Δευτέρα 28 Μαρτίου 2011

Εκτίμηση αγώνα: ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ – ΔΙΑΓΟΡΑΣ


ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ: Εξέτισε την ποινή των δύο αγωνιστικών κεκλεισμένων των θυρών, είδε τον Παναιτωλικό να γνωρίζει την ήττα στο Ηράκλειο και βλέπει ότι κόντρα στον αποδεκατισμένο Διαγόρα έχει τη μεγάλη ευκαιρία να ξεφύγει τέσσερις βαθμούς από τη 2η θέση.
Η αλήθεια είναι ότι ο ΠΑΣ Γιάννινα έχει κατεβάσει ταχύτητα στα τέσσερα τελευταία ματς. Σε οκτώ αναμετρήσεις έχει παραχωρήσει πέντε ισοπαλίες, όμως είναι αήττητος στις 14 τελευταίες αγωνιστικές. Οι Ηπειρώτες διαμαρτυρήθηκαν για ένα ακυρωθέν γκολ στη Νίκαια, αλλά βάσει της απόδοσής τους δεν δικαιούνταν τίποτα περισσότερο από τον βαθμό. Οι ποδοσφαιριστές του Στεφάν Ντεμόλ καλούνται να επιστρέψουν στα νικηφόρα αποτελέσματα απέναντι σε έναν αντίπαλο που στις δύο τελευταίες επισκέψεις του έχει αποσπάσει ισάριθμες ισοπαλίες.

Εκτίμηση αγώνα: ΒΕΡΟΙΑ – ΙΩΝΙΚΟΣ


ΒΕΡΟΙΑ: Με την 3η διαδοχική νίκη στο πρωτάθλημα, για πρώτη φορά φέτος, φλερτάρει η «βασίλισσα του βορρά». Για να γίνει αυτό θα πρέπει οι «κυανέρυθροι» να παρουσιάσουν το ίδιο αγωνιστικό πρόσωπο των δύο προηγούμενων εβδομάδων, προκειμένου να απομακρυνθούν έξι βαθμούς από τις θέσεις των μπαράζ.
Μετά την επικράτηση επί της Αναγέννησης Καρδίτσας, η ομάδα της Ημαθίας έκαμψε και την αντίσταση της υποβιβασμένης Καλλιθέας στο Ελ Πάσο. Οι ποδοσφαιριστές του Δημήτρη Καλαϊτζίδη πήραν άνετα το τρίποντο και γνωρίζουν πολύ καλά ότι αν τα καταφέρουν και απέναντι στον Ιωνικό θα βρεθούν σε απόσταση ασφαλείας από τα μπαράζ. Είναι αήττητοι στα έξι τελευταία παιχνίδια που έχουν δώσει στο γήπεδό τους και θα πιέσουν για ένα γρήγορο γκολ απέναντι στην πολύ καλή αμυντική γραμμή των Νικαιωτών.

Το Video της εβδομάδας


Διαγόρας: «Μισός» στα Γιάννινα


Με μόλις 13 ποδοσφαιριστές ταξίδεψε η αποστολή του Διαγόρα στα Γιάννινα για το ματς της Δευτέρας (28/03) με τον ΠΑΣ.