Τρίτη 12 Απριλίου 2011

«Βόμβα» στο πρωτάθλημα της Football League!

Ο Ιωνικός μέχρι νεοτέρας θα παίζει χωρίς τους ποδοσφαιριστές που απέκτησε τον Ιανουάριο
«Βόμβα» στο πρωτάθλημα της Football League! Η επιτροπή ιδιότητας και μεταγραφών της ΕΠΟ έκανε δεκτή την ένσταση της Καλλιθέας και ανακάλεσε τα δελτία 24 ποδοσφαιριστών του Ιωνικού και 10 του Εθνικού, οι οποίοι αποκτήθηκαν τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, «λόγω δόλιας έκδοσής τους», όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η απόφαση. Επίσης, τιμώρησε τις δύο ομάδες με πρόστιμο 50.000 ευρώ.

Τρίτη των εξελίξεων στον ΟΦΗ


Κόκκινο χτυπάει η αγωνία στον ΟΦΗ για το τι μέλλει γενέσθαι στο θέμα της χρηματοδότησης από τον επιχειρηματία Θ. Φαγαδάκη. Καθοριστική ημέρα για τις όποιες εξελίξεις αναμένεται να είναι η Τρίτη, αφού σύμφωνα με πληροφορίες θα πραγματοποιηθεί συνάντησή του με τους ανθρώπους της κρητικής ομάδας.

Χρηστοβασίλης: "Δεν αρκεί η άνοδος"


Η κατάκτηση του πρωταθλήματος και ο σωστός σχεδιασμός για τη νέα χρονιά ώστε να πρωταγωνιστήσει ο ΠΑΣ στην Superleague είναι οι στόχοι του προέδρου της ομάδας των Ιωαννίνων, Γιώργου Χρηστοβασίλη.
Μιλώντας στον "Sentra 103,3" αναφέρθηκε στην πορεία της ομάδας τις δυσκολίες που αντιμετώπισε τη σεζόν αλλά και για τα τελευταία γεγονότα στο ελληνικό ποδόσφαιρο.
Επίσης, αναφέρθηκε στην οικονομική κρίση που πλήττει την χώρα και τις ομάδες που θεωρεί ότι θα κερδίσουν την άνοδο. Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Κατάληψη στο ΤΕΕ Ηπέιρου από φοιτητές του τμήματος Μηχανικών Επιστήμης Υλικών του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων


Κατάληψη πραγματοποιούν αυτή την ώρα,φοιτητές του τμήματος Μηχανικών Επιστήμης Υλικών του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, στα γραφεία ΤΕΕ Ηπέιρου.Ο λόγος είναι οι συντεχνιακές πρακτικές του ΤΕΕ (αρμόδιο για την παραχώρηση άδειας ασκήσεως επαγγέλματος όλων των μηχανικών) το οποίο, προκειμένου να μην χάσουν τα μέλη του κομμάτι από την ανύπαρκτη πλέον πίτα της αγοράς εργασίας, αρνείται να επιτρέψει στους αποφοίτους του Τμήματος, την άσκηση του επαγγέλματος που σπούδασαν και στο οποίο είναι οι ΜΟΝΑΔΙΚΟΙ Μηχανικοί Υλικών στην Ελλάδα.

Με το ένα πόδι στην Superleague o ΠΑΣ - Νίκη-«χρυσάφι» για Πιερικό (+Video)


Ο ΠΑΣ Γιάννινα νίκησε με 2-0 τον Λεβαδειακό και θέλει τέσσερις βαθμούς στα επόμενα τέσσερα παιχνίδια για να εξασφαλίσει και μαθηματικά την άνοδο του στην Superleague. Ο Πιερικός πήρε μεγάλη νίκη στην Φυλή με 2-1 επί του Θρασύβουλου στην προσπάθεια που κάνει για να εξασφαλίσει την παραμονή του.