Σάββατο 6 Νοεμβρίου 2010

Τα τρία πλάνα στο τραπέζι















Πλήρες «λίφτινγκ» στο Πανηπειρωτικό, αξιοποίηση της έκτασης στο Σταυράκι ή αγορά οικοπέδου για τη δημιουργία ιδιόκτητου αθλητικού κέντρου.

Αυτά είναι τα τρία πλάνα τα οποία έχει εκπονήσει ο ΠΑΣ Γιάννινα με στόχο να δοθεί οριστική λύση στο φλέγον ζήτημα της απρόσκοπτης προετοιμασίας της ομάδας σε αρμόζουσες συνθήκες.

Ο πρόεδρος του «Άγιαξ της Ηπείρου», Γιώργος Χριστοβασίλης, έχει θέσει βασική προτεραιότητα τη διευθέτηση της σημαντικής αυτής εκκρεμότητας, ενώ γενικά έχει μεγαλόπνοα σχέδια για τις υποδομές, αφού το κορυφαίο του όραμα αποτελεί η ανέγερση νέου γηπέδου.

Σε ό,τι αφορά τα προαναφερόμενα πλάνα, τα δεδομένα είναι συγκεκριμένα, εξελίξεις ωστόσο αναμένεται να υπάρξουν ουσιαστικά από τις αρχές του 2011, καθώς άλλωστε τώρα μεσολαβούν οι αυτοδιοικητικές εκλογές και οι θεσμικοί παράγοντες δεν μπορούν να κινηθούν.

Η πλήρης ανακαίνιση του Πανηπειρωτικού αποτελεί κατά πολλούς την ιδανικότερη επιλογή, ωστόσο οι «πολεμικές» σχέσεις ανάμεσα στην ΠΑΕ και τη διοίκηση των εθνικών σταδίων έχει «παγώσει» κάθε σκέψη.

Σκόρπισαν

Ερήμωσε από χθες νωρίς το μεσημέρι το προπονητικό κέντρο του ΠΑΣ. Η απόφαση του Στεφάν Ντεμόλ να παραχωρήσει μίνι άδεια ως τη Δευτέρα οδήγησε όλους τους ποδοσφαιριστές στην απόφαση να μεταβούν στις ιδιαίτερες πατρίδες τους για να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα, αλλά κυρίως να περάσουν ευχάριστες στιγμές με τα αγαπημένα τους πρόσωπα.

Τη Δευτέρα, εξάλλου, θα διαφανεί ο βαθμός ετοιμότητας του Δημήτρη Σιαλμά και το κατά πόσον μπορεί να προλάβει τον αγώνα στην Καλλιθέα.