Τρίτη 23 Νοεμβρίου 2010

ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΟΥΡΗΣ - «Δεν μετάνιωσα για την καταγγελία»



Αποτελεί ένα από τα πρόσωπα που έχουν απασχολήσει πολύ τον Τύπο από το ξεκίνημα της φετινής Football League. Αρχικά η αφορμή ήταν η ιστορία με την καταγγελία δωροδοκίας, ωστόσο τώρα ο λόγος είναι… πολύ διαφορετικός. Την Κυριακή που μας πέρασε, ο πορτιέρο των Τρικάλων Χρήστος Πουρής πέτυχε ένα απίθανο γκολ με κεφαλιά χαρίζοντας στην ομάδα του στις καθυστερήσεις το βαθμό στην αναμέτρηση με τον Αγροτικό Αστέρα και αποκαλύπτει μεταξύ άλλων τα συναισθήματά του για το ευχάριστο, όσο και ασυνήθιστο γεγονός…

Σε ρυθμούς Διαγόρα ο ΠΑΣ












Σε ρυθμούς... Διαγόρα κινείται πλέον ο ΠΑΣ Γιάννινα, αφού την προσεχή Δευτέρα (29/11,18.00) δίνει ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι με αντίπαλο την ομάδα του σμαραγδένιου νησιού.

Το παιχνίδι με τον Ιωνικό ανήκει στο παρελθόν και άπαντες θέλουν να αποδείξουν κόντρα στο Διαγόρα ότι η ισοπαλία με την ομάδα της Νίκαιας ήταν απλά μια κακή παρένθεση. Ο Στεφάν Ντεμόλ δεν αντιμετωπίζει ιδιαίτερα αγωνιστικά προβλήματα, ωστόσο εμπόδιο στην απρόσκοπτη προετοιμασία των «κυανόλευκων» αποτελούν οι άσχημες καιρικές συνθήκες που επικρατούν στο λεκανοπέδιο. Οι παίκτες προπονήθηκαν σήμερα σε γήπεδο με πλαστικό τάπητα, κάτι το οποίο αναμένεται να συμβεί και τις επόμενες ημέρες εφόσον δεν υπάρξει ύφεση της κακοκαιρίας.

Αύριο ο ΠΑΣ θα μεταβεί στην Κοζάνη, όπου θα αντιμετωπίσει την τοπική ομάδα (15:00) σε φιλικό παιχνίδι.

Ο ορισμός του χασογκόλη!!!


Μια από τις πιο απίστευτες ευκαιρίες όλων των εποχών, σε τόσο υψηλό επίπεδο, έχασε Γιάκουμπ Μπλαστσικόφσκι της Μπορούσια Ντόρτμουντ..
Τα λεξικά του ποδοσφαίρου εμπλουτίστηκαν αυτό το Σαββατοκύριακο με την... φάτσα του Μπλαστσικόφσκι δίπλα στην λέξη "χασογκόλης" μετά το τέρμα που δεν μπόρεσε να σημειώσει σε... άδειο τέρμα!

Αποκαλύψεις για Γκαγκάτση και Νικοπολίδη!



Αποκαλυπτικός ήταν ο αναπληρωτής πρόεδρος της ΕΠΟ Β. Χατζηαποστόλου στην εκπομπή η ΔΙΚΗ στο «Blue Sky». Τόνισε ότι έχουν ανοιχτεί οι λογαριασμοί του Β. Γκαγκάτση και ότι ο Ρεχάγκελ θεώρησε υπεύθυνο για την αποτυχία του EURO 2008 τον Νικοπολίδη!

Στην ΕΠΟ «ψάχνουν» τα μέλη του ΔΣ


Συναγερμός σήμανε στην ΕΠΟ έπειτα από την αποκάλυψη της ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ ότι έρευνες του ΣΔΟΕ και της Δικαιοσύνης με αφορμή τη δράση του μάνατζερ ποδοσφαιριστών Α.Τ. ακουμπούν και εν ενεργεία στελέχη της ίδιας.

Ο Σούλης Παπαδόπουλος στη Βέροια.


