Δευτέρα 24 Ιανουαρίου 2011

Σταθερά τρίτος ο Διαγόρας άλωσε (και) την Φυλή 0-2 (+Video)


Ο Διαγόρας καθάρισε με συνοπτικές διαδικασίες τον Θρασύβουλο και εδραιώθηκε στην τρίτη θέση της βαθμολογίας, πέντε βαθμούς πάνω από τους ΟΦΗ και Λεβαδειακό.
Αέρα πέρασε από την Φυλή ο Διαγόρας, που επικράτησε με 2-0 του Θρασύβουλου στην αναμέτρηση που έκλεισε την αυλαία της 19ης αγωνιστικής της Football League. Αυτή ήταν η 6η εκτός έδρας νίκη των ροδιτών στο φετινό πρωτάθλημα, η οποία σε συνδυασμό με την ήττα του ΟΦΗ το Σάββατο (22/1) στην Καρδίτσα, αφήνει την ομάδα του Πέτρου Ρουτζιέρη μόνη τρίτη στον βαθμολογικό πίνακα με 38 βαθμούς, 3 λιγότερους από τον 2ο Παναιτωλικό.

Ισοπαλία στο βούρκο της Καισαριανής - Εθνικός Αστέρας - Καλλιθέα 1-1(+Video)


Τέλος στο σερί των πέντε συνεχόμενων ηττών έβαλε η Καλλιθέα, η οποία έφυγε με τον βαθμό της ισοπαλίας από την Καισαριανή.
Ισόπαλη με σκορ 1-1 έληξε η αναμέτρηση του Εθνικού Αστέρα με την Καλλιθέα για την 19η αγωνιστική της Football League. Με το αποτέλεσμα αυτό, η ομάδα της Καισαριανής ανέβηκε στην 11η θέση της βαθμολογίας, όπου συγκατοικεί με τον Πανθρακικό και τη Βέροια έχοντας 22 πόντους, ενώ οι κυανόλευκοι παρέμειναν στον τελευταία θέση με 11 μόλις βαθμούς.

ΠΑΣ: Αποθεραπεία όσοι αγωνίστηκαν - Χωρίς τους Σιαλμά και Κυριάκο στην Ηλιούπολη ο ΠΑΣ


Αποθεραπεία και χαλάρωμα θα περιλαμβάνει το σημερινό μεσημεριανό πρόγραμμα για όσους ποδοσφαιριστές αγωνίστηκαν, στο χθεσινό παιχνίδι με αντίπαλο τον Εθνικό Πειραιώς. Οι υπόλοιποι παίκτες θα πραγματοποιήσουν αγωνιστική προπόνηση. Από εκεί και πέρα ευφορία και καλή διάθεση επικρατεί στο στρατόπεδο της ομάδας μετά την νέα νίκη που πέτυχε ο ΠΑΣ, κάνοντας ακόμα ένα βήμα για την επιστροφή στην Super League.

Ο νόμος του Κούγια στην Πάτρα!


Βίντεο ρεπορτάζ– σοκ από τη δράση του Αλέξη Κούγια στην Πάτρα “έπαιξε” το “Πάτρα TV”. Δείτε τον προπηλακισμό του δημοσιογράφου και τις καταγγελίες των οπαδών της Παναχαϊκής από το διαλυμένο στέκι τους!
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του σταθμού, ο Αλ. Κούγιας προπηλάκισε τον δημοσιογράφο Χρήστο Βεργανελάκη, ο οποίος εκδιώχθηκε από τη συνέντευξη Τύπου, και στη συνέχεια πρωταγωνίστησε σύμφωνα πάντα με ρεπορτάζ στην καταστροφή του μαγαζιού του προέδρου του συνδέσμου οπαδών της Παναχαϊκής κ. Τσουκαλά, ο οποίος μετά την “επίσκεψη” μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.
Εμείς αναδημοσιεύουμε το ρεπορτάζ του σταθμού.

Βαζάκας σε Βούζα: "Είσαι λίγος - Είμαι 20 χρόνια στο ποδόσφαιρο και εσύ μόνο 2" (+Video με τον διάλογο και τα γκόλ)


Χαμός.. έγινε στην συνέντευξη τύπου μετά το τέλος του αγώνα στη Λειβαδιά ανάμεσα στον Λεβαδειακό και τον ΑΟ Τρίκαλα. Οι τεχνικοί των δυο ομάδων, Βασίλης Βούζας και Γιώργος Βαζάκας, πιάστηκαν στα λόγια έπειτα από ένα σχόλιο του γηπεδούχου σχετικά με την ποιότητα των παικτών αλλά και το επίπεδο των Τρικάλων.