Κυριακή 13 Φεβρουαρίου 2011

22η αγωνιστική: Χιτσκοκικό φινάλε στην Κατερίνη, μείωσε ο Παναιτωλικός


Με νίκες συνέχισαν Παναιτωλικός (1-0 τον Θρασύβουλο) και Λεβαδειακός (2-0 την Δόξα Δράμας) στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής της Football League. "Γκέλαρε" ο πρωτοπόρος ΠΑΣ Γιάννινα στην Κατερίνη (1-1 με τον Πιερικό).

Στους 5 βαθμούς μειώθηκε η διαφορά του ΠΑΣ με τον Παναιτωλικό μετά την ισοπαλία του πρώτου με τον Πιερικό, σε ένα ματς που κρίθηκε στα τελευταία λεπτά και τη νίκη του δεύτερου στη Φυλή (1-0). Με το ένα πόδι στα πλέι οφ ο Λεβαδειακός που επικράτησε 2-0 της Δόξας, σημαντικό διπλό του Πανθρακικού στη Νεάπολη και λύτρωση της Ηλιούπολης στο 90' (1-0 την Αναγέννηση).

Εκτίμησης αγώνα: ΠΙΕΡΙΚΟΣ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ


1ος  ΓΥΡΟΣ: ΠΑΣ Γιάννινα – Πιερικός 3-1

ΠΙΕΡΙΚΟΣ: Στη ζώνη των πλέι άουτ βρίσκονται οι Κατερινιώτες έπειτα από τη μηδενική συγκομιδή βαθμών στα δύο διαδοχικά εκτός έδρας παιχνίδια με τον Αγροτικό Αστέρα και τον Παναιτωλικό. Ετσι, στον αγώνα με τον πρωτοπόρο καλούνται να κάνουν την έκπληξη και να ανασάνουν βαθμολογικά, παρότι στις 15 τελευταίες αναμετρήσεις με τον ΠΑΣ Γιάννινα έχουν επικρατήσει μόλις μία φορά.

Εκτίνηση αγώνα: ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ - ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ


1ος  ΓΥΡΟΣ: Δόξα Δράμας – Λεβαδειακός 2-1

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ: Μία περίεργη εβδομάδα διένυσαν οι Βοιωτοί, αφού ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας επανέφερε στο προσκήνιο την υπόθεση δωροδοκίας στην οποία είχε εμπλακεί ο πρόεδρος Γιάννης Κομπότης τον Σεπτέμβριο παραμονές του αγώνα με τα Τρίκαλα. Οι «πράσινοι» θέλουν να μείνουν ανεπηρέαστοι και να πανηγυρίσουν μία ακόμα νίκη που θα τους φέρει ακόμα πιο κοντά στη συμμετοχή τους στα πλέι οφ.

Εκτίμηση αγώνα: ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΣ – ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ


1ος  ΓΥΡΟΣ: Παναιτωλικός – Θρασύβουλος 2-0

ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΣ: Καρέ διαδοχικών ηττών συμπλήρωσε η ομάδα της Φυλής στο εντός έδρας παιχνίδι με τον Λεβαδειακό. Παρά την αλλαγή προπονητή οι «πράσινοι» δεν έχουν καταφέρει να ανακάμψουν. Θα δώσουν δεύτερο σερί ματς στο γήπεδό τους απέναντι σε έναν αντίπαλο που είναι από τα φαβορί για την άνοδο και θα πρέπει να παρουσιάσουν βελτιωμένο πρόσωπο για να ελπίζουν στην αποφυγή των μπαράζ παραμονής.