Τρίτη 24 Αυγούστου 2010

Σικαλιάς: "Θα είμαστε έτοιμοι με τον Πανθρακικό"












Ο ΠΑΣ Γιάννινα στις 12 Σεπτεμβρίου καλείται να αντιμετωπίσει στην πρεμιέρα του νέου πρωταθλήματος της Football League τον Πανθρακικό.

Ο τερματοφύλακας της ομάδας, Γιώργος Σικαλιάς, μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου σχολιάζοντας την πρώτη αγωνιστική και την αναμέτρηση με το συγκρότημα του Κώστα Βασιλακάκη, ενώ αναφέρθηκε στην πορεία της προετοιμασίας και στην αγωνιστική εικόνα που έχει δείξει ο σύλλογος στα τελευταία φιλικά.

Αρχικά, ο Γιώργος Σικαλιάς μίλησε για την κλήρωση: "Πιστεύω ότι πρόγραμμα είναι καλό. Την 1η αγωνιστική αντιμετωπίζουμε στην έδρα μας τον Πανθρακικό, ο οποίος θα είναι από τις ομάδες που θα πρωταγωνιστήσουν στο νέο πρωτάθλημα. Εμείς από την πλευρά μας θα είμαστε έτοιμοι και σε ένα γεμάτο γήπεδο θέλουμε να ξεκινήσουμε με το δεξί. Όλα τα παιχνίδια είναι δύσκολα και χρίζουν ιδιαίτερης προσοχής. Πιστεύω όμως ότι διαθέτουμε ποιότητα για να ξεπεράσουμε τα εμπόδια που θα μας παρουσιαστούν".

Στη συνέχεια, ο τερματοφύλακας του ΠΑΣ μίλησε για τη μέχρι τώρα πορεία της προετοιμασίας: "Η ομάδα στην διάρκεια της προετοιμασίας δούλεψε πολύ καλά και πάρα πολύ σκληρά. Παιχνίδι με παιχνίδι πιστεύω ότι θα γινόμαστε καλύτεροι και θα βελτιωνόμαστε".

Τέλος, αναφορικά με την κατάσταση που έδειξε στα φιλικά παιχνίδια ο ΠΑΣ, ο Σικαλιάς σχολίασε: "Η ομάδα σε όλα τα φιλικά τεστ έδειξε ότι βαδίζει σε πολύ καλό δρόμο. Ειδικά στις αναμετρήσεις με τον Ολυμπιακό Βόλου και τη Λάρισα, ο ΠΑΣ έδειξε χαρακτήρα και πιστοποίησε ότι είναι ομάδα Super League".

Δεν πέρασε του ΠΑΣ

Ο ΠΑΣ Γιάννινα κατέθεσε πριν από την κλήρωση αίτημα για διεξαγωγή του πρώτου ματς εκτός έδρας (λόγω της ανακατασκευής του χλοοτάπητα στους "Ζωσιμάδες"), ωστόσο αυτό απορρίφθηκε. Έτσι οι Γιαννιώτες στην πρεμιέρα θα υποδεχτούν τον Πανθρακικό, με την έδρα του συγκεκριμένου αγώνα, ωστόσο, να είναι στον αέρα.