Δευτέρα 11 Ιουλίου 2011

Φλερτ ΠΑΟ-Βιτόλο (ΒΙΝΤΕΟ)



Ο Ψαλιδοχέρης δημιούργησε άλλο ένα ξεκαρδιστικό βίντεο με αφορμή το ενδεχόμενο αποχώρησης του Βιτόλο απο τον ΠΑΟΚ που έκανε τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού να ενδιαφερθούν σφόδρα για την απόκτησή του...

Κούγιας: «Βαγγέλη, ή το έκανες ή εξόντωσέ τους!»


Ο Αλέξης Κούγιας μίλησε στον Sentra 103,3 για τις νέες αποκαλύψεις πως Μαρινάκης, Τσακογιάννης, Παπαδόπουλος κανόνιζαν επεισόδια εις βάρος του!

«Έχω βαρεθεί να πέφτω από τα σύννεφα», ήταν το πρώτο του σχόλιο του για να συνεχίσει κάνοντας καταγγελίες κατά πάντων.

ΑΕΛ: «Πρώτη» με συλλαλητήριο!


Μπροστά σε 6.000 φίλους της στο "AEL FC ARENA", η ΑΕΛ ξεκίνησε την προετοιμασία της για τη νέα σεζόν. Κόουλμαν: "Ευχαριστώ τον κόσμο".

Η Κέρκυρα ανακοίνωσε τους Μπάρκογλου και Αγρίτη

«Φαίακες» Μπάρκογλου και Αγρίτης

Στην Κέρκυρα θα συνεχίσουν την καριέρα τους οι Γιώργος Μπάρκογλου και Ανέστης Αγρίτη για τα επόμενα δύο χρόνια. Οι δύο έμπειροι ποδοσφαιριστές αναμένεται να βοηθήσουν πολύ την ομάδα και τον τεχνικό της Μπόζινταρ Μπάντοβιτς.

Αναλυτικά οι ανακοινώσεις:

«Παγωμάρα» στον Λεβαδειακό


«Μούδιασμα» προκάλεσαν στον Λεβαδειακό οι σημερινές (11/07) νεότερες εξελίξεις στην υπόθεση των «στημένων» αγώνων.

Οι τιμωρίες για τα «αδικήματα βίας»!


Η νέα ποινική δίωξη που ασκήθηκε για Μαρινάκη, Τσακογιάννη ξεσήκωσε νέο σάλο. Το gazzetta.gr έψαξε και σας μεταφέρει ποιες ποινές προβλέπονται για αδικήματα αθλητικής βίας αλλά και ποιες για τις ομάδες που εκπροσωπούν!

Πηλαδάκης: «Ανήθικη η επικύρωση» - θα κινηθούμε δικαστικώς


Ο Κώστας Πηλαδάκης αποχώρησε έξαλλος από το Δ.Σ. της Super League μετά την επικύρωση της βαθμολογίας του πρωταθλήματος.

Οι 75 γκολάρες της χρονιάς! (ΒΙΝΤΕΟ)


Εν μέσω καύσωνα, ο sportdog σας θυμίζει αυτούς που έβαλαν φωτιά στα δίχτυα κατά τη διάρκεια της περασμένης ποδοσφαιρικής σεζόν. Απολαύστε τα 75 καλύτερα γκολ με ένα ...κλικ!

Νέα εξέταση του φακέλου για ΟΦΗ & Ηρακλή


Την εκ νέου εξέταση του φακέλου του ΟΦΗ αλλά και του Ηρακλή αποφάσισε το Τακτικό Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ.

Επικυρώθηκε η βαθμολογία


Επικυρώθηκε η βαθμολογία της Super League στο διοικητικό συμβούλιο της διοργανώτριας αρχής αλλά με την δέσμευση ότι θα γίνει δεκτή οποιαδήποτε απόφαση για ενδεχόμενη τιμωρία ομάδας με υποβιβασμό.

Κι άλλη δίωξη στον Μαρινάκη για υποκίνηση αθλητικής βίας!


Νέα δικογραφία σχημάτισε η εισαγγελεία και σε αυτή ο Βαγγέλης Μαρινάκης μαζί με τον Γιώργο Τσακογιάννη και τον Γιάννη Παπαδόπουλο κατηγορείται για υποκίνηση και διευκόλυνση οργανωμένης ομάδας προσώπων για να διαπράξουν το αδίκημα της βίας με αφορμή αθλητικές εκδηλώσεις. Δείτε τα νέα πρόσωπα που εμπλέκονται.

Πανόπουλος: "Όλοι φόρεσαν πάμπερς με την προσφυγή ΟΦΗ"


Ο μεγαλομέτοχος της Ξάνθης, Χρήστος Πανόπουλος τόνισε πως η Σούπερ Λίγκα δεν έχει το μεγαλύτερο μερίδιο ευθύνης για την κατάσταση. Πέταξε σπόντες αντίθετα για την ΕΠΟ και το αυτοδιοίκητο που ασκεί.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Χρήστος Πανόπουλος:

Ξεκίνησε το ΔΣ, επαφές Μαρινάκη-Μπέκιου


Ξεκίνησε λίγο μετά τις 2 το μεσημέρι η συνεδρίαση του διοικητικού συμβούλιου της Super League, χωρίς την ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ, με βασικό θέμα στην ημερήσια διάταξη την επικύρωση της βαθμολογίας, κάτι που έχει ήδη γίνει για τις θέσεις 1-5, προκειμένου να διεξαχθούν τα πλέι οφ και να παίξουν οι ομάδες που κέρδισαν το «εισιτήριό» τους για την Eυρώπη στις διοργανώσεις της UEFA.

Υπέγραψε στον ΠΑΣ ο Χουτ


Ο 22χρονος Παραγουανός κεντρικός αμυντικός Ρόναλντ Χουτ, πέρασε από ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις και υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο με τον ΠΑΣ για ένα χρόνο. Στο Ελατοχώρι η αποστολή.

Football League: Κλήση σε Τρίκαλα και Κόρινθο



Η Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή της Football League και Football League 2, κάλεσε σε απολογία την προσεχή Τετάρτη (13/7) τα Τρίκαλα και την Κόρινθο.

Διώξεις σε πέντε ομάδες και επτά πρόσωπα


Τη Δευτέρα 11/7 οι δύο ποδοσφαιρικοί εισαγγελείς της ΕΠΟ, Aνδρέας Φάκος και Μανόλης Αντωνακάκης, αφού ολοκλήρωσαν την ανάγνωση της δικογραφίας των πολλών χιλιάδων σελίδων και έχοντας α) διαπιστώσει ποια από τα πρόσωπα της δικογραφίας εμπίπτουν στους κανονισμούς της ΕΠΟ και β) ποιοι κανονισμοί παραβιάζονται από τη δραστηριότητά τους θα ασκήσουν πειθαρχικές διώξεις.

Superleague: Κρίσιμο ΔΣ και αγωνία για τα τηλεοπτικά


Ένα από τα πιο κρίσιμα ΔΣ της Superleague θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα το μεσημέρι (14:00) καθώς θα αποφασιστεί η επικύρωση ή όχι του βαθμολογικού πίνακα και η αντίδραση στη μείωση του τηλεοπτικού συμβολαίου της NOVA.

Νέα στοιχεία - φωτιά του ΣΔΟΕ


Στοιχεία φωτιά έχει στα χέρια της η εισαγγελέας Πόπη Παπανδρέου για άτομα που σχετίζονται και με την πρώτη παράγκα. Διαιτητής, παράγοντες, μπουκμέικερ και προπονητές στη λίστα της.