Τρίτη 2 Νοεμβρίου 2010

Χριστοβασίλης: «Πρώτος στόχος η άνοδος»












Μπορεί ο ΠΑΣ να συνέτριψε πέρσι τον ΠΑΟΚ με 4-0 και να τον απέκλεισε από τη συνέχεια του Κυπέλλου, πλην όμως ο Γιώργος Χριστοβασίλης δε δείχνει να πετάει στα σύννεφα για τη φετινή «ρεβάνς».

Η κληρωτίδα της φάσης των «16» έφερε τις δύο ομάδες αντιμέτωπες, πλην όμως ο πρόεδρος της γιαννιώτικης ΠΑΕ ξεκαθαρίζει ότι πρώτος στόχος της ομάδας του είναι το πρωτάθλημα και η επιστροφή στη Superleague.

«Δε νομίζω ότι υπάρχει διάθεση ρεβανσισμού από τον ΠΑΟΚ», τόνισε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Χριστοβασίλης στο περιθώριο της κλήρωσης, ενώ συνέχισε λέγοντας: «Φέτος, είμαστε σε μία χαμηλότερη κατηγορία και δεν είναι το ίδιο σε σχέση με πέρσι. Εμείς έχουμε στόχο μόνο την άνοδο και αυτό το παιχνίδι είναι μια ευκαιρία για να πάρουμε εμπειρίες. Πρώτος στόχος για εμάς είναι το πρωτάθλημα. Αυτό είναι ένα παιχνίδι, στο οποίο θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο και ό,τι βγει».

Μπάλα ξανά στις 13/11

Έξι αγώνες το Σάββατο 13/11 και τρεις αγώνες τη Δευτέρα 15/11, λόγω των επαναληπτικών εκλογών, θα διεξαχθούν για την 9η αγωνιστική της Football League.

Το Σάββατο 13/11 θα διεξαχθούν τα παιχνίδια: Παναιτωλικός - Εθνικός Αστέρας, Καλλιθέα - ΠΑΣ Γιάννινα, Πανθρακικός - Θρασύβουλος, Ιωνικός - Πιερικός, Διαγόρας - Αγροτικός Αστέρας, Ηλιούπολη - Τρίκαλα.

Τη Δευτέρα 15/11 θα γίνουν οι αγώνες: Αναγέννηση Καρδίτσας - Βέροια, ΟΦΗ - Δόξα Δράμας, Εθνικός - Λεβαδειακός.

- Την Τετάρτη 9/11 θα διεξαχθεί Δ.Σ. στην Ένωση με θέμα τα τηλεοπτικά και τις χορηγίες.

Με Καλλιθέα θα εκτίσει ο Κεϊτά

Χωρίς τον Πολ Κεϊτά θα αγωνιστεί ο ΠΑΣ Γιάννινα απέναντι στην Καλλιθέα, καθώς ο υψηλόσωμος αμυντικός χαφ της ομάδας των Ιωαννίνων συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες και δηλώθηκε από την ΠΑΕ να εκτίσει την ποινή του στο προσεχές ματς.

Από εκεί και πέρα, στις προπονήσεις επέστρεψαν σήμερα το πρωί οι παίκτες του ΠΑΣ, όπου στο ΠΕΑΚΙ το πρόγραμμα περιλάμβανε ασκήσεις φυσικής κατάστασης και ασκήσεις με μπάλα.