Δευτέρα 31 Ιανουαρίου 2011

Ισόπαλο το ντέρμπι, διπλό του ΟΦΗ στην Καλλιθέα (+Video)


Ισόπαλοι χωρίς τέρματα αναδείχτηκαν Λεβαδειακός και Παναιτωλικός, στο ντέρμπι της 20ης αγωνιστικής, την ώρα που ο ΟΦΗ μετά από 6 αποτυχημένες εκτός έδρας προσπάθειες, πήρε τη νίκη στην Καλλιθέα (1-0) και μείωσε τη διαφορά του από τη 2η θέση.

Παρελθόν αποτελεί ο Γκουέι για τον ΟΦΗ παίρνοντας μεταγραφή για τον Παναιτωλικό


Παρελθόν αποτελεί από τον ΟΦΗ ο Μαρκ Γκουέι, καθώς τη Δευτέρα (31/01) το μεσημέρι, ο 30χρονος επιθετικός έλυσε το συμβόλαιό του με την κρητική ομάδα.

Εκτίμηση αγώνα: ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ – ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ


1ος  ΓΥΡΟΣ: Παναιτωλικός – Λεβαδειακός 2-0

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ: Την ανοδική τους πορεία θέλουν να συνεχίσουν οι Βοιωτοί και να πλησιάσουν τη 2η θέση στους πέντε βαθμούς. Πώς θα γίνει αυτό; Αν επικρατήσουν στο μεγάλο ντέρμπι της 20ης αγωνιστικής του Παναιτωλικού. Οι 8 σερί νίκες στο γήπεδό τους δείχνουν ότι διανύουν περίοδο φόρμας και η συνταγή κόντρα στην ομάδα του Αγρινίου δεν θα αλλάξει.
Η ομάδα της Λιβαδειάς έπιασε τον ΟΦΗ στην 4η θέση χάρη στο νέο τρίποντο που σημείωσε απέναντι στα Τρίκαλα. Η επικράτηση αυτή συνοδεύτηκε με τρία γκολ και βοήθησε ώστε να βελτιωθεί ακόμα περισσότερο το κλίμα ενόψει του ντέρμπι με τον Παναιτωλικό.

Εκτίμηση αγώνα: ΚΑΛΛΙΘΕΑ – ΟΦΗ


1ος  ΓΥΡΟΣ: ΟΦΗ – Καλλιθέα 0-0

* Απουσιάσει η ισοπαλία στις εντός έδρας αναμετρήσεις της Καλλιθέας με αντίπαλο τον ΟΦΗ (3-0-3).
ΚΑΛΛΙΘΕΑ: Ματς ζωής ή θανάτου θα δώσει η αθηναϊκή ομάδα κόντρα στους Κρητικούς. Επειτα από την ισοπαλία του Ιωνικού με τον Εθνικό Αστέρα η διαφορά από τις θέσεις που οδηγούν στα μπαράζ παραμονής αυξήθηκε στους 8 πόντους και οι «κυανόλευκοι» είναι υποχρεωμένοι να κάνουν την υπέρβαση και να μείνουν ζωντανοί στο κυνήγι της παραμονής.