Τρίτη 5 Οκτωβρίου 2010

Σκούφαλης: "Μπορούσαμε τη νίκη"












Το παιχνίδι της Κυριακής με αντίπαλο τον Αγροτικό Αστέρα μπορεί να μη συνοδεύτηκε από νίκη, ωστόσο σύμφωνα με την άποψη του Μανώλη Σκούφαλη η ισοπαλία ήταν ένα καλό αποτέλεσμα για τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Ο έμπειρος ποδοσφαιριστής μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου σχολιάζοντας την αναμέτρηση με την ομάδα του Ευόσμου, ενώ αναφέρθηκε και στο επερχόμενο εντός έδρας παιχνίδι με αντίπαλο τον Πιερικό στα πλαίσια της 5ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Football League.

Αρχικά, ο Μανώλης Σκούφαλης τόνισε: "Νομίζω ότι ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι. Θα μπορούσαμε να είχαμε φύγει νικητές, αν ήμασταν πιο ουσιαστικοί στην τελική προσπάθεια. Πιστεύω ότι προσπαθήσαμε πάρα πολύ για να πάρουμε τη νίκη, ωστόσο και ο αγωνιστικός χώρος δε μας βοήθησε και πολύ. Όλοι γνωρίζαμε ότι η συγκεκριμένη έδρα παρουσιάζει αρκετές ιδιαιτερότητες. Πλέον, ξεχνάμε το εν λόγω παιχνίδι και συγκεντρωνόμαστε στο ματς της Δευτέρας με τον Πιερικό".

Στη συνέχεια, ο δεξιός χαφ των "κυανολεύκων" αναφέρθηκε στην αναμέτρηση με την ομάδα του Γιώργου Χατζάρα: "Είναι ακόμα ένα δύσκολο παιχνίδι, όπου πρέπει να παρουσιαστούμε σοβαροί, πειθαρχημένοι και απόλυτα συγκεντρωμένοι. Ο Πιερικός είναι μια ομάδα που θα έρθει στα Γιάννενα για να παίξει κλειστά. Εμείς, από την πλευρά μας, πρέπει να βρούμε τους χώρους για να διασπάσουμε την άμυνά τους και να πετύχουμε το στόχο μας που είναι η νίκη".

Σοκ με Μπουχάν

Τη χειρότερη δυνατή εξέλιξη επεφύλαξε για τον Εστεμπάν Μπουχάν η διάγνωση των γιατρών, μετά τη μαγνητική στην οποία υποβλήθηκε ο μεσοεπιθετικός του ΠΑΣ.

Ο Αργεντινός άσος υπέστη ολική ρήξη οπίσθιου χιαστού, όπως ακριβώς και ο Σενόνε πριν από δύο μήνες, κάτι που πρακτικά μεταφράζεται σε απουσία 2-3 μηνών σε περίπτωση που ακολουθήσει θεραπευτική αγωγή και 6-8 μηνών εάν επιλέξει τη λύση του χειρουργείου.

Ο Μπουχάν τις επόμενες ημέρες θα πάρει τη γνώμη και ενός δικού του γιατρού και αφού σταθμίσει τα δεδομένα θα αποφασίσει τον τρόπο αποθεραπείας. Κι όλα αυτά τη στιγμή που μόλις σήμερα εξασφάλισε κοινοτικό διαβατήριο και πλέον δε θα λογίζεται ως ξένος.

Ημέρα αποφόρτισης

Στο μεταξύ, ημέρα χαλάρωσης και ξεκούρασης είναι η σημερινή για τους ποδοσφαιριστές του ΠΑΣ Γιάννινα. Ο Στεφάν Ντεμόλ, θέλοντας να αποφορτίσει τους παίκτες του από τις προπονήσεις και τους αγώνες, τους έδωσε ρεπό ώστε να πάρουν τις απαραίτητες ανάσες.

Εξάλλου, ακολουθούν δύο δύσκολα εντός έδρας παιχνίδια, με Πιερικό (11/10) και Παναιτωλικό (18/10) και ο Βέλγος προπονητής επιθυμεί οι παίκτες του να παρουσιαστούν όσο το δυνατόν πιο φρέσκοι.