Πέμπτη 6 Ιανουαρίου 2011

ΠΑΣ: Επέστρεψε ο Μπουχάν


Σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων επιστρέφει σιγά σιγά ο Εστεμπάν Μπουχάν.
 Ο 31χρονος αργεντίνος είχε τραυματιστεί σοβαρά στις 3 Οκτωβρίου, όταν στην αναμέτρηση με τον Αγροτικό Αστέρα για την 4η αγωνιστική της Football League, υπέστη ρήξη οπίσθιου χιαστού. Χρειάστηκε να περάσουν πάνω από 3 μήνες από εκείνο το φθινοπωρινό απόγευμα, μέχρι ο Μπουχάν να βγάλει κανονικά ολόκληρο το πρόγραμμα προπόνησης.

«Ηφαίστειο» ο ΟΦΗ


Η ισοπαλία του ΟΦΗ κόντρα στον ελλιπή Πιερικό (0-0) στο «Γεντί Κουλέ» θαρρείς πως ξύπνησε πάλι ένα ενεργό «ηφαίστειο».

Ορισμός διαιτητών Football League στη 17η αγωνιστική


Από την Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας ανακοινώνονται οι διαιτητές, βοηθοί διαιτητές και παρατηρητές διαιτησίας που ορίστηκαν να διευθύνουν τους αγώνες των πρωταθλημάτων ΟΠΑΠ Football League 2010-11, ΟΠΑΠ Football League-2 2010-2011 (1ος όμιλος) στις 9/1/2011.

Πρόγραμμα 17ης Αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Ο.Π.Α.Π. της FOOTBALL LEAGUE


Το αναλυτικό πρόγραμμα της 17ης Αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Ο.Π.Α.Π. της  FOOTBALL LEAGUE είναι:

Τεννές: Στόχος της ομάδας του Αγρινίου είναι η άνοδος στη Σούπερλιγκα



Ο Μπάμπης Τεννές είναι από το μεσημέρι της Πέμπτης ο νέος τεχνικός του Παναιτωλικού μετά την απομάκρυνση του Γιάννη Νταλακούρα.
Ο στόχος της ομάδας του Αγρινίου είναι η άνοδος και ο έμπειρος προπονητής καλείται να φέρει εις πέρας την αποστολή που του ανατέθηκε.
Ο νέος τεχνικός θα αρχίσει προπονήσεις από την ερχόμενη Δευτέρα καθώς στον αγώνα με την Ηλιούπολη στον πάγκο θα βρίσκεται ο Γιάννης Νταλακούρας.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ αναφέρει:

Παρελθόν ο Νταλακούρας από τον Παναιτωλικό. Αντικαταστάτης ο Τεννές.


Η διοίκηση του Παναιτωλικού και ο Γιάννης Νταλακούρας είχαν συνάντηση την Πέμπτη και έλυσαν κοινή συναινέσει την συνεργασία τους. Ανακοινώθηκε η συμφωνία με τον Τεννέ.
Η νέα χρονιά δεν ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο για τον Παναιτωλικό, ο οποίος με την ήττα στην Ρόδο από τον Διαγόρα, είδε την διαφορά από την τρίτη θέση της βαθμολογίας να μειώνεται στον έναν βαθμό.
Έτσι, η ΠΑΕ Παναιτωλικός και ο Γιάννης Νταλακούρας αποφάσισαν να λύσουν την συνεργασία τους κοινή συναινέσει. Όσον αφορά τον αντικαταστάτη του έμπειρου τεχνικού θα είναι ο Μπάμπης Τεννές.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ αναφέρει:

ΠΑΣ: Η προσοχή στον ΟΦΗ τώρα


Στο παρελθόν ανήκει το παιχνίδι με τον Εθνικό Αστέρα και πλέον άπαντες στον ΠΑΣ Γιάννινα στρέφουν την προσοχή τους, στην αναμέτρηση της 17ης αγωνιστικής με αντίπαλο τον ΟΦΗ που θα διεξαχθεί την προσεχή Δευτέρα στις 19:00. 

Ο ΠΑΣ Γιάννινα πήρε τον Χρήστο Πατσατζόγλου


Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι ήρθε σε συμφωνία με τον ποδοσφαιριστή Χρήστο Πατσατζόγλου.
Ο 31χρονος παίκτης αναμένεται να βρίσκεται αύριο στα Ιωάννινα όπου και θα περάσει από τις καθιερωμένες ιατρικές εξετάσεις και στην συνέχεια θα υπογράψει το νέο του συμβόλαιο το οποίο θα έχει διάρκεια για 2,5 χρόνια.
Το βιογραφικό του Χρήστου Πατσατζόγλου