Σάββατο 5 Μαρτίου 2011

"Χτύπησε" στο τέλος ο ΠΑΣ – Ήττα σοκ για τον Διαγόρα (+Video)


Ο ΠΑΣ Γιάννινα με γκολ του Μπακαγιόκο στις καθυστερήσεις πήρε τον βαθμό στην Καρδίτσα κόντρα στην τοπική Αναγέννηση (1-1). Με το δεξί ξεκίνησε ο Θύμιος Γεωργούλης στον πάγκο της Ηλιούπολης (2-1 στην Ρόδο τον Διαγόρα)

Εκτίμησης αγώνα: ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ – ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ


1ος  Γύρος: ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ – ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ   1-0
* Στις 10 τελευταίες αναμετρήσεις με την Αναγέννηση ο ΠΑΣ έχει απολογισμό 8-2-0.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ: Με την πλάτη στον τοίχο βρίσκονται οι Θεσσαλοί και καλούνται να κάνουν την υπέρβαση για να αυξήσουν τις ελπίδες διεκδίκησης της παραμονής μέσω των πλέι άουτ. Οι «κιτρινόμαυροι» θα υποδεχτούν τον πρωτοπόρο ΠΑΣ και ποντάρουν πολλά τόσο στην παρουσία των οπαδών, όσο και στην πρόσληψη του Βασίλη Παπαχρήστου που βελτίωσε το κλίμα.

Εκτίμηση αγώνα: ΔΙΑΓΟΡΑΣ – ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ


1ος Γύρος: ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΔΙΑΓΟΡΑΣ     1-2
* Τέσσερις νίκες και μία ισοπαλία ο απολογισμός της Ηλιούπολης με διαιτητή τον Σέγγο.


ΔΙΑΓΟΡΑΣ: Αποστολή 16 ποδοσφαιριστών ανακοίνωσε την Παρασκευή ο Πέτρος Ρουτζιέρης, δείγμα των πολλών προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι «κυανέρυθροι». Η ομάδα της Ρόδου μετρά ήδη ένα σερί τεσσάρων αγώνων χωρίς νίκη, έχει βρεθεί στην 4η θέση και κινδυνεύει να βρεθεί ακόμα πιο χαμηλά αν δεν επικρατήσει της Ηλιούπολης.

Και στην Καρδίτσα το τρίποντο θα κυνηγήσει ο ΠΑΣ


Αποφασισμένος για τη νίκη θα παραταχτεί σήμερα στην Καρδίτσα ο ΠΑΣ Γιάννινα, κόντρα στην τοπική Αναγέννηση. Το παιχνίδι θα ξεκινήσει στις 15:00 με απευθείας μετάδοση από την ΕΤ3 και μ’ αυτό ανοίγει και η αυλαία των αγώνων της 25ης αγωνιστικής πρωταθλήματος Β’ Εθνικής.