Κυριακή 16 Ιανουαρίου 2011

Μπλόκο στα Τρίκαλα – Έχασε έδαφος ο Παναιτωλικός(+Video)


Μπροστά σε 7.000 φιλάθλους, η ομάδα των Τρικάλων πέτυχε την πέμπτη της σερί νίκη, επικρατώντας του Παναιτωλικού με 2-0 για την 18η αγωνιστική της Football League. Επέστρεψε στις νίκες ο ΟΦΗ (2-0 τη Βέροια). Μεγάλη βαθμολογική ανάσα για Εθνικό (2-1 τον Πιερικό) και Ιωνικό (2-1 τον Θρασύβουλο).

ΠΑΣ: Η αποστολή για τον αγώνα με τον Πανθρακικό


Με μια πρωινή προπόνηση που διεξήχθη στο γήπεδο της Ανατολής, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΠΑΣ Γιάννινα, για την αυριανή εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Πανθρακικό (18:00 ΕΤ3) στην Κομοτηνή, στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής.

Εκτίμηση αγώνα: ΤΡΙΚΑΛΑ – ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ


Εκτίμηση αγώνα: ΤΡΙΚΑΛΑ – ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ
1ος  ΓΥΡΟΣ: Παναιτωλικός – Τρίκαλα 1-0
* Για 372 λεπτά διατηρούν ανέπαφη την εστία τους τα Τρίκαλα. Για τελευταία φορά ηττήθηκαν εντός έδρας από τον Παναιτωλικό το 1996.
ΤΡΙΚΑΛΑ: Ξεσηκωμός επικρατεί στη θεσσαλική πόλη για το μεγάλο ντέρμπι με τον Παναιτωλικό. Οι «κυανέρυθροι» έχουν αναρριχηθεί στη βαθμολογία και για να διατηρήσουν βάσιμες ελπίδες για τη συμμετοχή τους στα πλέι οφ θα πρέπει να πάρουν την 5η συνεχόμενη νίκη τους. Το βέβαιο, πάντως, είναι ότι θα έχουν τη θερμή συμπαράσταση των οπαδών τους.

Εκτίμηση αγώνα: ΟΦΗ – ΒΕΡΟΙΑ


1ος  ΓΥΡΟΣ: Βέροια – ΟΦΗ 1-0
ΟΦΗ: Με τον νεοαποκτηθέντα μέσο Ρούσεφ (15 συμ./3) στην αποστολή και αποφασιστικότητα για ένα νέο ξεκίνημα θα υποδεχτούν οι Κρητικοί τη Βέροια. Η εβδομάδα που προηγήθηκε ήταν πολύ δύσκολη για την ομάδα του Ηρακλείου, τα προβλήματα ειδικά στην άμυνα είναι πολλά, όμως οι «μελανόλευκοι» ποντάρουν πολλά στη βοήθεια των οπαδών τους για να επιστρέψουν στις νίκες μετά από τρεις αγωνιστικές.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ - "Πρώτη" για Τεννέ στα Τρίκαλα


Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Παναιτωλικού για την εκτός έδρας αναμέτρηση με αντίπαλο τον ΑΟΤ.
Ο τεχνικός των Αγρινιωτών Μπάμπης Τεννές (ο οποίος θα κάνει το ντεμπούτο του στα Τρίκαλα) μετά το τέλος της πρωινής προπόνησης ανακοίνωσε την αποστολή στην οποία δεν συμμετέχουν οι Καούνος, Μόρετς και Μουμίν. Αναλυτικά:

ΟΦΗ: Με Ρούσεφ για τη νίκη "βάλσαμο"


Μια καλή εμφάνιση και φυσικά η επιστροφή στις νίκες, θα είναι ότι καλύτερο για τον ΟΦΗ, μετά την ζοφερή εβδομάδα που πέρασε τόσο αγωνιστικά, όσο και εξωαγωνιστικά. Έτσι την Κυριακή κόντρα στη Βέροια, έχοντας και τον Ρούσεφ, όχι απλά στην αποστολή αλλά και στην ενδεκάδα, ο ΟΦΗ θα ζητήσει τους τρεις βαθμούς της νίκης.

ΟΦΗ: Διακοπή συμβολαίου στον Ψωμά


Με διακοπή συμβολαίου απαντάει ο ΟΦΗ στην προσφυγή του Μανώλη Ψωμά. Ο έμπειρος αμυντικός κατέθεσε προσφυγή ζητώντας την ελευθερία του, κίνηση που δεν προκάλεσε ανησυχία στους Κρητικούς, οι οποίοι πάντως δεν έχουν αντίρρηση να του δώσουν την ελευθέρας του ποδοσφαιριστή, αρκεί να ικανοποιηθούν οικονομικά.

Βλαστός: Φεύγει κι αφήνει πίσω του συντρίμμια


Μόλις τρεις μήνες έμεινε στον πάγκο της Καλλιθέας ο Γιώργος Βλαστός. Ο 46χρονος τεχνικός επιφύλασσε μια δυσάρεστη έκπληξη μετά το τέλος του αγώνα, καθώς ανακοίνωσε την παραίτησή του, αιφνιδιάζοντας τους ανθρώπους της ομάδας που όπως υποστήριζαν, δεν γνώριζαν κάτι.