Δευτέρα 13 Δεκεμβρίου 2010

Άρχισαν τα όργανα στον ΟΦΗ - Παρελθόν ο Λιαπάκης από τον ΟΦΗ.......


Κεραυνός εν αιθρία έπεσε στον ΟΦΗ η είδηση ότι ο Λιαπάκης πήρε την απόφαση να αποχωρήσει.

Σαν κεραυνό εν αιθρία έπεσε η είδηση ότι ο Μανόλης Λιαπάκης πήρε την απόφαση να κουνήσει μαντήλι από την Κρήτη. Ο 26χρονος αμυντικός αποχώρησε για προσωπικούς λόγους, τονίζοντας στον Νίκο Μαχλά ότι δεν έχει κανένα παράπονο από τον σύλλογο. Μάλιστα, είπε στον Νίκο Αναστόπουλο

ΠΑΣ: Χωρίς Μπακαγιόκο και Ντε Βινσέντι στον αγώνα με το Θρασύβουλο


Χωρίς δύο βασικά στελέχη του, θα δοκιμαστεί ο ΠΑΣ Γιάννινα, καθώς οι Μπακαγιόκο και Ντε Βινσέντι συμπλήρωσαν κάρτες και θα εκτίσουν την τιμωρία της μίας αγωνιστικής με τον Θρασύβουλο, που θεωρητικά είναι το ευκολότερο από τα επόμενα 4 παιχνίδια (Θρασύβουλος, Δόξα Δράμας, Εθνικός Αστέρας, ΟΦΗ).

ΟΦΗ: Χειμώνας... βαρύς!


Τα μαύρα σύννεφα που άρχισαν να μαζεύονται απειλητικά πάνω από τον ΟΦΗ, θα πρέπει άμεσα να... απομακρύνει η διοίκηση της ΠΑΕ.
Ο προβληματισμός είναι έκδηλος και μπορεί μετά από κάθε ήττα, ο Αναστόπουλος να δηλώνει ότι το πρωτάθλημα έχει μακρύ δρόμο, όμως το κακό για τους Κρητικούς είναι πως οι άμεσοι ανταγωνιστές τους, Παναιτωλικός και ΠΑΣ Γιάννινα, "χτίζουν" μια διαφορά που ήδη βρίσκεται στους έξι και τέσσερις βαθμούς αντίστοιχα.

Πρόγραμμα 14ης Αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Ο.Π.Α.Π. της FOOTBALL LEAGUE


Το αναλυτικό πρόγραμμα της 14ης Αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Ο.Π.Α.Π. της  FOOTBALL LEAGUE είναι:

Τιμές Εισιτηρίων 14ης αγων. του Πρωταθλήματος Ο.Π.Α.Π. της FOOTBALL LEAGUE


Οι τιμές των εισιτηρίων των αγώνων της 14ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Ο.Π.Α.Π. της FOOTBALL LEAGUE είναι οι εξής:

Νταλακούρας: «Να είμαστε προσγειωμένοι»


Ο προπονητής του Παναιτωλικού, Γιάννης Νταλακούρας, μίλησε στον Sentra 103,3 για τον στόχο της ομάδας του που είναι η άνοδος στη Super League...
Για το πόσο κοντά αισθάνονται στη Super League:

Eίναι... απλά μαθηματικά


Πέραν της γούρικης 13ης αγωνιστικής το τυχερό νούμερο του Παναιτωλικού είναι δίχως αμφιβολία το «5». Πέντε χιλιάδες κόσμος στο γήπεδο, ισοφάριση του φετινού σερί νικών με 5 στα 5 και επικράτηση επί του Πανθρακικού, χάρη σε γκολ του Μάριο Γκούρμα στο 5ο λεπτό.

Τρίκαλα: Ο Βαζάκας μιλάει για «κλοπή»!!!!


Σε ένα παιχνίδι που είχε διακυμάνσεις και σασπένς ο διαιτητής Κιοτζένης ήταν αυτός που έκλεψε την παράσταση. Τα Τρίκαλα φωνάζουν και η Βέροια έφυγε με το βαθμό της ισοπαλίας (2-2 το τελικό αποτέλεσμα).

Η σημερινή προπόνηση (13/12/10)


Με μια μεσημεριανή προπόνηση συνεχίστηκε η προετοιμασία του ΠΑΣ Γιάννινα εν όψει της αναμέτρησης με τον Θρασύβουλο που θα διεξαχθεί την Τετάρτη.