Δευτέρα 21 Ιουνίου 2010

Σύσκεψη κορυφής












Συνάντηση με βουλευτές του νομού και την εφορία Σταδίων είχε την περασμένη Παρασκευή (18/6) ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα, Γιώργος Χριστοβασίλης.

Στη σύσκεψη παραβρέθηκαν οι κ.κ. Παντούλας και Οικονόμου, ενώ υπήρξε και τηλεφωνική συνομιλία και με άλλους βουλευτές. Ασφαλώς το θέμα συζήτησης ήταν τα έργα στους αγωνιστικούς χώρους, τα οποία είναι απαραίτητα να γίνουν για τη νέα σεζόν, αλλά η ΓΓΑ δε φαίνεται διατεθειμένη να συμβάλει, όχι εξ' ολοκλήρου στο έργο, ως όφειλε, αλλά ούτε έστω σ' ένα ικανοποιητικό ποσοστό.

Και όχι μόνο αυτό, αλλά προς το παρόν η ΓΓΑ προβληματίζεται για το αν θα ανάψει "πράσινο φως" στην εφορία Σταδίων, ώστε να υπάρξει συμψηφισμός των έργων που θα γίνουν με τα μελλοντικά μισθώματα! Ο ισχυρός άνδρας του "Άγιαξ" της Ηπείρου δεν έχει πρόβλημα να αναλάβει αυτός το κόστος των έργων που μάλλον θα προσεγγίζουν τις 200.000 ευρώ, αλλά θέλει να αναγνωριστούν τα έξοδα που θα κάνει.

Από την πλευρά τους οι βουλευτές υποσχέθηκαν να έρθουν σε επαφή με το Γενικό Γραμματέα Αθλητισμού, Παναγιώτη Μπιτσαξή και το Γενικό Διευθυντή Εκτέλεσης Έργων της ΓΓΑ, Ιωάννη Παγάνη προκειμένου να δώσουν την έγκρισή τους και να μπουν άμεσα τα συνεργεία να αρχίσουν έργα, αφού η κατάσταση επείγει.

Στο μεταξύ, την Παρασκευή αναμένεται να βρεθεί στα Γιάννινα ο Στεφάν Ντεμόλ ώστε να τεθούν επί τάπητος τα μεταγραφικά θέματα. Ως τότε δεν θα πρέπει να αναμένονται σημαντικές μεταγραφές, εκτός απροόπτου βέβαια.

Παίκτης του ΠΑΣ ο Πάγκαλος

Ο Ντίνος Πάγκαλος από τον Πλατανιά Χανίων πρέπει να θεωρείται πλέον παίκτης του ΠΑΣ Γιάννινα, αφού εδώ και αρκετό καιρό έχει επέλθει συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών και αναμένεται μόνο η επίσημη ανακοίνωση από την ΠΑΕ.

Ο Πάγκαλος είναι 25 ετών, αγωνίζεται ως περιφερειακός επιθετικός, κυρίως από αριστερά, και το χαρακτηριστικό του γνώρισμα είναι η ταχύτητα και η καλή ντρίμπλα. Φέτος πέτυχε 15 γκολ με την ομάδα των Χανίων στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Σε εξέλιξη το τουρνουά ποδοσφαίρου της ομάδας Νέων του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ



Έτοιμος είναι ο Ερασιτέχνης ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ να υποδεχθεί τα 2 τουρνουά ποδοσφαίρου που θα διεξαχθούν στις γηπεδικές του εγκαταστάσεις στο Σταυράκι. Συγκεκριμένα...

Ο ερασιτέχνης ΠΑΣ Γιάννινα διοργανώνει το τρίτο τουρνουά ποδοσφαίρου, από 19 μέχρι 26 Ιουνίου 2010, το οποίο θα διεξαχθεί στα γήπεδα του ερασιτέχνη ΠΑΣ Γιάννινα και της ΑΕ Γιάννενα στο Σταυράκι Ιωαννίνων.

Στο τουρνουά μετέχουν οι ομάδες της:

Θύελλας Κατσικάς,

Α.Ο. Ανατολής,

Προοδευτικής Περάματος,

Ατρομήτου,

ΑΟ Γιάννινα,

Πήγασου,

Δόξας Κρανούλας,

ΠΑΣ Μετσόβου,

Άρτα 2006 και

ΠΑΣ Γιάννινα.

