Δευτέρα 18 Οκτωβρίου 2010

Το ντέρμπι των ντέρμπι












Ας το απολαύσουμε... Οι δύο κατά τεκμήριο πιο φορμαρισμένες ομάδες του πρωταθλήματος της Football League ρίχνονται σήμερα στην «αρένα» των «Ζωσιμάδων» με έπαθλο την πρωτοκαθεδρία στο βαθμολογικό πίνακα και μέγα κίνητρο το γόητρο.

ΠΑΣ Γιάννινα εναντίον Παναιτωλικού, με τον «Άγιαξ» να βρίσκεται δύο βαθμούς πίσω από τα «καναρίνια» του εκπληκτικού 5 στα 5 σε αυτό το ξεκίνημα του μαραθωνίου. Το στάδιο αναμένεται σχεδόν γεμάτο, ενώ το «παρών» θα δώσουν και αρκετές εκατοντάδες οπαδών από το Αγρίνιο.

Το ευχάριστο είναι ότι τόσο ο Στεφάν Ντεμόλ όσο και ο Γιάννης Νταλακούρας δεν αντιμετωπίζουν ουσιαστικά προβλήματα, θα παρατάξουν τις καλύτερες δυνατές 11άδες και ως εκ τούτου αναμένουμε άκρως ανεβασμένο ποδοσφαιρικό επίπεδο.

Ο Βέλγος προπονητής των Γιαννιωτών μετά την ολοκλήρωση της προετοιμασίας ανακοίνωσε τη 19μελή αποστολή, η οποία είναι η εξής: Κηπουρός, Σικαλιάς, Κώτσιος, Πάντος, Ντάσιος, Μιχαήλ, Στάθης, Λουίζ Κάρλος, Βάντερσον, Ανδράλας, Τζημόπουλος, Κεϊτά, Ντε Βινσέντι, Σκούφαλης, Κυριάκος, Σιαλμάς, Μπακαγιόκο, Τζάνης και Φουρτάδο.