Τρίτη 4 Ιανουαρίου 2011

Τιμές Εισιτηρίων 16ης αγων. του Πρωταθλήματος Ο.Π.Α.Π. της FOOTBALL LEAGUE


Οι τιμές των εισιτηρίων των αγώνων της 16ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Ο.Π.Α.Π. της FOOTBALL LEAGUE είναι οι εξής:

Εκτός έδρας «δοκιμασίες» για ΠΑΣ και Παναιτωλικό


Εκτός έδρας «δοκιμασίες» περιλαμβάνει το μενού της εμβόλιμης 16ης αγωνιστικής για τους πρωτοπόρους της βαθμολογίας της Football League. Το ντέρμπι της ημέρας διεξάγεται στη Ρόδο, όπου ο τρίτος της βαθμολογίας Διαγόρας υποδέχεται τον δεύτερο Παναιτωλικό, με τους Αγρινιώτες να θέλουν πάση θυσία τη νίκη, προκειμένου να εκμεταλλευτούν τυχόν στραβοπάτημα του ΠΑΣ.

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία για τον αγώνα με τον Εθνικό Αστέρα – Η αποστολή για την Καισαριανή


Πανέτοιμος να μπει με το δεξί στο νέο έτος εμφανίζεται ο ΠΑΣ Γιάννινα ο οποίος ολοκλήρωσε την προετοιμασία του,για τον αυριανό αγώνα με τον Εθνικό Αστέρα (18:00 Conn-X TV) στην επανέναρξη της Football League. Οι ποδοσφαιριστές παρουσιάζονται αποφασισμένοι να παραμείνουν στην κορυφή του βαθμολογικού, παίρνοντας τους τρεις βαθμούς της νίκης απέναντι σε έναν αντίπαλο ο οποίος το τελευταίο διάστημα έχει ανοδική πορεία στο πρωτάθλημα.

Με κόσμο το ΠΑΣ Γιάννινα-ΟΦΗ


Δεκτή έκανε την Τρίτη η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ την έφεση που είχε υποβάλει ο ΠΑΣ Γιάννινα, κατά της ποινής της μίας αγωνιστικής κεκλεισμένων των θυρών και του προστίμου των 60.000 ευρώ που του είχε επιβληθεί πρωτόδικα, για επεισόδια στον αγώνα του περασμένου Οκτώβρη με τη Βέροια. Το δικαιοδοτικό όργανο εξαφάνισε την τιμωρία της έδρας και μείωσε το πρόστιμο σε 45.000 ευρώ. Όλα αυτά σημαίνουν πως το μεγάλο ντέρμπι της 17ης αγωνιστικής ανάμεσα στον ΠΑΣ και τον ΟΦΗ, θα διεξαχθεί κανονικά με κόσμο στις κερκίδες.

Η ανακοίνωση της Επιτροπής:

Στα Τρίκαλα ο Ουέλινγκτον


Ο ΑΟ Τρίκαλα ανακοίνωσε την τέταρτη του μεταγραφή, αυτή του Βραζιλιάνου μέσου Γκονζάλβες Ντάνιελ Ουέλινγκτον. Η αποστολή για το ματς με τον Ιωνικό.

Εθνικός Αστέρας - Νίκος Παντέλης: Θεωρώ ότι αντιμετωπίζουμε την καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος


Ο τεχνικός του Εθνικού Αστέρα, Νίκος Παντέλης, ζήτησε από τους παίκτες του να είναι προσεκτικοί και σε εγρήγορση στην δύσκολη αναμέτρηση με τον πρωτοπόρο ΠΑΣ Γιάννινα.

ΠΑΣ: Επέστρεψε ο Σενόνε


Η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα ανακοίνωσε την απόκτηση του Νίκολας Σενόνε για 1,5 χρόνο και την προώθηση του Μάριου Οικονόμου από την Νέων στην πρώτη ομάδα. Παρελθόν ο Κουτσοσπύρος

Μια επιστροφή και μια προώθηση στην πρώτη ομάδα, περιελάμβανε το μενού της Δευτέρας για τον ΠΑΣ Γιάννινα, καθώς όπως ανακοίνωσε η ΠΑΕ, ο Νίκολας Σενόνε υπέγραψε συμβόλαιο για 1,5 χρόνο, ενώ προωθήθηκε από την ομάδα Νέων ο Μάριος Οικονόμου.
Ο Μάριος Οικονόμου είναι γεννημένος στις 6 Οκτωβρίου του 1992 και αγωνίζεται σε θέση στόπερ, όπως και ο πατέρας του Γιώργος Οικονόμου, που ήταν κι αυτός παλιός ποδοσφαιριστής του ΠΑΣ.