Πέμπτη 10 Φεβρουαρίου 2011

Σειρά δύσκολων αγώνων έχει ο ΠΑΣ, με αρχή το ματς με Πιερικό


Σε μια κρίσιμη φάση μπαίνει το πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής κατηγορίας και για τον ΠΑΣ ξεκινά ένας κύκλος δύσκολων αγώνων, αρχής γενομένης την Κυριακή με τον Πιερικό στην Κατερίνη.

Αναστόπουλος: «Ο ΟΦΗ έχει ποιοτικούς παίκτες»


Την απόλυτη ικανοποίησή του για τη βελτίωση που έδειξε ο ΟΦΗ στο παιχνίδι με τον Ιωνικό, εξέφρασε ο Νίκος Αναστόπουλος στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου.
Ο τεχνικός της ομάδας του Ηρακλείου αναφέρθηκε και στην αναμέτρηση που ακολουθεί με τον Διαγόρα, ενώ μίλησε ξεχωριστά και κάποιους για τους νεοαποκτηθέντες.

Αναλυτικά μίλησε:

“H Οικογένεια πάντα προστάτευε τον ΟΦΗ”!


Για πρώτη φορά μετά τη συνεργασία του ΟΦΗ με το ίδρυμα «Ελπίδα», η Μαριάννα Βαρδινογιάννη μίλησε για την κίνηση του κρητικού συλλόγου να διαφημίζει δωρεάν αυτήν την προσπάθεια και εξέπληξε με δήλωσή της...
Η Μαριάννα Βαρδινογιάννη παραχώρησε συνέντευξη στην εφημερίδα Πατρίς, όπου αναφέρεται στην πρωτοβουλία της ΠΑΕ ΟΦΗ και του Νίκου Μαχλά να διαφημίζει δωρεάν στη φανέλα του το ίδρυμα «Ελπίδα».
Όσον αφορά το τι σημαίνει ο ΟΦΗ για την οικογένεια Βαρδινογιάννη, η απάντησή της τα λέει όλα αφού τόνισε: «Η οικογένειά μας πάντοτε προστάτευε και στήριζε τις προσπάθειες του ΟΦΗ».

Γ. Βήτας: «Θέλουμε την αποκατάσταση της αλήθειας»


Την άσκηση πειθαρχικής δίωξης κατά του Βεζυρίδη και κατά παντός υπευθύνου ζήτησε η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα από τον αθλητικό εισαγγελέα. Γι' αυτήν την κίνηση της ΠΑΕ ο νομικός της σύμβουλος, Γιώργος Βήτας, μίλησε στην εκπομπή του super fm 104,3 «super magazino» και στον Γιάννη Γιαννάκη.

Το Ποινολόγιο της Football League για την 22η αγωνιστική


Δήλωση ΠΑΕ/ΤΑΠ για έκτιση ποινών των ποδοσφαιριστών σύμφωνα με το άρθρο 7 παρ. 4 του Πειθαρχικού Κώδικα

Αποφάσεις της Πρωτοβάθμιας Πειθαρχικής Επιτροπής της FOOTBALL LEAGUE - FOOTBALL LEAGUE 2


Η Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή της FOOTBALL LEAGUE - FOOTBALL LEAGUE 2 πήρε τις παρακάτω αποφάσεις:  
Επέβαλλε στην ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ την πειθαρχική ποινή του χρηματικού προστίμου των επτακοσίων πενήντα (750)ευρώ(αγώνας της 23-1-2011 με ΠΑΕ ΕΘΝΙΚΟΣ).

Δίωξη κατά του Βεζυρίδη ζητάει ο ΠΑΣ από τον αθλητικό εισαγγελέα


Την άσκηση πειθαρχικής δίωξης κατά του ποδοσφαιριστή του ΟΦΗ, Πολυχρόνη Βεζυρίδη, αλλά και κατά παντός υπευθύνου, για δόλια συμπεριφορά, ζήτησε η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα από τον αθλητικό εισαγγελά Ανδρέα Φάκο, ο οποίος δεν παρενέβαινε αυτεπάγγελτα τόσες μέρες, μιας και τα αθηναϊκά μέσα ενημέρωσης δεν είχαν αναπαράγει το βίντεο ντοκουμέντο, ούτε έκαναν αναφορά σε αυτό, το οποίο αποδείκνυε όλη την αλήθεια για τη συμπλοκή που είχε ο τερματοφύλακας της ομάδας του Ηρακλείου με οπαδό του ΠΑΣ Γιάννινα και φυσικά δεν μπορούσε να υποπέσει στην αντίληψή του κάτι διαφορετικό από τη γνωστή προπαγάνδα που διοχετεύθηκε από την ΠΑΕ ΟΦΗ.