Τετάρτη 2 Φεβρουαρίου 2011

FOOTBALL LEAGUE: Εξαιρέσεις Αγώνων


Η FOOTBALL LEAGUE - FOOTBALL LEAGUE 2  απέστειλε προς την ΟΠΑΠ Α.Ε., το παρακάτω έγγραφο:

Πρόγραμμα 21ης Αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Ο.Π.Α.Π. της FOOTBALL LEAGUE


Το αναλυτικό πρόγραμμα της 21ης Αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Ο.Π.Α.Π. της  FOOTBALL LEAGUE είναι:

Ορισμός διαιτητών Football League για την 21η αγωνιστική


Από την Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας ανακοινώνονται οι διαιτητές, βοηθοί διαιτητές και παρατηρητές διαιτησίας που ορίστηκαν να διευθύνουν τους αγώνες για το πρωτάθλημα ΟΠΑΠ Football για την 21η αγωνιστική στις 4-5-6/2/2011.

ΠΑΣ: Η σημερινή προπόνηση (2/2/2010)


Διπλή προπόνηση περιλαμβάνει το σημερινό πρόγραμμα των ποδοσφαιριστών του ΠΑΣ Γιάννινα.

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ - Όλα καλά για Κούγια και Μακρή!


Τέλος καλό, όλα καλά! Ο Αλέξης Κούγιας και ο Κωνσταντίνος Μακρής τα βρήκαν και έτσι οι δυο άνδρες δεν θα λύσουν τις διαφορές τους στα δικαστήρια! Μάλιστα, οι δυο άνδρες αποφάσισαν να ανοίξουν κοινό μέτωπο προς όλους όσους διαχειρίστηκαν τα λεφτά της ΠΑΕ από την ημέρα που έγινε η συγχώνευση με τον Πατραϊκό μέχρι σήμερα!

Aναλυτικά το δελτίο Τύπου της ΠΑΕ Παναχαϊκή:

Διαψεύδει η Football League τις φήμες για τον αγώνα ΟΦΗ-ΙΩΝΙΚΟΣ


Η διοργανώτρια αρχή των πρωταθλημάτων FOOTBALL LEAGUE ΟΠΑΠ - FOOTBALL LEAGUE2 ΟΠΑΠ διαψεύδει  δημοσιεύματα, σχετικά με τον αγώνα ΟΦΗ-ΙΩΝΙΚΟΣ. 

Εθνικός: Νέα αποχή των παικτών


Σε νέα αποχή από την προπόνηση προχώρησαν χθες οι παίκτες των Πειραιωτών διαμαρτυρόμενοι εκ νέου για τα οφειλόμενα από τη διοίκηση. Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες οι «κυανόλευκοι» είναι έντονα δυσαρεστημένοι από το γεγονός πως από τη μία υπάρχουν εκκρεμότητες προς το μέρος τους, από την άλλη η ΠΑΕ προχώρησε σε μεταγραφικές κινήσεις, εκ των οποίων οι τέσσερις την τελευταία ημέρα της προθεσμίας.

ΟΦΗ - Γιώργος Κατσικογιάννης: Να ακολουθήσουμε το δρόμο του ΠΑΣ Γιάννινα


Τον δρόμο του ΠΑΣ Γιάννενα προς την πρώτη κατηγορία θα παλέψει να ακολουθήσει ο ΟΦΗ, σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο μέσος του ΟΦΗ Γιώργος Κατσικογιάννης στον Sentra 103,3.

«Τα Γιάννενα έχουν πάρει μια διαφορά αρκετά καλή από τους υπόλοιπους και θα παλέψουμε τώρα εμείς με τον Παναιτωλικό και τον Λεβαδειακό για τη δεύτερη θέση», είπε μεταξύ άλλων ενώ αναφέρθηκε και στον Ολυμπιακό: «Φέτος θα πάρει το πιο εύκολο πρωτάθλημα. Είναι μακράν η καλύτερη ομάδα από όλες τις άλλες».

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Εκτός προγράμματος το ΟΦΗ-Ιωνικός!


Την απόφαση να μην συμπεριλάβει τον αγώνα της επόμενης Δευτέρας ανάμεσα στον ΟΦΗ και τον Ιωνικό στο πρόγραμμα της 21ης αγωνιστικής που θα αποσταλεί σήμερα στην Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας για τον ορισμό των διαιτητών του αγώνα έλαβε το Δ.Σ. της Football League κατά τη συνεδρίαση του που έγινε το μεσημέρι της Τρίτης.