Παρασκευή 8 Ιουλίου 2011

Φέγκρους: «Η καλύτερη επιλογή»


Ο Μαροκινός τερματοφύλακας είναι βέβαιος ότι θα δικαιωθεί που επέλεξε τον ΠΑΣ Γιάννινα ως επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Πλεξίδας: «Χαρίζω την ομάδα»


Οι φίλαθλοι των Τρικάλων ζήτησαν από τον Βαγγέλη Πλεξίδα να μείνει στον ΑΟΤ, αλλά εκείνος είναι ανένδοτος.

Πρώτες διώξεις για στημένα χωρίς Ολυμπιακό


Τη Δευτέρα θα ασκηθούν από τους ποδοσφαιρικούς εισαγγελείς της ΕΠΟ, Ανδρέα Φάκο και Μανώλη Αντωνακάκη, οι πρώτες διώξεις για τα στημένα και θα αφορούν τα 15 άτομα, για τα οποία εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης. Σε δεύτερο στάδιο θα ακολουθήσουν οι διώξεις για τους υπόλοιπoυς 68 κατηγορούμενους.

Σύμπτωση ή όχι; Κύριοι του ΟΠΑΠ, απαντήστε μας!


Ποιο ματς του σημερινού κουπονιού άλλαξε η απόδοσή του στην ΟΠΑΠ ΑΕ, μόνο όσον αφορά στο τελικό σκορ της αναμέτρησης «4-2», και μετά από μερικές ώρες ήρθε… 4-2;

Κλείνουν την Εθνική Οδό οι φίλοι της ΑΕΛ


Οι οργανωμένοι φίλαθλοι της ΑΕΛ ετοιμάζονται για δυναμικές κινητοποιήσεις από την ερχόμενη Δευτέρα, που θα θυμίζουν αρκετά εκείνες του 1988. Σκέψεις για κλείσιμο της Εθνικής Οδού!

Οργασμός επαφών στον ΠΑΣ


Σε διαρκείς διαπραγματεύσεις με αρκετούς ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται στο εξωτερικό είναι ο ΠΑΣ Γιάννινα.

Οι Ηπειρώτες «παίζουν» σε πολλά ταμπλό και μέσα στο επόμενο τριήμερο θα είναι σε θέση να ανακοινώσουν τουλάχιστον δύο μεταγραφές. Καταρχήν, όσον αφορά τον 22χρονο κεντρικό αμυντικό της Τακουάρι, Ρόναλντ Χουτ, το ενδιαφέρον των «κυανόλευκων είναι υπαρκτό και επιβεβαιώνεται από στελέχη της διοίκησης. Ο ΠΑΣ έχει κάνει την πρότασή του στον παίκτη και περιμένει την απάντησή του σύντομα.

Είκοσι ομάδες στη Σούπερ Λίγκα


Την πρόταση να συμμετέχουν 20 ομάδες στη Σούπερ Λίγκα, έκανε γνωστή με ανακοίνωση της στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου, η ΠΑΕ SKODA Ξάνθη.

Πιο συγκεκριμένα η πρόταση αναφέρει «η Λάρισα, ο Πανσερραϊκός και ο Ηρακλής να παραμείνουν στην κατηγορία και να ανέβουν από την Β’ Εθνική στη SUPER LEAGUE τέσσερις ομάδες που θα εκπροσωπούν τέσσερις διαφορετικές γεωγραφικές περιοχές».

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

«Ούτε επικύρωση, ούτε πρωτάθλημα»


Επιμένει στην μην επικύρωση της βαθμολογίας η ΠΑΕ Ηρακλής, στηριζόμενη στην απόφαση του CAS να εξετάσει την έφεση που κατέθεσε σχετικά με την υπόθεση της ασφαλιστικής της ενημερότητας.

Play off; Τον Αύγουστο - «Απίθανη η διεξαγωγή play off»


Τι προβλέπει ο ΚΑΠ για την παράταση της αγωνιστικής περιόδου και ποιων η συμμετοχή επιτρέπεται.

Θα γίνουν play off; Δεν θα γίνουν; Θα διεξαχθεί ένας αγώνας νοκ άουτ ή ένας γύρος στο λεκανοπέδιο; Τα σενάρια σχετικά με τη συνέχεια της Football League είναι πολλά, όμως ο ΚΑΠ ξεκαθαρίζει το τοπίο.

Νικητιάδης: "Δεν θα πάρουν φράγκο τσακιστό"


Όποιος δεν θα συμμορφωθεί με το νόμο περί βίας στα γήπεδα, δεν πρόκειται να πάρει φράγκο τσακιστό. Αυτό τόνισε ο υφυπουργός Πολιτισμού και Τουρισμού, Γιώργος Νικητιάδης, σε ραδιοφωνική του συνέντευξη.

Αποχωρήσεις στον Ολυμπιακό: Ο Μήτρογλου και οι άλλοι εννιά


Οι εννέα παίκτες που έκοψε ο Ερνέστο Βαλβέρδε βρίσκονται σε αναζήτηση ομάδας.

Διαβάστε ποιοι τους θέλουν και τι συζητήσεις έχουν γίνει μέχρι στιγμής:

Δεν το βάζει κάτω ο Πηλαδάκης


Δεν το βάζει κάτω ο Κώστας Πηλαδάκης και με επιστολή που έστειλε στον Πρόεδρο της Σούπερ Λίγκας Βαγγέλη Μαρινάκη ζητάει να μην επικυρωθεί η βαθμολογία, επειδή δεν έχουν εκλείψει οι λόγοι που έχουν οδηγήσει έως τώρα στην αναβολή της επικύρωσης.

