Κυριακή 12 Δεκεμβρίου 2010

Στην κορυφή ο Παναιτωλικός, 1-0 τον Πανθρακικό. Τρεις ισοπαλίες και ένα «διπλό»


Την μοναξιά της κορυφής απολαμβάνει πλέον ο Παναιτωλικός ο οποίος νίκησε 1-0 τον Πανθρακικό και εκμεταλλεύτηκε με τον καλύτερο τρόπο την "γκέλα" του ΠΑΣ Γιάννινα. Εντυπωσιακή η Δόξα Δράμας στον Εύοσμο (3-1 τον Αγροτικό). Η Ηλιούπολη με δύο γκολ στο τέλος πήρε τον βαθμό (2-2) με τον Εθνικό Αστέρα

Η σημερινή προπόνηση (12/12/10)

Χαλάρωμα για όσους αγωνίστηκαν στο χθεσινό παιχνίδι με τον Λεβαδειακό περιλάμβανε το σημερινό πρόγραμμα των ποδοσφαιριστών του ΠΑΣ Γιάννινα.
Οι υπόλοιποι που δεν αγωνίστηκαν ή αποκλείστηκαν από την αποστολή προπονήθηκαν σε εντατικούς ρυθμούς. Η μίνι- προετοιμασία για το παιχνίδι της Τετάρτης με αντίπαλο τον Θρασύβουλο θα ξεκινήσει αύριο και θα ολοκληρωθεί την Τρίτη το πρωί και εν συνεχεία η αποστολή θα αναχωρήσει για την Αθήνα.

Εκτίμηση αγώνα: ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ - ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ



ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Καλύτερα «δώρα» δεν θα μπορούσε να περιμένει η ομάδα του Αγρινίου το Σάββατο. Ο πρωτοπόρος ΠΑΣ Γιάννινα ηττήθηκε από τον Λεβαδειακό και ο 3ος της βαθμολογίας ΟΦΗ από τον Εθνικό. Εφόσον, λοιπόν, επικρατήσει στο ντέρμπι με τον Πανθρακικό, τότε θα πατήσει στην κορυφή για πρώτη φορά και, μάλιστα, με διαφορά δύο βαθμών από τη 2η θέση!
Οι «κυανόκιτρινοι» μετρούν τέσσερις διαδοχικές νίκες, με τελευταία αυτή στο «Ελ Πάσο» απέναντι στην Καλλιθέα. Κατάφεραν για πρώτη φορά στην ιστορία τους να φύγουν νικητές από την έδρα της αθηναϊκής ομάδας, χάρη στο γκολ του μέσου Μπουμάλ (9 συμ./1) στις καθυστερήσεις. «Ηταν το πιο σημαντικό ματς έως τώρα», υποστήριξε ο προπονητής Γιάννης Νταλακούρας.

Εκτίμηση αγώνα: ΤΡΙΚΑΛΑ - ΒΕΡΟΙΑ



ΤΡΙΚΑΛΑ: Νέο ξεκίνημα στο πρωτάθλημα θέλουν να κάνουν οι Θεσσαλοί και να πανηγυρίσουν την πρώτη επιτυχία με τον Γιώργο Βαζάκα στο τιμόνι. Ο ΑΟΤ, εξάλλου, βρίσκεται στις θέσεις που οδηγούν στα πλέι άουτ και παιχνίδια όπως αυτό με τη Βέροια οφείλει να τα κερδίζει αν θέλει να ελπίζει στην παραμονή στην κατηγορία.
Στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα οι «κυανέρυθροι» στάθηκαν πολύ καλά, αλλά σε ένα ακόμα ματς μακριά από το γήπεδό τους έφυγαν ηττημένοι. Ο Βαζάκας υποστήριξε ότι η ομάδα του δικαιούταν τουλάχιστον την ισοπαλία, δεν δίστασε στη συνέντευξη τύπου να πιαστεί στα χέρια με στέλεχος των γηπεδούχων, αλλά πριν είχε προλάβει να χαρακτηρίσει τον αγώνα με τη Βέροια ως τελικό.

Παναιτωλικός: Νίκη με Πανθρακικό και πρωτιά


Ολοκληρώθηκε το Σάββατο (11/12) η προετοιμασία της ομάδας του Παναιτωλικού ενόψει του κυριακάτικου (12/12, 15:00GR) αγώνα κόντρα στον Πανθρακικό.

Πανθρακικός: Χωρίς Ρομπέρ κόντρα στον Παναιτωλικό


Ολοκληρώθηκε το Σάββατο (11/12) η προετοιμασία του Πανθρακικού ενόψει της κυριακάτικης (12/12, 15:00GR) εκτός έδρας αναμέτρησης κόντρα στον Παναιτωλικό, για την 13η αγωνιστική της Football League.