Κατά τη διάρκεια του τουρνουά θα γίνουν special eventsalty contest, 3X3 και 5X5 mini tournament, ενώ για τους μικρούς φίλους του ποδοσφαίρου ετοιμάζονται πολλές εκπλήξεις από την εταιρεία μάρκετινγκ promosion η οποία έχει αναλάβει την όλη οργάνωση του τουρνουά.


Την πρώτη επίσημη γνωριμία με τους παίκτες της ομάδας Νέων του ΠΑΣ Γιάννινα θα έχει την Τετάρτη 23/6 στο 18.00, ο προπονητής της φετινής περιόδου κ. Ανδρέας Λαβδαριάς.

Ο κ. Λαβδαριάς είχε το Σάββατο το πρωί, συνάντηση με τον πρόεδρο και τον γενικό αρχηγό του ερασιτέχνη ΠΑΣ κ. κ. Τσάγκα και Ιωάννου, παρουσία του προέδρου της ΠΑΕ κ. Γιώργου Χριστοβασίλη, αλλά και του τεχνικού διευθυντή κ. Βαγγέλη Αγγελή, όπου συζητήθηκαν οι λεπτομέρειες για την κατ αρχήν οργάνωση της ομάδας Νέων που θα πάρει μέρος στο πρωτάθλημα της ΕΕΠ Β' Εθνικής.

Ετσι την Τετάρτη ο κ. Λαβδαριάς, θα γνωρίσει τους παίκτες, θα ξεκαθαρίσει τους στόχους και θα πραγματοποιήσει τις επόμενες ημέρες φιλικά διπλά, ώστε να διαπιστωθούν οι δυνατότητες και να αποφασισθεί ποιοι παίκτες θα απαρτίσουν την ομάδα των Νέων για τη νέα περίοδο, αλλά και ποιοι παίκτες πρέπει να δοθούν δανεικοί ώστε να παρακολουθείται η εξέλιξή τους, αλλά και ακόμα ποιοι θα παραμείνουν ελεύθεροι.

Να σημειωθεί ότι την Παρασκευή από το μικροσκόπιο του κ. Λαβδαριά αλλά και των συνεργατών του (ήδη ανανεώθηκε η συνεργασία με τον γυμναστή κ. Βασίλη Καλτσή, του οποίου το έργο εκτιμήθηκε ως άκρως ικανοποιητικό την προηγούμενη περίοδο από τον πρόεδρο της ΠΑΕ κ. Γιώργο Χριστοβασίλη), θα περάσουν συγκεκριμένοι παίκτες οι οποίοι είναι στους στόχους του σωματείου να πλαισιώσουν το δυναμικό του ΠΑΣ Γιάννινα.

Αν τω μεταξύ το τουρνουά ποδοσφαίρου που διεξάγεται στα γήπεδα του Σταυρακίου, του ερασιτέχνη ΠΑΣ, αλλά και της ΑΕ Γιάννινα συνεχίζεται με απόλυτη επιτυχία και με μεγάλη συμμετοχή, τόσο από αθλούμενους αλλά και γονείς και φίλιους του αθλήματος.

Την ημέρα των τελικών στις 26/6 και τις παράλληλες εκδηλώσεις με αγώνες ποδοσφαίρου των ΚΕΘΕΑ, με την ευκαιρία της παγκόσμιας ημέρας κατά των ναρκωτικών, θα παρευρεθεί ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα κ. Γιώργος Χριστοβασίλης με τους συνεργάτες του, αλλά και ο Δήμαρχος κ. Γκόντας και ο Νομάρχης κ. Καχριμάνης οι οποίοι θα τιμηθούν για την προσφορά τους στον ΠΑΣ Γιάννινα, από το σωματείο.

Να σημειωθεί τέλος ότι την ίδια ημέρα θα ανακηρυχθεί επίτιμος πρόεδρος του σωματείου ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ ο κ. Χριστόφορος Παπαδόπουλος, ενώ παράλληλα θα γίνουν εκδηλώσεις τις οποίες προγραμματίζει η εταιρεία marketing PROMOSION η οποία έχει και την ευθύνη της διοργάνωσης, τόσο για τους επίσημους καλεσμένους, όσο και για τους ποδοσφαιριστές που πήραν μέρος στη διοργάνωση.