Τετάρτη 12 Ιανουαρίου 2011

Βρήκαμε τη φόρμουλα για το γέλιο! (ΒΙΝΤΕΟ)


Πήξαμε στο ποδόσφαιρο ας δούμε και λίγο μηχανοκίνητο. Η αστεία πλευρά της Formula 1. Μπείτε στα πιτς, δείτε και σκάστε από τα γέλια.

ΓΓΑ: Διακοπή με το παραμικρό!


Την αυτόματη διακοπή ενός αγώνα σε περίπτωση εισβολής οπαδών στον αγωνιστικό χώρο και την αυστηροποίηση του κανονισμού της ΕΠΟ όσον αφορά στις κροτίδες που περνούν κάποιοι σε γήπεδα έθεσε ο γενικός γραμματέας Αθλητισμού Πάνος Μπιτσαξής, κατά τη συνάντησή του με αντιπροσωπεία της ΕΠΟ, επικεφαλής της οποίας ήταν ο πρόεδρος Σοφοκλής Πιλάβιος. 

Ορισμός διαιτητών Football League για τη 18η αγωνιστική


Από την Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας ανακοινώνονται οι διαιτητές, βοηθοί διαιτητές και παρατηρητές διαιτησίας που ορίστηκαν να διευθύνουν τους αγώνες του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ Football League 2010-11 στις 15, 16 και 17/1/2011 για τη 18η αγωνιστική.

Πρόγραμμα 18ης Αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Ο.Π.Α.Π. της FOOTBALL LEAGUE


Το αναλυτικό πρόγραμμα της 18ης Αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Ο.Π.Α.Π. της  FOOTBALL LEAGUE είναι:

Κούγιας: «Εγώ θα έπαιρνα την ομάδα και θα έφευγα»


Για τα γεγονότα των Ιωαννίνων αλλά και την στάση που θα κρατούσε ο ίδιος, μίλησε στον Athletic Radio 104,2 ο Αλέξης Κούγιας.

Ο πρόεδρος της Παναχαϊκής και πρώην μεγαλομέτοχος του ΠΑΣ Γιάννενα μίλησε στην εκπομπή «Αθλητικό Μεσημέρι» με το Νίκο Μαρκάκη όπου «αν ήμουν εγώ διοίκηση του ΟΦΗ δεν θα συνέχιζα το παιχνίδι. Θα έπαιρνα την ομάδα και θα έφευγα».

Αναλυτικά η συνέντευξη του Αλέξη Κούγια:

ΟΦΗ: Κατατέθηκε η ένσταση


Την Τετάρτη (12/1) το πρωί ο νομικός σύμβουλος του ΟΦΗ Ντίνος Μανταδάκης, κατέθεσε στην Πρωτοβάθμια πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΟ την ένσταση της Κρητικής ΠΑΕ κατά του κύρους του αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα.
Με την ένσταση αυτή ο ΟΦΗ ζητά την αφαίρεση βαθμών από την ομάδα των Ιωαννίνων, από την στιγμή που ο αγώνας ολοκληρώθηκε δεν μπορεί να αλλάξει κάτι σε ότι έχει να κάνει με το τελικό σκορ και τους βαθμούς της νίκης του αγώνα.

Απών με Ηλιούπολη, Σιαλμάς, Κυριάκος- Δεν παίζει με Εθνικό, Αγροτικό Αστέρα ο Ανδράλας

Στον "πυρετό" των κίτρινων καρτών βρίσκεται ο ΠΑΣ Γιάννινα
Πιο συγκεκριμένα στο παιχνίδι της Δευτέρας με αντίπαλο τον ΟΦΗ, οι Τάσος Κυριάκος και Δημήτρης Σιαλμάς συμπλήρωσαν τέσσερις κίτρινες κάρτες, ενώ ο Πάρης Ανδράλας επτά. Η τεχνική ηγεσία αποφάσισε οι δύο πρώτοι να εκτίσουν την ποινή της μιας αγωνιστικής στο παιχνίδι της 20ης αγωνιστικής με αντίπαλο την Ηλιούπολη, ενώ ο Ανδράλας θα εκτίσει ποινή δύο αγωνιστικών στα παιχνίδια με Εθνικό (19η) και Αγροτικό Αστέρα (21η).