Ολόκληρη η επιστολή του Προέδρου της ΑΕΛ:

Στον εισαγγελέα τα Τρίκαλα για πλαστή εγγυητική επιστολή! - Υποβιβασμός για τα Τρίκαλα

Πλαστή εγγυητική υπέβαλλαν τα Τρίκαλα και πλέον… τρέχουν και δεν φτάνουν! Για να πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή… Πριν από κάποιες μέρες, ο Σπύρος Καλογιάννης είχε αποκαλύψει ότι υπάρχει κι άλλη ομάδα – εκτός από τον ΟΦΗ- που έχει σοβαρό πρόβλημα…

"Γιαννιώτης" για δύο χρόνια ο Ταμπάσης


Έκλεισαν σήμερα (08/07) οι θέσεις του τερματοφύλακα στον ΠΑΣ Γιάννινα με την απόκτηση του Χαράλαμπου Ταμπάση.

Ο Ταμπάσης είναι το έκτο απόκτημα του "Άγιαξ της Ηπείρου" μετά τους ντι Λίλα, Φώτη Γεωργίου, Λεάντρο Μπεσέρα, Εμιλιάνο Βίλα και Καρίμ Φέγκρους.

Η ανακοίνωση:

Παρελθόν από τον ΟΦΗ ο Αγρίτης


Παρελθόν από τον ΟΦΗ πρέπει να θεωρείται οριστικά ο Ανέστης Αγρίτης που ενημέρωσε τους ανθρώπους της ομάδας ότι θα συνεχίσει την καριέρα του στην Κέρκυρα.

Στο στόχαστρο 742 άτομα!


Το μακρύ, θερμό και άκρως αποκαλυπτικό καλοκαίρι που διανύουμε φαίνεται πως ακόμα δεν έχει φανερώσει όλα τα μυστικά του. Tη στιγμή που στην Ελλάδα οι περισσότεροι ψάχνουν να ξεκλέψουν χρόνο (και χρήμα) προκειμένου να χαλαρώσουν από τη βαρυχειμωνιά που έχει σκεπάσει τη χώρα σε όλα τα επίπεδα της καθημερινότητας, στην Ευελπίδων, τη ΓΑΔΑ και το (πρώην) ΣΔΟΕ η δουλειά «φουντώνει» και φυσικά άδειες και ξεκούραση δεν προβλέπονται για αυτήν τη σεζόν.

ΠΑΣ: Ετοιμάζει «μπαμ» με Χουτ!


Τα δίχτυα που έχει ρίξει στη λατινική αγορά ο ΠΑΣ Γιάννινα φαίνεται πως έχουν κάνει γνωστό το όνομά του στη Νότια Αμερική. Είναι χαρακτηριστικό πως χθες υπήρχαν δύο δημοσιεύματα που αναφέρονταν «στη νεοφώτιστη στη Super League ομάδα» για μεταγραφικούς λόγους.

ΠΑΣ: Μέχρι Δευτέρα «κλείνει» Αργεντινός


Νέο, ωραίο και ταλαντούχο επιθετικό Αργεντινό με κοινοτικό διαβατήριο φέρνει ως την Δευτέρα ο ΠΑΣ Γιάννινα. Το πιθανότερο είναι να πρόκειται για τον Ντε Λεόν, τον οποίο ο ΠΑΣ θέλει να αποκτήσει με τη μορφή δανεισμού από τη Ροζάριο Σεντράλ, ομάδα Β' Εθνικής κατηγορίας. Στον ΠΑΣ θεωρούν -χωρίς να επιβεβαιώνουν αν είναι ο Ντε Λεόν- ότι πρόκειται για ταλέντο που θα αφήσει εποχή στην Ελλάδα!

Σήμερα τα "γενέθλια" του θρυλικού ΠΑΣ Γιάννινα που ιδρύθηκε στις 8 Ιουλίου 1966


Σήμερα είναι μια σημαντική μέρα για τα Γιάννινα, καθώς είναι η 45η επέτειος από την ίδρυση του θρυλικού ΠΑΣ.

Στις 8 Ιουλίου 1966 δημοσιεύτηκε στο Πρωτοδικείο Ιωαννίνων η υπ’ αριθμό 366/1966 απόφαση με την οποία ιδρύθηκε ο ΠΑΣ Γιάννινα, που έμελε στα μετέπειτα χρόνια να γίνει το ίνδαλμα χιλιάδων Ηπειρωτών φιλάθλων και να γίνει ο δημοφιλής «Άγιαξ της Ηπείρου».

Κοντά σε Σαϊτιώτη - Μπόα Μόρτε η ΑΕΛ – Πήρε Σιρίλ Καλί και τον Κώστα Χατζή


Μετά το τετραπλό, που τελικά έγινε πενταπλό, μεταγραφικό χτύπημα της Πέμπτης, η ΑΕΛ ετοιμάζεται να προσθέσει στο δυναμικό της και τον Γιώργο Σαϊτιώτη.

Τέλος οι Νιγηριανοί στον ΠΑΣ


Σύντομη αποδείχτηκε η παρουσία των δύο Νιγηριανών υπό δοκιμή ποδοσφαιριστών στα Γιάννενα.

Οι Οκέκε Φεστούς και Ακαχάλου Τοσούγκου γνώριζαν εκ των προτέρων ότι θα πρέπει να βγάλουν μάτια στα «test events» του ΠΑΣ, για να καταφέρουν να κερδίσουν μια θέση στο ρόστερ του «Αγιαξ της Ηπείρου», από την στιγμή που καταλαμβάνουν θέσεις ξένων και δεν είναι κάτοχοι κοινοτικών διαβατηρίων.