνησε σήμερα στο ΠΕΑΚΙ η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του ΠΑΣ Γιάννινα, εν όψει του εντός έδρας αγώνα της Δευτέρας με αντίπαλο τον Διαγόρα. Το πρόγραμμα περιλάμβανε ασκήσεις αποκατάστασης. Ο Βάντερσον Σκαρντοβέλι ο οποίος υπέστη διάστρεμμα ξεκίνησε από χθες θεραπεία προκειμένου να ξεπεράσει όσο το δυνατό πιο γρήγορα το πρόβλημα τραυματισμού.

Κούγιας: "Η Ηλιούπολη στήνει όλο το ποδόσφαιρο"!


Στον εισαγγελέα, Κωνσταντίνο Σιμιτζόγλου, αναμένεται να καταθέσει -ξανά- ο Αλέξης Κούγιας! Ο γνωστός ποινικολόγος αυτή τη φορά δεν αναμένεται να καταθέσει για το σκάνδαλο με τις κασέτες, αλλά για το χθεσινό Ηλιούπολη – Λεβαδειακός!

Παναιτωλικός: Χωρίς οπαδούς στην Κρήτη


Ο αγώνας με την ομάδα του Αγρινίου εμφανίζεται ως τελικός για τους γηπεδούχους. Σε περίπτωση νίκης ο ΟΦΗ θα μειώσει την διαφορά στους πέντε βαθμούς από τον δεύτερο Παναϊτωλικό και αφενός θα έχει κάνει ένα σημαντικό βήμα για την κατάκτηση της τρίτης θέσης και το αβαντάζ στα πλέι οφ αφετέρου την αναπτέρωση των πιθανοτήτων της ομάδας να διεκδικήσει μέχρι τέλος την δεύτερη θέση.

Ορισμός διαιτητών Football League για την 28η αγωνιστική (26, 27 & 28/3/2011)


Από την Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας ανακοινώνονται οι διαιτητές, βοηθοί διαιτητές και παρατηρητές διαιτησίας που ορίστηκαν να διευθύνουν τους αγώνες για το πρωτάθλημα ΟΠΑΠ Football League της 28ης αγωνιστικής στις 26, 27 & 28/3/2011.

Πρόγραμμα 28ης Αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Ο.Π.Α.Π. της FOOTBALL LEAGUE


Το αναλυτικό πρόγραμμα της 28ης Αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Ο.Π.Α.Π. της  FOOTBALL LEAGUE είναι:

Η πίτα των Blue Vayeros Αθηνών! (+Video)


Mε την ευκαιρία της παρουσίας του ΠΑΣ Γιάννινα στην Αθήνα, ο σύνδεσμος Blue Vayeros έκοψε την ετήσια πίτα του, παρουσία του προέδρου της ομάδας κ. Χριστοβασίλη!

Διαγόρας: Τόπο στα νιάτα


«Πονοκεφαλιάζει» για τον καταρτισμό της εντεκάδας εν όψει ΠΑΣ Γιάννινα, ο Πέτρος Ρουτζιέρης.

Τελικός κυπέλλου Ελλάδας: Γηπεδούχος ο Ατρόμητος


Ο Ατρόμητος θα είναι γηπεδούχος του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας στις 30 Απριλίου στο ΟΑΚΑ όπως προέκυψε από την κλήρωση που έγινε την Τρίτη.

Μπελεβώνης: "Να ανέβουν ο Παναιτωλικός κι ο ΟΦΗ"


Για το μεγάλο ντέρμπι κορυφής του Σαββάτου με αντίπαλο τον ΟΦΗ στο «Γεντί Κουλέ» μίλησε στον Κρήτη Σπορ 87,6 ο πρώην παίκτης της Κρητικής ομάδας και νυν αρχηγός του Παναιτωλικού Μάκης Μπελεβώνης.

Ο 35χρονος αμυντικός αναφέρθηκε στα στοιχεία που κατά την γνώμη του θα κρίνουν το ματς, στη μάχη της απευθείας ανόδου, στο πρωτάθλημα της Football League αλλά και στα μελλοντικά του σχέδια.

Αναλυτικά μίλησε: