Δευτέρα 28 Ιουνίου 2010

"Μπαμ" με Σκούφαλη







Η χθεσινοβραδινή άφιξη του Ντεμόλ στα Γιάννενα επέσπευσε τις εξελίξεις στα μεταγραφικά, καθώς η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα ανακοίνωσε για τα επόμενα δύο χρόνια την απόκτηση του Μανόλη Σκούφαλη.

Ο Μανόλης Σκούφαλης είναι και επίσημα η τρίτη και η πλέον ηχηρή μεταγραφή των "κυανόλευκων", αφού πρόκειται για έναν εξαιρετικό και πολύπειρο ποδοσφαιριστή που μπορεί να κάνει τη διαφορά στο πρωτάθλημα της Β' Εθνικής κατηγορίας. Αγωνίζεται στα άκρα της μεσαίας γραμμής, κυρίως από δεξιά. Φαίνεται ότι η "μηχανή" παίρνει μπροστά πλέον, αφού ήδη από την Παρασκευή έχουν επέλθει σημαντικές αλλαγές στην ομάδα στο διοικητικό τομέα.

Αμέσως μετά την επισημοποίηση της συνεργασίας, ο έμπειρος άσος μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου για τη νέα πρόκληση στην καριέρα του: "Είμαι πολύ ικανοποιημένος από τη μεταγραφή μου στον ΠΑΣ Γιάννινα. Θέλω να ευχαριστήσω τον κ. Χριστοβασίλη για την πρόταση που μου έκανε και ειλικρινά θα προσπαθήσω να βοηθήσω την ομάδα προκειμένου να πετύχει το στόχο της που είναι η άνοδος στημεγάλη κατηγορία. Ο ΠΑΣ είναι μια νέα σελίδα που μου παρουσιάζεται στην καριέρα μου και αποτελεί μεγάλη τιμή που θα είμαι μέλος του. Είναι ένας ιστορικός σύλλογος που έχει τεράστια δυναμική και πολύ κόσμο που έχει μεγάλη αγάπη για την ομάδα. Παρότι είχα προτάσεις από αρκετές ομάδες της Super League, προτίμησα να αγωνιστώ στον ΠΑΣ γιατί έχει όλα τα εχέγγυα για να πάει μπροστά".

Αναφορικά με τη νέα χρονιά, ο Μανόλης Σκούφαλης τόνισε: "Για εμάς θα είναι μια δύσκολη χρονιά και πρέπει να δουλέψουμε πολύ σκληρά προκειμένου να πετύχουμε το στόχο μας. Μπορούμε να τα καταφέρουμε".

Το who is who

Ο Μανόλης Σκούφαλης γεννήθηκε στις 21 Αυγούστου 1978 και ξεκίνησε να παίζει επαγγελματικό ποδόσφαιρο τη σεζόν 1998-99 στη Δόξα Βύρωνα. Τα επόμενα δύο χρόνια (2000-02) αγωνίστηκε στην Κοζάνη, ενώ το καλοκαίρι του 2002 πήρε μεταγραφή στον Αθηναϊκό.

Στις 24 Αυγούστου 2003 έκανε το ντεμπούτο του στην Α΄ Εθνική με τον Ακράτητο. Εκεί έκατσε πέντε χρόνια και το 2007 πήρε μεταγραφή στην Κέρκυρα. Ένα χρόνο μετά μετακόμισε στην Αθήνα και πιο συγκεκριμένα στην Νέα Σμύρνη για χάρη του Πανιωνίου. Ήταν βασικό μέλος της ομάδας που πήρε την πέμπτη θέση στο πρωτάθλημα τη σεζόν 2007-08, με προπονητή τον Έβαλντ Λίνεν, ενώ συμμετείχε στο Κύπελλο ΟΥΕΦΑ και στο Ιντερτότο. Στον Πανιώνιο αγωνίστηκε για τρία χρόνια μέχρι που πριν από λίγες ημέρες έμεινε ελεύθερος".

Τιμ μάνατζερ ο Τάτσης, βοηθός ο Παπαγγέλης

Ο Γιάννης Τάτσης ανέλαβε το πόστο του τιμ μάνατζερ της ΠΑΕ, ο Βασίλης Παπαγγέλης τη θέση του βοηθού προπονητή, ενώ ο Θωμάς Γιαννιτόπουλος είναι ο νέος γυμναστής του συλλόγου. Οι συνεργάτες του Βέλγου προπονητή είναι της αποκλειστικής επιλογής του κ. Χριστοβασίλη, ο οποίος θέλει να έχει ένα μόνιμο επιτελείο στην ομάδα και οι όποιες αλλαγές γίνονται σε προπονητές να μη διαταράσσουν όλο το οικοδόμημά της.