Κυριακή 15 Μαΐου 2011

Εκτίμηση αγώνα: ΟΦΗ – ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ


1ος  ΓΥΡΟΣ: ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ – ΟΦΗ 1-0

ΟΦΗ: Με το παιχνίδι της χρονιάς θα πέσει η αυλαία της κανονικής σεζόν για τους Κρητικούς. Το ντέρμπι του μίσους με τον ΠΑΣ Γιάννινα εχει ξεσηκώσει τους οπαδούς και όλοι εύχονται εκτός από νικηφόρο να μην είναι το τελευταίο φετινό… Και αυτό γιατί οι «μελανόλευκοι» περιμένουν τη Δευτέρα την απόφαση της επιτροπής εφέσεων για να μάθουν εάν θα πάρουν άδεια συμμετοχής στα πλέι οφ.

Εκτίμηση αγώνα: ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ


1ος ΓΥΡΟΣ: ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ – ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ 2-0

* Οι γηπεδούχοι θέλουν νίκη και στραβοπάτημα ενός εκ των Αγροτικού, Ιωνικού. Υστερούν στην τριπλή ισοβαθμία.

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ: Ετσι όπως τα κατάφεραν οι «κυανέρυθροι» το πιθανότερο σενάριο τους θέλει να διεκδικούν τελικά την παραμονή τους στους αγώνες μπαράζ. Απαιτείται τρίποντο κόντρα στον Παναιτωλικό και στραβοπάτημα ενός εκ των Αγροτικού Αστέρα, Ιωνικού για να πετύχει η αθηναϊκή ομάδα την άνετη σωτηρία. Εξάλλου, στην τριπλή ισοβαθμία υστερεί.

Εκτίμηση αγώνα: ΙΩΝΙΚΟΣ – ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ


1ος ΓΥΡΟΣ: ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ – ΙΩΝΙΚΟΣ 2-1
* Κεκλεισμένων των θυρών.

ΙΩΝΙΚΟΣ: Από τα πόδια των «κυανόλευκων» κρίνεται το μέλλον της στην κατηγορία. Η ομάδα της Νίκαιας βρίσκεται έναν πόντο πάνω από τα πλέι άουτ, όμως έχει να αντιμετωπίσει ένα από τα φαβορί για την άνοδο μέσω των πλέι οφ, ενώ η ίδια δεν μπορεί να υπολογίζει στη συμπαράσταση των οπαδών της.

Εκτίμηση αγώνα: ΕΘΝΙΚΟΣ – ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ


1ος  ΓΥΡΟΣ: ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ – ΕΘΝΙΚΟΣ 0-1
* Κεκλεισμένων των θυρών.

ΕΘΝΙΚΟΣ: Μία ενδεκάδα αγώνων χωρίς τρίποντο μετρούν οι Πειραιώτες και το τελευταίο παιχνίδι της κανονικής σεζόν θα το δώσουν και πάλι χωρίς τους οπαδούς τους. Ποιος ο στόχος τους στην εντός έδρας αναμέτρηση με τον Αγροτικό Αστέρα; Τουλάχιστον η ισοπαλία, που θα τους δώσει το δικαίωμα να συμμετάσχουν στα μπαράζ παραμονής. Σε διαφορετική περίπτωση και σε ενδεχόμενο νίκης της Αναγέννησης Καρδίτσας θα αποχαιρετήσουν την κατηγορία.

Εκτίμηση αγώνα: ΔΙΑΓΟΡΑΣ – ΤΡΙΚΑΛΑ


1ος  ΓΥΡΟΣ: ΤΡΙΚΑΛΑ – ΔΙΑΓΟΡΑΣ 1-0

ΔΙΑΓΟΡΑΣ: Αντίο με ψηλά το κεφάλι θέλουν να πουν οι Ροδίτες στο φετινό πρωτάθλημα. Η συμμετοχή στα μπαράζ δεν τους επετράπη λόγω οφειλών, κίνδυνος συμμετοχής στα πλέι άουτ δεν υφίσταται και έτσι οι «κυανέρυθροι» θέλουν για τους εαυτούς τους να κλείσουν τη χρονιά με μία εντός έδρας νίκη.
Παρά την εικόνα διάλυσης ο Διαγόρας μετρά τρεις διαδοχικές νίκες εντός έδρας. Αντίθετα, μακριά από τη βάση του δεν μπορεί να αντέξει την πίεση. Είναι χαρακτηριστικό ότι γνώρισε βαριά ήττα στο Αγρίνιο από τον Παναιτωλικό και δεν αντιστάθηκε σε κανένα σημείο του αγώνα.

Εκτίμηση αγώνα: ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ – ΒΕΡΟΙΑ


1ος ΓΥΡΟΣ: ΒΕΡΟΙΑ – ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ 2-0

ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ: Σε εξαιρετικά δύσκολη θέση βρίσκονται οι Καισαριανιώτες. Βλέπουν ότι ακόμα και αν επικρατήσουν της Βέροιας το μέλλον τους στην κατηγορία δεν εξαρτάται μόνο από τα δικά τους πόδια, αφού θα πρέπει να στραβοπατήσουν η Ηλιούπολη και ένας εκ των Αγροτικού Αστέρα, Ιωνικού για να αποφύγουν τη διαδικασία των μπαράζ.

Εκτίμηση αγώνα: ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ – ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ


1ος  ΓΥΡΟΣ: ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ – ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ 4-0

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ: Σε διπλό μέτωπο έχουν στραμμένη την προσοχή τους οι Θεσσαλοί και δηλώνουν αισιόδοξοι ότι το ματς με τη Δόξα Δράμας δεν θα είναι το τελευταίο για τη φετινή σεζόν. Οι «κιτρινόμαυροι» εφόσον επικρατήσουν και παράλληλα ο Εθνικός ηττηθεί από τον Αγροτικό Αστέρα αποφεύγουν τον απευθείας υποβιβασμό. Ακόμα, όμως και αν δεν συμβεί αυτό θεωρούν ότι θα δικαιωθούν στην καταγγελία που έχουν κάνει σε βάρος των Εθνικού, Ιωνικού για την υπόθεση με τα πλαστά δελτία.

Εκτίμηση αγώνα: ΚΑΛΛΙΘΕΑ – ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΣ


1ος  ΓΥΡΟΣ: ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΣ – ΚΑΛΛΙΘΕΑ 3-2

ΚΑΛΛΙΘΕΑ: Περισσότερο ενδιαφέρον έχουν δείξει οι «κυανόλευκοι» για την εβδομάδα που θα ακολουθήσει παρά για το εντός έδρας παιχνίδι με τον Θρασύβουλο. Η αθηναϊκή ομάδα αισιοδοξεί ότι θα τιμωρηθούν οι Εθνικός, Ιωνικός για τις υποθέσεις με τα πλαστά διαβατήρια και έτσι θα της δοθεί το δικαίωμα συμμετοχής στα πλέι άουτ. Σε διαφορετική περίπτωση θα αποχαιρετήσει την κατηγορία.

Εκτίμηση αγώνα: ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ – ΠΙΕΡΙΚΟΣ


1ος  ΓΥΡΟΣ: ΠΙΕΡΙΚΟΣ – ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ 4-1

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ: Κρυφές ελπίδες για τα πλέι οφ έχουν οι Ακρίτες. Βαθμολογικά, βέβαια, δεν ελπίζουν στην 6άδα, όμως οι αμφιβολίες που υπάρχουν σχετικά με αρκετές ομάδες που έχουν πρόβλημα με τον φάκελο αδειοδότησης τους έχουν δώσει ελπίδες.
Η ομάδα της Κομοτηνής έπειτα από ένα σερί πέντε αγωνιστικών χωρίς ήττα με τον Σάββα Παντελίδη στο τιμόνι, έχασε στον Εύοσμο από τον Αγροτικό Αστέρα. Εδειξε αδυναμία στις στημένες φάσεις και θέλει στην τελευταία φετινή εντός έδρας εμφάνιση να επικρατήσει του Πιερικού για να διασκεδάσει τις εντυπώσεις μίας μετριότατης πορείας.

Στην Κρήτη η αποστολή του ΠΑΣ



Το κλίμα για το ματς ΟΦΗ – ΠΑΣ Γιάννινα είναι από... καιρό φορτισμένο και οι Γιαννιώτες πήραv τα μέτρα τους, προκειμένου να διαφυλάξουν την ασφάλεια για την αποστολή της ομάδας τους.