Ο Σούλης Παπαδόπουλος είναι ο νέος τεχνικός της Βέροιας, έπειτα από την αποχώρηση του Απόστολου Χαραλαμπίδη από τον πάγκο της ομάδας.
Ο 42χρονος τεχνικός συμφώνησε αργά χθες το βράδυ με το μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ, Γιώργο Αρβανιτίδη και μάλιστα, σήμερα το μεσημέρι (15:00) θα πραγματοποιήσει και την πρώτη του προπόνηση στο Ταγαροχώρι.

Αναστόπουλος: «Θα τραβήξω αυτί...»


Ο Γιώργος Χωριανόπουλος, που μαρκάρεται από τον Μανώλη Μονιάκη, ήταν ο κορυφαίος παίκτης των γηπεδούχων

Ο ΟΦΗ είχε τον τίτλο του φαβορί πριν από το ματς με τον Εθνικό Αστέρα, αλλά με το 0-0 που απέσπασε έφυγε ευχαριστημένος από την Καισαριανή.
«Οταν δεν μπορείς να πάρεις ένα ματς, παίζεις τουλάχιστον να μην το χάσεις» τόνισε ο Νίκος Αναστόπουλος. Μέσα σε δύο προτάσεις ο τεχνικός των Κρητικών, που δεν κατάφερε να ισοφαρίσει το ρεκόρ των 7 σερί νικών του Εγκε Γκέραρντ από τη σεζόν 1999-2000, περιέγραψε την εικόνα του αγώνα.

"Χάλκινη" η Μπουκουβάλα


Κάτοχος ενός ακόμη σημαντικού μεταλλίου, του τρίτου μέσα στο 2010, είναι από τη Δευτέρα η Ιουλιέτα Μπουκουβάλα.
Η τζουντόκα του Νικηφόρου Ανατολής Ιωαννίνων, μετά το χάλκινο μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του Τόκιο και το χρυσό στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Μπακού, κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στο Γκραν Πρι που φιλοξενείται έως και την Τετάρτη στο Άμπου Ντάμπι.

Football League 2, αποφάσισαν αποχή αλλά...


Οι ομάδες του 2ου ομίλου της Football League 2, αποφάσισαν να κάνουν αποχή από την 12η αγωνιστική και μετά, ωστόσο αυτό θα πρέπει να εγκριθεί από την Ένωση.
Σε μια άτυπη Γενική Συνέλευση σε κεντρικό ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης οι ομάδες του 2ου ομίλου της Football League 2, πήραν την απόφαση να βάλουν "λουκέτο" στο πρωτάθλημα τους.
Συγκεκριμένα, οι πληροφορίες αναφέρουν πως οι εκπρόσωποι των 17 ομάδων (σ.σ. 13 πρόεδροι έδωσαν το παρών και άλλοι 4 τους εξουσιοδότησαν) αποφάσισαν να κάνουν αποχή από το πρωτάθλημα από την 12η αγωνιστική και μετά.

Τον «μουστάκια» δεν τον ενδιαφέρουν τα ρεκόρ…


Η απίστευτη πορεία του ΟΦΗ, με τις έξι συνεχόμενες νίκες στη Football League και με τον Νίκο Αναστόπουλο να απειλεί το ρεκόρ του Γκέραρντ στον κρητικό σύλλογο, το οποίο κρατάει από τη σεζόν 1999-00 (7 σερί νίκες), σταμάτησε στην Καισαριανή (0-0 κόντρα στον Εθνικό Αστέρα). Ο «μουστάκιας», όμως, στη συνέντευξη Τύπου μετά το ματς, ως γεγονός, προτίμησε να το αφήσει σε… δεύτερη μοίρα.

Αναστό: "Οι καλές ομάδες όταν δεν κερδίζουν δεν χάνουν"


Ο Νίκος Αναστόπουλος στην συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος του αγώνα με τον Εθνικό Αστέρα, τόνισε πως αν ένα ματς δεν μπορείς να το κερδίσεις, τότε κακό είναι να μην το χάσεις. Παντέλης: "Είναι άδικο το αποτέλεσμα"

Ο ΟΦΗ δεν κατάφερε στην Καισαριανή να πάρει την έβδομη συνεχόμενη νίκη του, ωστόσο το σημαντικό ήταν ότι δεν ηττήθηκε.