Δευτέρα 14 Μαρτίου 2011

Εκτίμηση αγώνα: ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ – ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ


* Από τις 05/01/1994 έχει να επικρατήσει ο Παναιτωλικός στην Καισαριανή. Εκτοτε μετρά τέσσερις ήττες.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ: Στη ζώνη των πλέι άουτ βρίσκονται οι Καισαριανιώτες, αλλά έπειτα από τα αποτελέσματα της Κυριακής έχουν την ευκαιρία να σκαρφαλώσουν στην 9η θέση. Για να γίνει αυτό, βέβαια, θα πρέπει να διακόψουν το σερί των τεσσάρων αγώνων χωρίς νίκη και να εκμεταλλευτούν την έδρα τους κόντρα στον Παναιτωλικό.
Στο παιχνίδι της περασμένης αγωνιστικής με τη Δόξα Δράμας οι «ερυθρόλευκοι» παρατάχθηκαν με πολλές απουσίες βασικών ποδοσφαιριστών. Ετσι, ο βαθμός χαρακτηρίστηκε θετικός από τον τεχνικό Νίκο Παντέλη. Περιθώρια για νέες απώλειες δεν υπάρχουν και το ευχάριστο για τον προπονητή του Εθνικού Αστέρα είναι ότι θα έχει επιπλέον λύσεις στο δεύτερο διαδοχικό ματς στην Καισαριανή. Η διοίκηση μπορεί να ανακοίνωσε ότι τον στηρίζει, όμως σε περίπτωση νέου αρνητικού αποτελέσματος δεν αποκλείεται να δρομολογηθούν εξελίξεις σε ό,τι αφορά στην παραμονή του στον πάγκο.

Εκτίμηση αγώνα: ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΣ – ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ


* Καμία ισοπαλία στα επτά μεταξύ τους ματς.

ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΣ: Στην κατάσταση που βρίσκονται οι «πράσινοι» μόνο το τρίποντο σε βάρος του Πανθρακικού θα δώσει ελπίδα για την αποφυγή των μπαράζ. Η ομάδα της Φυλής δεν κινδυνέυει – τουλάχιστον προς το παρόν - με τον απευθείας υποβιβασμό, όμως αν θέλει να μείνει ζωντανή στη μάχη της άνετης παραμονής θα πρέπει να ξεπεράσει το εμπόδιο του Πανθρακικού.
Μετά τη νίκη επί του Εθνικού Αστέρα ο Θρασύβουλος παρατάχθηκε στο Γεντί Κουλέ με πολλές απουσίες. Ηταν το μεγάλο αουτσάιντερ, αλλά στάθηκε αρκετά καλά και έφυγε ηττημένος με 1-0. Ο προπονητής Ακης Μάντζιος μοίρασε συγχαρητήρια και εξέφρασε την αισιοδοξία του για το μέλλον, αφού τα προβλήματα μειώνονται.

Video με τα γκολ της 26ης αγωνιστικής της Football League (13/3/2011)