Παρασκευή 10 Σεπτεμβρίου 2010

Η "ΦΙΞ" χορηγός του ΠΑΣ












Την έναρξη συνεργασίας με τη βιομηχανία μπύρας "ΦΙΞ" ανακοίνωσε η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη συνεργασίας με την παλαιότερη και γνωστότερη Βιομηχανία Μπύρας "ΦΙΞ".

Η μπύρα "ΦΙΞ" θα είναι κύριος χορηγός φανέλας και θα εμφανίζεται στην πάνω δεξιά πλευρά της φανέλας. Μετά την αγορά του ονόματος από την οικογένεια Χήτου η μπύρα "ΦΙΞ", μόλις επανακυκλοφόρησε, απογείωσε τις πωλήσεις της. Η ποιότητά της είναι άριστη με αποτέλεσμα να την αγκαλιάσει ο κόσμος. Η μπύρα παρασκευάζεται σε σύγχρονες εγκαταστάσεις στην Ριτσώνα Ευβοίας. Είμαστε σίγουροι ότι πλέον ο ΠΑΣ Γιάννινα και η μπύρα "ΦΙΞ" θα πορεύονται από επιτυχία σε επιτυχία. Άλλωστε ποιος να συγκριθεί μαζί τους"!

16/9 με Οδυσσέα Αναγέννησης

Την Πέμπτη 16 Σεπτεμβρίου και ώρα 15:45 θα διεξαχθεί ο αγώνας κυπέλλου του ΠΑΣ με τον Οδυσσέα Αναγέννησης Σερρών. Για τον αγώνα αυτό, που είναι νοκ άουτ, διαιτητής ορίστηκε ο κ. Γ. Λιαχούδης (Μακεδονίας) με βοηθούς τους κ.κ. Αστ. Πατσιά (Μακεδονίας) και Γ. Καπουτζή (Μακεδονίας). Τέταρτος διαιτητής ορίστηκε ο κ. Γ. Κύζας (Δράμας) και παρατηρητής ο κ. Δαμιανός Καρακελίδης (Πέλλας).

Τζημόπουλος: "Θα είμαστε περαστικοί από τη Β’ Εθνική"












Ο Θέμης Τζημόπουλος μίλησε στην "ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ" για το νέο κεφάλαιο στην καριέρα του, για τις απαιτήσεις του προπονητή του, αλλά και τους στόχους του ΠΑΣ Γιάννινα τη φετινή σεζόν. Αναλυτικά η συνέντευξη του 25χρονου άσου:

-Τελικά, αν και πέρασε από σαράντα κύματα, η μεταγραφή σου στον ΠΑΣ είχε αίσιο τέλος...

"Ναι, τέλος καλό, όλα καλά. Τώρα ανήκω στον ΠΑΣ και θα προσπαθήσω και εγώ στην υλοποίηση του στόχου, που δεν είναι άλλος από την επιστροφή στη Σούπερ Λίγκα. Ο ΠΑΣ είναι περαστικός από το πρωτάθλημα της Βʼ Εθνικής και πρέπει να επιστρέψει άμεσα στα μεγάλα σαλόνια".

-Πριν ολοκληρωθεί η μεταγραφή σου, προέκυπτε από το ρεπορτάζ, ότι αν και καθιερώθηκες σαν αμυντικός μέσος, ο Στεφάν Ντεμόλ σε ήθελε για να καλύψεις τη θέση του κεντρικού αμυντικού.

"Όχι, στις προπονήσεις μέχρι στιγμής αγωνίζομαι ως αμυντικό χαφ, αυτό δε σημαίνει όμως τίποτα. Αν μου ζητηθεί να αγωνιστώ στο κέντρο της άμυνας, θα το κάνω. Όπου μου ζητήσει ο προπονητής μου θα παίξω".

-Λόγω της δικαστικής διαμάχης με τον Εθνικό Αστέρα, έχασες μεγάλο μέρος της προετοιμασίας...

"Δυστυχώς, αλλά έχω καλύψει το χαμένο έδαφος, κάτι που φάνηκε και από τα αποτελέσματα των εργομετρικών εξετάσεων. Αισθάνομαι έτοιμος να αγωνιστώ και από κει και πέρα είναι απόφαση του κ. Ντεμόλ".

-Το πρωτάθλημα αρχίζει αύριο. Φαβορί;

"Σίγουρα όπως και πέρσι, θα είναι πολύ δυνατό και αμφίρροπο. Οι ομάδες έχουν μικρές διαφορές μεταξύ τους και θα παιχτεί μέχρι τέλους και η άνοδος αλλά και ο υποβιβασμός. Θεωρώ ότι πλην του ΠΑΣ Γιάννινα, τον πρώτο λόγο για την άνοδο έχει ο ΟΦΗ, ο Παναιτωλικός και ο Πανθρακικός".

Και αντίστροφα ο χρόνος μετρά!












H αντίστροφη μέτρηση για την έναρξη του πρωταθλήματος της Football League, όπως θα ονομάζεται φέτος η B’ Eθνική, έχει αρχίσει.

Οι 18 ομάδες ολοκλήρωσαν τα φιλικά και έχοντας ολοκληρώσει τα ρόστερ τους, άλλες σχετικά νωρίς και άλλες προσθέτοντας... πινελιές ακόμη και την περίοδο μεταγραφών των ελεύθερων ποδοσφαιριστών που λήγει σε λίγες ώρες, δηλώνουν έτοιμες να ριχτούν στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος την Kυριακή. Το ποσοστό ετοιμότητάς τους μόνο εντός του αγωνιστικού χώρου θα φανεί.

Κώτσιος: "Να παίξουμε με πάθος και διάθεση"

Λίγα εικοσιτετράωρα απέμειναν για την αναμέτρηση του ΠΑΣ Γιάννινα με τον Πανθρακικό (13/9, 18.30) στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Football League. Ο Ηλίας Κώτσιος, μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου για τον αγώνα της 1ης αγωνιστικής, εξέφρασε την αισιοδοξία του πως η ομάδα είναι πανέτοιμη για την έναρξη των επίσημων αγωνιστικών της υποχρεώσεων.

Αρχικά, ο έμπειρος αμυντικός τόνισε: "Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μια ομάδα που πέρυσι αγωνίζονταν στη Super League και είναι έμπειρη. Θέλουμε να κάνουμε ένα καλό ξεκίνημα στο νέο πρωτάθλημα και πιστεύω ότι είμαστε πανέτοιμοι για να πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα".

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στο τι πρέπει να προσέξει η ομάδα του προκειμένου να έρθει το πρώτο "τρίποντο" της χρονιάς: "Καταρχήν πρέπει να αγωνιστούμε με πάθος και διάθεση προκειμένου οι τρεις βαθμοί να έρθουν όσο το δυνατόν πιο εύκολα. Πρέπει και στα 90 λεπτά του αγώνα να είμαστε απόλυτα προσηλωμένοι στο στόχο μας και να μη χάσουμε σε κανένα σημείο την αυτοσυγκέντρωσή μας. Διαθέτουμε την ποιότητα ως ομάδα για να τα καταφέρουμε".