Δευτέρα 7 Μαρτίου 2011

Νίκη των Τρικάλων στο Ελληνικό και τέταρτη θέση. Έχασε στην Κομοτηνή ο Λεβαδειακός


Ο Πανθρακικός επέστρεψε στις νίκες, καθώς με γκολ των Αρσενίεβιτς, Ούλμερς και Σουλτανίδη επικράτησε με 3-1 του Λεβαδειακού στην Κομοτηνή και έφτασε στους 33 βαθμούς στο πρωτάθλημα της Football League

Με γκολ του Ουέλινγκτον στις καθυστερήσεις του αγώνα, τα Τρίκαλα πήραν μια μεγάλη νίκη επί του Εθνικού με 2-1 στο γήπεδο του Ελληνικού και ανέβηκαν στην τέταρτη θέση με 43 βαθμούς. Με δέκα παίκτες τελείωσαν οι γηπεδούχοι

Video με όλα τα γκολ της 25ης αγωνιστικής της Football League στις 6/3/2011

Έστω και αν… ζορίστηκαν, οι Αγρινιώτες δεν άφησαν ανεκμετάλλευτη τη «γκέλα» του ΠΑΣ στην Καρδίτσα και με το γκολ του Καραμαλίκη σε «νεκρό χρόνο» απέναντι στη Βέροια (1-0), κράτησαν… ολοζώντανες τις ελπίδες να τον πιάσουν στην κορυφή της Football League! 

Εκτίμηση αγώνα: ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ – ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ


1ος  Γύρος: ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ – ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ  1-0
*Το απόλυτο των νικών έχει σε επτά συναντήσεις με τον Πανθρακικό ο Λεβαδειακός και, μάλιστα, με τέρματα 14-2.

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ: Από τη βαριά (4-0) ήττα στα Τρίκαλα προσπαθεί να συνέλθει η ομάδα τηςΚομοτηνής. Και για να μην μπει ξανά σε περιπέτειες σχετικά με τη διεκδίκηση της σωτηρίας στα πλέι άουτ θα πρέπει να επικρατήσει για πρώτη φορά φέτος επί ενός αντιπάλου που βρίσκεται πιο ψηλά από εκείνη στη βαθμολογία.

Εκτίμηση αγώνα: ΕΘΝΙΚΟΣ – ΤΡΙΚΑΛΑ


1ος  Γύρος: ΤΡΙΚΑΛΑ – ΕΘΝΙΚΟΣ 1-0
* Τα Τρίκαλα σε εννέα αγώνες δεν έχουν πάρει ούτε ισοπαλία στην έδρα του Εθνικού.

ΕΘΝΙΚΟΣ: Αποφασιστικής σημασάς νίκη για την αποφυγή των πλέι άουτ θέλουν να πετύχουν οι Πειραιώτες κόντρα στα πολλά διοικητικά και οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν. Οι «κυανόλευκοι» προέρχονται από την ισοπαλία στη Ρόδο απέναντι στον Διαγόρα και για να έχει αντίκρισμα το αποτέλεσμα αυτό θα πρέπει να κάμψουν την αντίσταση των Τρικάλων.