Τρίτη 21 Ιουνίου 2011

Η UEFA βάζει στα πλέι οφ ΟΦΗ και Τρίκαλα!


Νέο σχέδιο που βάζει τον ΟΦΗ και τα Τρίκαλα στα πλέι οφ της Φούτμπολ Λιγκ προέκυψε έπειτα από τη συνάντηση του ΓΓΑ, Π. Μπιτσαξή, με τον γενικό γραμματέα της UEFA, Tζ. Ινφαντίνο, και τον πρόεδρο της ΕΠΟ, Σ. Πιλάβιο.

ΦΙΦΑ προς ΟΦΗ: «Είναι εσωτερική σας υπόθεση»


Απάντηση στον σύλλογο μετόχων του ΟΦΗ απέστειλε η FIFA, για την επιστολή που είχε σταλεί πρόσφατα από τους Κρητικούς στην παγκόσμια συνομοσπονδία με αφορμή το θέμα που έχει δημιουργηθεί με την προσφυγή της ΠΑΕ στα πολιτικά δικαστήρια. Η FIFA αναφέρει στην απάντησή της το αυτονόητο: Πως αρμόδια να επιβάλει ποινές στον ΟΦΗ δεν είναι η ίδια, καθώς πρόκειται για εσωτερικό θέμα του ελληνικού ποδοσφαίρου και συνεπώς είναι θέμα της ΕΠΟ να ενεργοποιήσει τις όποιες κυρώσεις προβλέπονται.

H UEFA ελέγχει τις διαδικασίες της ΕΠΟ


Από τη δίωρης διάρκειας συνάντηση του Τζιάνι Ινφαντίνο με τον γγΑ, Παναγιώτη Μπιτσαξή, και τον πρόεδρο της ΕΠΟ, Σοφοκλή Πιλάβιο, προκύπτει ότι η πολιτεία αμφιβάλλει για τις διαδικασίες της ΕΠΟ στο θέμα των αδειοδοτήσεων, ενώ από την UEFA βγαίνει ότι οι διαδικασίες της ΕΠΟ θα ελεγχθούν και η ίδια θα απαντήσει προσεχώς αν τηρήθηκαν σωστά.

ΠΑΣ: Έρχονται ανακοινώσεις


Καθησυχαστικός είναι ο Γιώργος Χριστοβασίλης σχετικά με τις κινήσεις του ΠΑΣ Γιάννινα στο μεταγραφικό παζάρι.

Απόφαση υποβιβασμού για Εθνικό, Ιωνικό


Ανακοινώνεται σήμερα η απόφαση της πειθαρχικής επιτροπής της Ένωσης Football League και Football League 2 για τον Εθνικό και τον Ιωνικό, οι οποίοι κατηγορούνται για πλαστογραφία της φορολογικής και ασφαλιστικής ενημερότητας και για δυσφήμηση του ποδοσφαίρου.