Σχετικά με τον ΟΦΗ για να μην ξεχνάμε (Video)


Επειδή πολλά ακούγονται τις 2 αυτές μέρες για τον αγώνα ΠΑΣ-ΟΦΗ και βγαίνουν δημόσια πρόσωπα και βουλευτές όπως ο Κ. Αυγενάκης να υποστηρίξουν πολύ σωστά την τοπική τους ομάδα γιατί θεωρούν ότι θέλουν ισονομία, τους έχω μία ερώτηση.... που ήταν όλοι αυτοί οι κύριοι όταν σε αγώνα περσινό με τον Αγροτικό Αστέρα στο Γεντί Κουλέ μπήκαν περίπου 20 οπαδοί του ΟΦΗ στον αγωνιστικό χώρο και ένας μάλιστα χτύπησε και τον παίκτη του Αγροτικού ???
Γιατί δεν διεκόπη εκείνος ο αγώνας λοιπόν?? Αφού θέλουν λοιπόν ίση μεταχείριση όπως λέει και ο Λευτέρης Κ. Αυγενάκης - Βουλευτής Ηρακλείου ας έβγαινε και πέρυσι να τα πει αυτά ή ας τα πει και τώρα αν τον συμφέρει!!!!

Ορίστε και το σχετικό βίντεο

«Πέσε κάτω» φώναζε ο πάγκος του ΟΦΗ!


«Καθαρές» ήταν οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε στο νοσοκομείο Ιωαννίνων ο τερματοφύλακας του ΟΦΗ, Πολυχρόνης Βεζυρίδης, καθώς οι ακτινογραφίες στις οποίες υποβλήθηκε δεν έδειξαν τίποτα απολύτως, αλλά και ο ίδιος ο Βεζυρίδης βρισκόταν σε σύγχυση για το πού ακριβώς χτυπήθηκε αφού μία διαμαρτυρόταν για κάκωση στον θώρακα, μία για χτύπημα στα πλευρά. Αλλού πάλι ο τραυματισμός είχε γίνει εσωτερικό αιμάτωμα, ενώ άλλη στιγμή είχε ζαλάδες και πάει λέγοντας. Η γελοιότητα σε όλο της το μεγαλείο!

ΟΦΗ: Παραιτήθηκε ο Μαχλάς


Ο Νίκος Μαχλάς υπέβαλλε την παραίτησή του από την προεδρία του ΟΦΗ, κατά την συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΠΑΕ, για λόγους που αφορούν το ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα.
Οριστική είναι πλέον η απόφαση του Νίκου Μαχλά να αποχωρήσει από την διοίκηση της ΠΑΕ ΟΦΗ. Ο πρόεδρος του Κρητικού συλλόγου, κατά την διάρκεια του έκτακτου Διοικητικού Συμβουλίου της ΠΑΕ, υπέβαλλε την παραίτησή του, ενώ και το υπόλοιπο Δ.Σ. θα τελεί υπό παραίτηση, μετά από 15 ημέρες εάν δεν πραγματοποιηθούν κάποια πράγματα που αποφασίστηκαν.

Μάλιστα η ΠΑΕ εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία αναφέρει:

Βεζυρίδης: "Απείλησε να με σκοτώσει αν δεν κέρδιζαν"


Ο Πολυχρόνης Βεζυρίδης με δήλωσή του στην επίσημη ιστοσελίδα του ΟΦΗ, τόνισε πως ο οπαδός του ΠΑΣ που του επιτέθηκε απείλησε να τον σκοτώσει εάν δεν κέρδιζαν οι Γιαννιώτες.
Την δική του τοποθέτηση έκανε ο τερματοφύλακας του ΟΦΗ, Πολυχρόνης Βεζυρίδης, για την επίθεση που δέχθηκε στον αγώνα με τον ΠΑΣ από τον οπαδό της ομάδας των Ιωαννίνων.
 Ο έμπειρος τερματοφύλακας με δήλωσή του στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ, τόνισε πως τρομοκρατήθηκε και πως ο οπαδός τον απείλησε πως θα τον σκοτώσει εάν δεν κέρδιζε ο ΠΑΣ.

Αναλυτικά η δήλωση του Πολυχρόνη Βεζυρίδη: