Δευτέρα 20 Δεκεμβρίου 2010

Νίκες για τους "πράσινους" (+video)


Οι "πράσινοι" Αγροτικός Αστέρας, Λεβαδειακός και Θρασύβουλος έκλεισαν με τον καλύτερο τρόπο την χρονιά επικρατώντας των ΟΦΗ, Αναγέννηση Καρδίτσας και Βέροια αντίστοιχα για την 15η αγωνιστική της Football League

Ορισμός διαιτητών Κυπέλλου ΟΠΑΠ 5ης φάσης (22&23/12/2010)

Από την Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας της ΕΠΟ ανακοινώνονται οι διαιτητές, βοηθοί διαιτητές και παρατηρητές διαιτησίας που ορίστηκαν να σφυρίξουν στους αγώνες της 5ης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας ΟΠΑΠ 2010-2011, που θα διεξαχθούν στις 22 και 23/12/2010.
Διαβάστε περισσότερα »

Αν συνεχίσει έτσι δεν έχει επιστρ-ΟΦΗ

Παρουσιάζοντας κάκιστη εικόνα ο ΟΦΗ γνώρισε την ήττα με 2-0 από τον Αγροτικό Αστέρα και αν συνεχίσει έτσι το εισιτήριο της επιστροφης στην superleague έχει χαθεί.

ΠΑΣ: Χωρίς άγχος κόντρα στον ΠΑΟΚ


Με τον καλύτερο τρόπο αποχαιρέτησε το 2010, σε ότι αφορά το πρωτάθλημα ο ΠΑΣ Γιάννινα.
Η ομάδα επικράτησε της Δόξας Δράμας και σκαρφάλωσε στην κορυφή της βαθμολογίας, κάτι που σημαίνει ότι στην επανέναρξη της Football League, o "Αγιαξ" της Ηπείρου θα πάει "καβαλάρης" στην Καισαριανή για το ματς με τον Εθνικό Αστέρα στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής. Η εμφάνιση του ΠΑΣ ήταν ικανοποιητική απέναντι σε έναν αξιόμαχο αντίπαλο που στάθηκε με τον καλύτερο τρόπο στον αγωνιστικό χώρο.
Χωρίς άγχος κόντρα στον ΠΑΟΚ

Η ΠΑΕ Καλλιθέα εξέδωσε ανακοίνωση διαμαρτυρίας για τη διαιτησία: Nα επικρατήσει ισονομία


Ανακοίνωση διαμαρτυρίας για τη διαιτησία της αναμέτρησης της Κυριακής (19/12) απέναντι στα Τρίκαλα, εξέδωσε η ΠΑΕ Καλλιθέα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Η ΠΑΕ Καλλιθέα εκφράζει την έντονη διαμαρτυρία της για τη διαιτησία που αντιμετώπισε στον σημερινό αγώνα με τα Τρίκαλα. Είναι ο 8ος αγώνας σε 15 συνολικά, στον οποίo η ομάδα μας έχει αντιμετωπίσει εχθρική διαιτησία και απορία πλέον όλων στην Καλλιθέα είναι εάν η εξέλιξη του πρωταθλήματος έχει προαποφασισθεί και εμείς είμαστε οι ενοχλητικοί της Football League. Σε κάθε περίπτωση δηλώνουμε ότι δεν είμαστε διατεθειμένοι να ανεχθούμε άλλες διαιτησίες που φέρνουν το ποδόσφαιρο μας δεκαετίες πίσω ενώ καλούμε τις αρχές να λάβουν αποφάσεις εδώ και τώρα.

Football League: Εξαιρέσεις Αγώνων


Η FOOTBALL LEAGUE - FOOTBALL LEAGUE 2  απέστειλε προς την ΟΠΑΠ Α.Ε., το παρακάτω έγγραφο: