Τετάρτη 16 Φεβρουαρίου 2011

Την Τρίτη αναμένεται η απόφαση για την έφεση του ΠΑΣ


Σήμερα στην επιτροπή εφέσεων της ΕΠΟ εκδικάστηκε η έφεση του ΠΑΣ κατά της πρωτόδικης απόφασης της πειθαρχικής επιτροπής με την οποία τιμωρήθηκε με 2 αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών και 105.000 χρηματικό πρόστιμο.

Ξεκίνησε η προετοιμασία εν όψει Παναιτωλικού


Σε ρυθμούς Παναιτωλικού κινούνται άπαντες στο ποδοσφαιρικό τμήμα του ΠΑΣ Γιάννινα.
Ο αγώνας της Δευτέρας που ορίστηκε να διεξαχθεί στις 15:00 με τηλεοπτική μετάδοση από το Conn - X TV είναι αυτός που τραβάει την προσοχή των ποδοσφαιριστών και του τεχνικού επιτελείου για τις επόμενες ημέρες. Η προετοιμασία για την εν λόγω αναμέτρηση ξεκίνησε σήμερα με τους παίκτες να επιστρέφουν στις προπονήσεις μετά το χθεσινό ρεπό που είχαν προκειμένου να ξεκουραστούν.

Ορισμός διαιτητών Football League για την 23η αγωνιστική


Από την Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας ανακοινώνονται οι διαιτητές, βοηθοί διαιτητές και παρατηρητές διαιτησίας που ορίστηκαν να διευθύνουν τους αγώνες για το πρωτάθλημα ΟΠΑΠ Football League της 23ης αγωνιστικής στις 19, 20 & 21/2/2011.

Σήμερα εκδικάζεται η έφεση του ΠΑΣ


Σήμερα θα εκδικαστεί η έφεση του ΠΑΣ κατά της πρωτόδικης απόφασης για τα γεγονότα του αγώνα με τον ΟΦΗ.

Σκληρή απάντηση της Ερασιτεχνικής ΑΕΛ!


Τα ευτράπελα του ελληνικού ποδοσφαίρου συνεχίζονται. Η Ερασιτεχνική ΑΕΛ εξέδωσε απίστευτη ανακοίνωση κατά του Αχιλλέα Μπέου, όπου χρησιμποιεί βαρείς χαρακτηρισμούς και προκλητικές εκφράσεις!
  
Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση