Τετάρτη 13 Απριλίου 2011

Εκτός αποστολής ο Πάντος και ο Μιχαήλ στον αγώνα με τον Θρασύβουλο


Με μια μεσημεριανή προπόνηση ξεκίνησε σήμερα η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του ΠΑΣ Γιάννινα, εν όψει της Κυριακάτικης αναμέτρησης με τον Θρασύβουλο. Ασκήσεις με μπάλα και ασκήσεις δύναμης περιλάμβανε το σημερινό πρόγραμμα της προπόνησης. Για τον αγώνα με τους Αθηναίους ο Στεφάν Ντεμόλ δεν υπολογίζει τους τιμωρημένους Πάντο και Μιχαήλ.

Ορισμός διαιτητών Football League για την 31η αγωνιστική (16 & 17/4/2011)


Από την Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας ανακοινώνονται οι διαιτητές, βοηθοί διαιτητές και παρατηρητές διαιτησίας που ορίστηκαν να διευθύνουν τους αγώνες για το πρωτάθλημα ΟΠΑΠ Football League της 31ης  αγωνιστικής στις 16 & 17/4/2011.

Κλήσεις για απολογία στην Πειθαρχική Επιτροπή της FOOTBALL LEAGUE


     Η Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή της FOOTBALL LEAGUE ΟΠΑΠ - FOOTBALL LEAGUE 2 ΟΠΑΠ κάλεσε σε απολογία για την Πέμπτη  14/04/2011 και ώρα 10:00 τις παρακάτω ΠΑΕ / ΤΑΠ και φυσικά πρόσωπα:

Έφυγε ο Γκούτμαν


Παρελθόν από τον Διαγόρα αποτελεί ο Μαρτσέλο Γκούτμαν ο οποίος αποχαιρέτισε προπονητή και συμπαίκτες καταθέτοντας παράλληλα προσφυγή για τα οφειλόμενα.

Φιάσκο με Φαγαδάκη στον ΟΦΗ


Με τον χειρότερο δυνατό τρόπο, εξελίχθηκε η συνέντευξη Τύπου του Θεόφιλου Φαγαδάκη για τον ΟΦΗ με τον Νίκο Μαχλά και τους συνεργάτες του, να τον αμφισβητούν για την αξιοπιστία του και για τις προθέσεις που έχει για τον σύλλογο.

Απείχαν από την προπόνηση οι παίκτες του Θρασύβουλου


Τα άλυτα οικονομικά προβλήματα υποχρέωσαν τους ποδοσφαιριστές του Θρασύβουλου να κάνουν αποχή από την προπόνηση της Τρίτης. Με αυτή την κίνηση θέλησαν να στείλουν μήνυμα στην ΠΑΕ προκειμένου να εκπληρώσει τις υποχρεώσεις της απέναντί τους.

Επερώτηση Ανατολάκη για τα περί πώλησης του Πανθρακικού σε Τούρκους επιχειρηματίες


Με επερώτηση που κατέθεσε στη Βουλή, ο Γιώργος Ανατολάκης εκφράζει την ανησυχία του κόμματός του για την φημολογία περί πώλησης της ΠΑΕ Πανθρακικός σε εταιρίες τουρκικών συμφερόντων.

Αναλυτικά η επερώτηση του βουλευτή του ΛΑ.ΟΣ: