Πέμπτη 16 Ιουνίου 2011

Το εξώδικο του ΟΦΗ στην ΕΠΟ για τους... ιδιώτες ελεγκτές


«Σαφή και κατάφωρη παραβίαση της υπογραφείσας ρήτρας εχεμύθειας και εμπιστευτικότητας» αποτελεί σύμφωνα με την ΠΑΕ ΟΦΗ «η πρόσβαση τρίτων στα στοιχεία και έγγραφα του φακέλου αδειοδότησης μιας εταιρείας, εν προκειμένω της δικής μας».

Oι αντιρρήσεις του ΟΦΗ στον έλεγχο της UEFA


Nέα επίθεση του ΟΦΗ στην ΕΠΟ με αφορμή το θέμα της αδειοδότησης και τον έλεγχο που διενεργεί η UEFA. Έστειλε επιστολή στην οποία αναφέρει ότι ο έλεγχος του φακέλου γίνεται εν αγνοία της ΠΑΕ, από ιδιωτική εταιρεία και ζητεί έστω και δειγματοληπτική εξέταση του φακέλου άλλων ΠΑΕ διότι στον ΟΦΗ θεωρούν ότι ομάδες που έχουν πάρει άδεια έχουν πρόβλημα.

Νέα στοιχεία για τα "πλαστά"


Νέες ομάδες βρίσκονται στον φάκελο με τις πλαστές φορολογικές και ασφαλιστικές ενημερότητες που παρέδωσε ο ο αντιεισαγγελέας του Αρείου Πάγου Κανελλόπουλος στον πρόεδρο της ΕΠΟ Σοφοκλή Πιλάβιο.

Όπως έστρωσαν θα κοιμηθούν…


Τα τελευταία γεγονότα που συμβαίνουν στο ποδόσφαιρο, αρχίζοντας από τη βία στα γήπεδα, συνεχίζοντας στα στημένα παιχνίδια, προχωρώντας στην αμαύρωση του τελικού Κυπέλλου και καταλήγοντας στην αναστολή λειτουργίας της ΕΠΟ, διαμορφώνουν μια κατάσταση με νέα δεδομένα στον χώρο του αθλητικού μάρκετινγκ, κατ’ επέκταση και στον τομέα των εσόδων των ομάδων.

ΠΑΣ: Συμφώνησε με τον Λίλα


Σε συμφωνία με τον διεθνή Αλβανό μεσοεπιθετικό Άντι Λίλα ήρθε ο ΠΑΣ Γιάννινα και απομένουν τα τυπικά για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του.

Ανακοινώνονται οι «πλαστές ΠΑΕ»


Σήμερα αναμένεται να γίνει με κάθε επισημότητα η ανακοίνωση των ΠΑΕ που εμπλέκονται στην υπόθεση με τα πλαστά έγγραφα. Βαριές ποινές σε ΠΑΕ και εμπλεκόμενα φυσικά πρόσωπα.

Το σχέδιο της ΕΠΟ για χτύπημα νοκ-άουτ!


Την απόφαση του κλιμακίου της UEFA, με επικεφαλής τον Αντρέα Τραβέρσο που βρίσκεται στην Αθήνα κι εξετάζει κατόπιν επίκλησης της ΕΠΟ τον απορριφθέντα από τα όργανά της φάκελο αδειοδότησης του ΟΦΗ, περιμένει η ομοσπονδία ώστε να καθορίσει την περαιτέρω στάση της.