Τετάρτη 6 Ιουλίου 2011

Καρίμ Φεγκρούς: «Με ενθάρρυνε ο Ζαϊρί»


Στα Γιάννενα βρίσκεται από σήμερα (06/07) το απόγευμα το νέο μεταγραφικό απόκτημα του ΠΑΣ Γιάννινα, Καρίμ Φεγκρούς.

Πλέι οφ… με μαγιό και δίχαλο!


Αυτό που φαινόταν σαν αστείο πριν από λίγο καιρό, ότι θα μαζευτούν ομάδες από τις παραλίες για να παίξουν πλέι οφ, πιθανότατα θα γίνει πραγματικότητα!

"Δύσκολα θα γίνουν πλέι οφ"


Aυτή την άποψη εξέφρασε ο Νίκος Μαχλάς μετά τη δικαίωση του ΟΦΗ.

"Είναι μια δίκαιη απόφαση και ταυτόχρονα μια μεγάλη δικαίωση για όλους όσους βοήθησαν σε αυτόν τον μεγάλο αγώνα που κάναμε. Όλοι όσοι είναι μέλη της οικογένειας του ΟΦΗ και όχι μόνο προσπάθησαν και βοήθησαν, όλοι ανεξαίρετος και αυτή η απόφαση μας δίνει δύναμη και ελπίδα για να ατενίσουμε το μέλλον με αισιοδοξία", τόνισε αρχικά στο contra.gr.

Κάτοικος Ιωαννίνων ο Φεγκρού (+Video)


Τον 29χρονο Μαροκινό τερματοφύλακα Καρίμ Φεγκρού της πρωταθλήτριας Γουιντάντ Καζαμπλάνκας ανακοίνωσε επίσημα η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα για 2 χρόνια. Ο Μαροκινός δεν ήταν ανάμεσα στους παίκτες που είχε δει ο κ. Αγγελής στο πρόσφατο ταξίδι του στην Καζαμπλάνκα, ωστόσο υπήρχαν πολύ καλές συστάσεις γι' αυτόν από τον προπονητή της Εθνικής Μαρόκου, Έρικ Γκέρετς, που είναι προσωπικός φίλος του Στεφάν Ντεμόλ.

Φάκος: «Εχω αγανακτήσει με τους πολιτικούς!»


Στην αντεπίθεση περνάει ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας Ανδρέας Φάκος για τα όσα έχει ακούσει από τους πολιτικούς!

"Σε σύγχυση και πανικό η Σούπερ Λίγκα"


Συνέχεια στην κόντρα που έχει ξεσπάσει ανάμεσα στον Ηρακλή και τη Σούπερ Λίγκα, με τους Θεσσαλονικείς να υποστηρίζουν ότι η Λίγκα βρίσκεται σε σύγχυση και πανικό και αγνοεί τη δικονομία του CAS...

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ηρακλής:

Στα play off ο ΟΦΗ χωρίς αδειοδότηση!


Απόφαση-κόλαφος για την ΕΠΟ και μεγάλη δικαίωση για τον ΟΦΗ, καθώς το Τακτικό Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ διέταξε την ακύρωση της απόφασης για μη αδειοδότηση των Κρητικών, δεχόμενη ότι είχε κακή σύνθεση η επιτροπή αδειοδότησης.

Το τελειωτικό χτύπημα!


Σε στενό κλοιό όχι μόνο από τη Δικαιοσύνη, αλλά και από τους χορηγούς και τους χρηματοδότες του έχει μπει για τα καλά το ελληνικό ποδόσφαιρο. Ο ΟΠΑΠ, η ΕΡΤ και η NOVA προτίθενται διά επισήμων δηλώσεών τους να περικόψουν ή ακόμη και να αναστείλουν τη χρηματοδότηση προς το ποδόσφαιρο με αιτία ή αφορμή το σκάνδαλο για τα φερόμενα ως στημένα παιχνίδια.

Στην κόψη του ξυραφιού ο ΟΦΗ!


Σήμερα στις 10 το πρωί ξεκινάει το διήμερο... σούπερ ντέρμπι για τον ΟΦΗ στον εδώ και πολλές βδομάδες αγώνα του για ανατροπή των δεδομένων.