Κυριακή 29 Μαΐου 2011

Θέλουν την αναστολή του πρωταθλήματος!


Τα χρονικά περιθώρια έχουν στενέψει για τον ΟΦΗ γι΄αυτό και οι άνθρωποι της ομάδας, αποφάσισαν να βρεθούν στην πρωτεύουσα με σκοπό να ζητήσουν άμεση ανάκληση της αποφάσεως και την επανεξέταση του φακέλου.

Οριστικό: Γίνεται ιδιώνυμο η βία στα γήπεδα


Δέκα "νέα" μέτρα υπάρχουν στο νέο αθλητικό νομοσχέδιο που θα περάσει τις επόμενες μέρες από την Βουλή. Βασικότερο το ιδιώνυμο, η προστασία μαρτύρων και διατάξεις του αντιτρομοκρατικού νόμου που υιοθετούνται. Τι αναφέρεται για τις μετακινήσεις, συνδέσμους και στημένα.

Αναλυτικά το ρεπορτάζ της "Κυριακάτικης Καθημερινής"

Το νέο σχέδιο για κόκκινη κάρτα στη βία

Μέτοχοι ΠΑΕ ΟΦΗ: "Ο πεθαμένος δεν φοβάται τον θάνατο"


Με μια ιδιαίτερα επιθετική ανακοίνωσή του ο Σύλλογος Μετόχων της ΠΑΕ ΟΦΗ παίρνει θέση στίς εξελίξεις που προκάλεσε η μη αδειοδότηση της ομάδας. Στο στόχαστρο των μικρομετόχων της Κρητικής ΠΑΕ μπαίνουν οι πολιτικές και ποδοσφαιρικές αρχές, ενώ στον επίλογο γίνεται ειδική αναφορά στο συντοπίτη Εργοτέλη και την επιδεικτική σιωπή του για τα συμβαίνοντα σε βάρος του ΟΦΗ. 

Κοντά σε ΑΕΚ οι Ταμπάσης και Σιαλμάς


Δύσκολα θα απαντήσουν θετικά στον ΠΑΣ Γιάννινα οι Ταμπάσης και Σιαλμάς, αφού στην ΑΕΚ ετοιμάζονται να προχωρήσουν τις δύο μεταγραφές και τις επόμενες μέρες θα συναντηθούν με τους δύο υποψήφιους παίκτες, ώστε να αποσπάσουν τη συμφωνία τους. Οι "κιτρινόμαυροι" προσπαθούν να περιορίσουν σημαντικά το μπάτζετ τους κι έτσι στρέφονται σε φθηνές λύσεις για τα δεδομένα μιας μεγάλης ομάδας του πρώην ΠΟΚ, ώστε να καταφέρουν να αντιμετωπίσουν τα "σφιχτά" οικονομικά τους.