Δευτέρα 2 Αυγούστου 2010

"Σκόρπισε" την Κρανούλα ο ΠΑΣ














Καταιγιστικός ήταν ο ΠΑΣ Γιάννινα στο δεύτερο φιλικό του που ολοκληρώθηκε πριν από λίγη ώρα στο γήπεδο της Ρητίνης (δίπλα στο Ελατοχώρι).

Μπορεί η δυναμικότητα της Δόξας Κρανούλας, που ήταν ο σημερινός αντίπαλος των "κυανόλευκων", να μην επιτρέπει την εξαγωγή ασφαλών συμπερασμάτων, ωστόσο ο Ντεμόλ έμεινε ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών του και από το ευρύ σε έκταση 4-0 σε βάρος των "οράνιε".

Το σκορ για τον ΠΑΣ άνοιξε με το "καλημέρα" ο Μανόλης Σκούφαλης, αφού μόλις στο 3’ έκανε το 1-0 κι ενώ ένα λεπτό νωρίτερα ο Σιαλμάς είχε στείλει την μπάλα στο δοκάρι. Στο 36’ ο Κώτσιος με ωραία εκτέλεση φάουλ έγραψε το 2-0, για να έρθει στην επανάληψη ο Μπακαγιόκο με δύο δικά του τέρματα (47’, 51’) να ανεβάσει το δείκτη του σκορ στο 4-0. Μοναδική καλή στιγμή για την Κρανούλα ένα δοκάρι στο 49’.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ: Κηπουρός, Ντάσιος, Βάντερσον, Κώτσιος, Ανδράλας, Σενόνε, Μπουχάν, Σκούφαλης, Ιωάννου, Ντε Βινσέντι, Σιαλμάς.
Στην επανάληψη αγωνίστηκαν οι: Κουβεντάρης, Στάθης, Μιχαήλ, Πάντος, Βαρτζιώτης, Κεϊτά, Τζάνης, Κυριάκος, Νικολόπουλος, Μπακαγιόκο, Κουτσοσπύρος.

ΔΟΞΑ ΚΡΑΝΟΥΛΑΣ: Μπαντής, Σταμούλης, Γκόλιας, Γκαρόζης, Μπιλιλής, Κρολ, Τασιούλας, Ντάριο, Παπαβασιλείου, Δάσκαλος, Χήρας. Στο β’ ημίχρονο αγωνίστηκαν και οι: Κοτσίνας, Θρασκιάς, Κλεισούρης, Γιάκος, Καραθανάσης, Χαμπίμπης.

Στην Πρέστον δοκιμάζεται ο Ντιμπαλά












Στην αγγλική Πρέστον δοκιμάζεται ο Πατρίκ Ντιμπαλά. Ο τεχνικός της ομάδας της Τσάμπιονσιπ, Ντάρεν Φέργκιουσον, ήθελε να τον χρησιμοποιήσει στο φιλικό με την Όλνταμ το Σάββατο αλλά δεν πρόλαβε να πάρει άδεια από την αγγλική ομοσπονδία και έτσι ο Κογκολέζος επιθετικός, που βρίσκεται σε δικαστική διαμάχη με τον ΠΑΣ, είδε τον αγώνα από τις εξέδρες.

Η δοκιμή του Ντιμπαλά (26 συμμετοχές, 2 γκολ πέρυσι) από τον αγγλικό σύλλογο θα συνεχιστεί και τις επόμενες ημέρες.

Ισόπαλο το πρώτο τεστ

Ισόπαλο 2-2 έληξε το πρώτο φιλικό τεστ του ΠΑΣ Γιάννινα με αντίπαλο τη Βέροια στο Ελατοχώρι Πιερίας το περασμένο Σάββατο. Αμφότερες οι ομάδες άφησαν καλές εντυπώσεις, με τον ΠΑΣ να παρουσιάζεται ανώτερος στο πρώτο ημίχρονο όταν και προηγήθηκε στο 10΄ με πλασέ του Δημήτρη Σιαλμά.

Ο ρυθμός στην επανάληψη έπεσε αισθητά, ωστόσο ο ΠΑΣ ζευγάρωσε τα τέρματα του με εκτέλεση πέναλτι του Μπουχάν στο 84΄ ύστερα από ανατροπή του Σκούφαλη. Και ενώ όλα έδειχναν ότι ματς θα τελειώσει με νικητή τον ΠΑΣ Γιάννινα, ο πρώην παίκτης της Α.Ε. Γιάννενα και νυν της Βέροιας Καππίας με δύο τέρματα (86΄- 90΄) ισοφάρισε στο τελικό 2-2.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ: Σικαλιάς, Πάντος, Κώτσιος, Στάθης, Μιχαήλ, Κεϊτά, Ανδράλας, Κυριάκος, Τζάνης, Σιαλμάς, Μπακαγιόκο.
Στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν οι: Κηπουρός, Βαρτζιώτης, Στάθης, Βάντερσον, Νικολόπουλος, Σενόνε, Ιωάννου, Μπουχάν, Σκούφαλης, Ντε Βινσέντι, Κουτσοσπύρος.

ΒΕΡΟΙΑ: Κοταρίδης, Γεωργιάδης, Αουρέλιο, Μπάρμπας, Τζημογιάννης, Τσιάτσιος, Μπατσίνσκι, Μπάλατς, Λαναρής, Σάντσεθ.

Ξεκίνησαν και οι Νέοι

Στο μεταξύ, την πρώτη τους προπόνηση υπό τις οδηγίες του Ανδρέα Λαυδαριά πραγματοποίησαν την Κυριακή το απόγευμα στο Π.Ε.Α.Κ.Ι οι ποδοσφαιριστές της ομάδας Νέων του ΠΑΣ Γιάννινα.

Η νέα σεζόν για τη δεύτερη ομάδα του ΠΑΣ ξεκίνησε και επίσημα και πλέον τις επόμενες ημέρες η προετοιμασία αναμένεται να εντατικοποιηθεί ακόμη περισσότερο μέχρι και την έναρξη του νέου πρωταθλήματος.

Στην επίσημη πρώτη έδωσαν το "παρών" οι εξής 26 ποδοσφαιριστές: Καραγιάννης, Χαρίσης, Μολώνης, Αλεξίου, Γερογιάννης, Νάσιος, Βασιλείου, Βασιλειάδης, Γκότζιας, Οικονόμου, Ντούσιας, Μπλέτσας, Πεπές, Λάμπρος, Νασούλης, Τσουμάνης, Γκίκας, Ασωνίδης, Χαρίσης Χ., Τσιώστας, Κουμπόγιας, Μπάγιας, Σιόγος, Νικολάου, Κολιός και Θεοδωρής.